Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Czyli dzidzia zdrowa jak ryba! Daje znać mamusi że rośnie supcio!
ale oczywiście współczuję dolegliwości kochana i oby długo nie trwały
Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Cześć Wam jak mija popołudnie? Ja właśnie mam za sobą pierwsze rzyganie ciążowe... Porażka
czuję że teraz to się dopiero zacznie
Współczuje ale z drugiej strony pociesz się tym, że chyba większość z nas chciałaby być na Twoim miejscu wisieć nad kiblem niż wisieć nad wykresami czy są dobre czy złeSylwia91, Karolina2787, rozowyflaming, foxylady, Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnysandrula wrote:Bo ja jak na razie według swojego kalendarzyka na którym wprowadzam dni @ itd. rzekomo wczoraj miałam mieć owu gdy siedziałam wieczorem przed tv chyba z 5 min czułam kłucie w lewym jajniku... śluz też taki jak piszesz, nie mierzę jeszcze tempki więc przymykam oko na to co mi tam wyliczają no ale tak ogólnie chciałam się dowiedzieć czy np. mogło to wskazywać na owu
to był 15 dzień cyklu przy 29-28 cyklach
Myślę że mogła być owulkaa wykresik będziesz prowadziła? i tempkę mierzyła? jeśli tak to ostrzegam uzależnia cholernie
Ja mam 26 dniowe cykle i mi wyznacza na 13 także u Ciebie może być że na 15
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:No wiem.. Sama tego pragnęłam jak cholera to mam co chciałam. Ale do tej pory dobrze się czułam
Bo mdłości zaczynają się jak dzidzia rośnienie narzekaj i rzygaj na zdrowie hehe
że tak powiem hihi
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
No jeśli nasze teraźniejsze starnia w ciemno skończą się jakimś cudem i dwiema krechami to nie
jeśli jednak @ będzie to zamierzam brać się bardziej do roboty i ,,zakolegować'' z wykresem i termometrem
Karolina2787, rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandrula wrote:No jeśli nasze teraźniejsze starnia w ciemno skończą się jakimś cudem i dwiema krechami to nie
jeśli jednak @ będzie to zamierzam brać się bardziej do roboty i ,,zakolegować'' z wykresem i termometrem
uda sie! a jak nie..to witaj w grupie gdzie termometr jest najlepszym przyjacielem kobietyKarolina2787, sandrula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny