Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czekoladowamufinka wrote:A ja nawet dziewczyny przestałam biegac bo na innych forach wyczytałam ze bieganie utrudnia zagnieżdżenie i dziewczyny dopiero jak przestały biegac to sie udawało im zajść. Taka rada dla biegaczek;) ja tez wstrzymałam karierę sportowa dla groszeczka;)
a jak sie ma do tego jazdja na rowerze? niedługo zacznie sie sezon rowerowy-ja lubie,do pracy jezdze....w wiekszosci miejsc wyczytałam że mozna jezdzić....zreszta sport dobrze wpłynie mna moja psychike,przez tą zime taka zastana sie czuje...czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Sylwia - wiem, normy normami, rozbieznosc jest zawsze ale my tutaj probujemy siebie poratowac i czarujemy dwie kreski
jestes pewna, ze bylas rowno 11dpo ? (pytam z ciekawosci, bo przy tych normach a jest ich masa, zglupialam)
ale Wy takimi normami się dolujecie bardziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was drogie staraczki:) Od pewnego czasu trochę was czytam, dzisiaj postanowiłam dołączyć. Mam 29 lat i o dzidziusia staramy się dopiero drugi miesiąc. Jestem wszystkim mocno podekscytowana i super czyta się takie mądre głowy jak wy:) Pozdrawiam
Duśka;), Gaduaaa, sandrula, Sylwia91, czekoladowamufinka, Gizmo, zapachmalin, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Ja dziewczyny od niedzieli zaczynam działać lepiej współżyć codziennie przez okres dni płodnych czy co 2 dni. Ponieważ ostatnio serduszkowałam we wszystkie dni płodne i niestety ale nie udało się
Z tego co tu słyszałam to lepiej co 2 dni żeby armia nabrala mocy
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Elunia wrote:Witam was drogie staraczki:) Od pewnego czasu trochę was czytam, dzisiaj postanowiłam dołączyć. Mam 29 lat i o dzidziusia staramy się dopiero drugi miesiąc. Jestem wszystkim mocno podekscytowana i super czyta się takie mądre głowy jak wy:) PozdrawiamFabian
Cyprian
Tymuś
-
JEEEEEEEEEST! Jest ona!!!!! Piękne dwie grube soczyste kreseczki na teście owu!!
Łoooooo dzisiaj będzie się działosandrula, Sylwia91, Elunia, czekoladowamufinka, Duśka;), Gizmo, Tuliska lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)