Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moj wykres pokazałam koleżance która ma doświadczenie w Naturalnym Planowaniu Rodziny i mowi ze u mnie dopiero 10dpo a nie 13 jak mowi wykres, niewiem jak ona to dostrzegła ale dziewczyna sie zna, była na tych kursach i mowi ze wie co mowi. Także ja chyba musze zaczekać do weekendu z testowaniem. Boje sie negatywnego testu, a po tym co Malinka wrzuciła to juz sie cykamcant't wait
-
Gaduaaa wrote:malinaszok z tym testem !! rajuuu aż się wierzyć nie chcę...
Flaming sprawidziłam w ulotce tego clear... i jest napisane 25mlU/ml
także miałaś rację... masakra
no cóż, może wadliwy jakiś, może źle sikłambo już kurna nie wiem, próbuję to jakoś racjonalnie wytłumaczyć. Z tego wszystkiego tak mnie brzuch rozbolał, że zwariuje zaraz
-
czekoladowamufinka wrote:Dziewczyny moj wykres pokazałam koleżance która ma doświadczenie w Naturalnym Planowaniu Rodziny i mowi ze u mnie dopiero 10dpo a nie 13 jak mowi wykres, niewiem jak ona to dostrzegła ale dziewczyna sie zna, była na tych kursach i mowi ze wie co mowi. Także ja chyba musze zaczekać do weekendu z testowaniem. Boje sie negatywnego testu, a po tym co Malinka wrzuciła to juz sie cykamFabian
Cyprian
Tymuś
-
Nie sugerujcie się mną dziewczyny, może naprawdę błąd jakiś, zepsuty czy coś. Bo przecież czasami testy zawodzą, a nie możliwe, żebym teraz całe forum zniechęciła do testów. Głupio mi. Nie ma co, póki wszystko jest dobrze odpuszczam. Za niedługo kontrola i będę wiedziała czy wszystko ok.
A tymczasem trzymam za Was kciuki !
-
Monia robiłam to samo w zeszłym cyklu i miałam to samo...
Tempka popołudniu każdej kobiecie rośnie i ma na nią wpływ wiele czynników- dlatego zalecane jest mierzenie rano (na świezo, bez czynników zewn) bo popołudniu nie jest to miarodajne...
Ale nie martw się, i tak nasz groszka33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Monia robiłam to samo w zeszłym cyklu i miałam to samo...
Tempka popołudniu każdej kobiecie rośnie i ma na nią wpływ wiele czynników- dlatego zalecane jest mierzenie rano (na świezo, bez czynników zewn) bo popołudniu nie jest to miarodajne...
Ale nie martw się, i tak nasz groszkaale nie mogłam się powstrzymać
-
potwierdzam-dla mnie norma dowcipna popołudniu to 37,5 a nawet wiecej....
a wogóle to w przyszłym cyklu wracam do mierzenia dowcipnego, bo oralny mi sie nie podoba...jakoś nie mam zaufania do tych T mierzonych w paszczy...
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
U mnie oczywiście popołudniu była większa niż rano ale nigdy az tak wysoka, dlatego czułam że coś nie tak.
Malina testem się nie przejmuj - niektóre są wadliwe a jeszcze jak robiłaś nie z porannego moczu to tym bardziej nie wyjdzie. Wbrew pozorom beta mała tzn. Mała ilość w moczu zapewne jeszcze bo we krwi bardzo pięknie :*zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Wbrew pozorom to 25mlU to mało. Ale te testy tylko mają tak napisane. Poza tym to jest czułość podana w MOCZU a my mówimy o becie z krwi. Nie wolno tego porównywać
ale ja glupia jestem o losiesandrula lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:to by musiał 24godz siuśki trzymać i nie sikać żeby stężenie było odpowiednie
ale ja glupia jestem o losiezapachmalin lubi tę wiadomość
-
A ja nawet dziewczyny przestałam biegac bo na innych forach wyczytałam ze bieganie utrudnia zagnieżdżenie i dziewczyny dopiero jak przestały biegac to sie udawało im zajść. Taka rada dla biegaczek;) ja tez wstrzymałam karierę sportowa dla groszeczka;)
rozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait