Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/14718075d235.jpg.html http://naforum.zapodaj.net/882a69840dfc.jpg.html
Ni działapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyGaduaaaa - tyyy ale wiesz, ze one maja czulosc 25 ????
wprawdzie nie jest nic napisane na ulotce a opakowanie obiecuje wykrywac juz na 4 dni przed spodziewana miesiaczka ale ja - mistrz sikania na testy
wyczytalam w internecie, ze z czuloscia kiepsko..
nie dam sobie reki za to uciac ale tak pisaly inne dziewczyny na forach.. -
rozowyflaming wrote:Gaduaaaa - tyyy ale wiesz, ze one maja czulosc 25 ????
wprawdzie nie jest nic napisane na ulotce a opakowanie obiecuje wykrywac juz na 4 dni przed spodziewana miesiaczka ale ja - mistrz sikania na testy
wyczytalam w internecie, ze z czuloscia kiepsko..
nie dam sobie reki za to uciac ale tak pisaly inne dziewczyny na forach.. -
nick nieaktualnysandrula wrote:Dziewczyny mam pytanie , moze juz bylo i sorka ze sie powtarzam no ale jak z tym śluzem w dniu owulacji? I czy wy w dniu owu odczuwacie jakies klucia czy cos?
Śluz w dni płodne powinien być jak białko jajka ale większość z nas nawet go nie ma, ja u siebie ledwo co zauważyłam w dzień owulacji ociupinkę rozciągliwego właśnie śluzu ale to nie znaczy że jak brak śluzu właściwego to brak owulacji więc się nie ma co martwićJa przed owulacją już na jajniki narzekam i jeszcze sporo po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:18
-
nick nieaktualnyGizmo a nie napisali na ulotce? Cwaniaki z nich...obiecuja cuda na kiju a o czulosci nic nie napisza
Ja testy kupuje tu u siebie, chyba tylko 2 razy kupowalam w Polsce..ale pink express tez mialamaahahaha
i tez obstawiam, ze to byl 25..
najlepszy chyba bobo test albo te z rossmanna.. -
nick nieaktualny
-
Cześć Wam jak mija popołudnie? Ja właśnie mam za sobą pierwsze rzyganie ciążowe... Porażka
czuję że teraz to się dopiero zacznie
Karolina2787, rozowyflaming, sandrula, foxylady, Gizmo, zapachmalin, Kasia1987, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Cześć Wam jak mija popołudnie? Ja właśnie mam za sobą pierwsze rzyganie ciążowe... Porażka
czuję że teraz to się dopiero zacznie
Czyli dzidzia zdrowa jak ryba! Daje znać mamusi że rośnie supcio!ale oczywiście współczuję dolegliwości kochana i oby długo nie trwały
rozowyflaming, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Bo ja jak na razie według swojego kalendarzyka na którym wprowadzam dni @ itd. rzekomo wczoraj miałam mieć owu gdy siedziałam wieczorem przed tv chyba z 5 min czułam kłucie w lewym jajniku... śluz też taki jak piszesz, nie mierzę jeszcze tempki więc przymykam oko na to co mi tam wyliczają no ale tak ogólnie chciałam się dowiedzieć czy np. mogło to wskazywać na owu
to był 15 dzień cyklu przy 29-28 cyklach
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania