Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czekoladowamufinka wrote:Anty brałam od podstawówki bo coś było u mnie nie tak, potem przerwa i od liceum z małymi przerwami do teraz moze jakies 7lat, brałam teenię.
ja 6lat bez przerwy.
A teraz przed tym cyklem jak dlugo bez przerwy bralas? Te 7lat czy to w sumie tyle bralas? -
Haha a ja się właśnie dowiedziałam, że mój ślubny zabiera dziś mnie i moich rodziców do teatru z okazji ich rocznicy ślubu ;P Co tam @ jak taki miły wieczór przedemną !
Kasia1987, Gaduaaa, Elunia lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnyNa razie się wstrzymam z tym żelem bo wieśka zaczęłam brać
i testy do mnie idą także wystarczy. Zobaczymy jak pójdzie w tym cyklu jak nie to idziemy na badania razem i się wtedy coś pomyśli
Kasia miejmy nadzieję że u Ciebie zadziała tak jak u mufinki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa Twój cykl to jakiś ewenement, tak długo już czekasz a my z Tobą
Wspoczuje:/ ja bym wolała wiedziec wóz albo przewóz a Ty biedna nawet nie wiesz ile to powinno jeszcze trwać...
Ja jem śniadanko, niedługo do pracy- pół gęby pomalowane, jeszcze muszę sobie oczy namalować hahahah
Gaduaaa, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj testowałam, niestety ale dopiero 9 dpo wiec sie nie łamie.
Aczkolwiek chyba coś mój organizm świruje bo powiedziałabym ze mam dni płodne dzisiaj. Śluz rozciągliwy mega i szyjka otwarta.. Ale ovu w 22 dc?! W razie czego serduszkowalismy dzisiaj bladym świtem ale myśle ze takie jajeczko i tak nie ma szans na zagnieżdżenie sie.
Dziewczyny, któraś jeszcze testuje dzisiaj? -
Kasia1987 wrote:
Duśka;) lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Elunia wrote:Ja dzisiaj testowałam, niestety ale dopiero 9 dpo wiec sie nie łamie.
Aczkolwiek chyba coś mój organizm świruje bo powiedziałabym ze mam dni płodne dzisiaj. Śluz rozciągliwy mega i szyjka otwarta.. Ale ovu w 22 dc?! W razie czego serduszkowalismy dzisiaj bladym świtem ale myśle ze takie jajeczko i tak nie ma szans na zagnieżdżenie sie.
Dziewczyny, któraś jeszcze testuje dzisiaj?
22dc to jeszcze nie jest źle
a jakie z reguły miewasz cykle?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyMUFFINKA GRATULACJE!!!!!!!
))))
piekne soczyste krechy!!!!!!
tez kupie kurde ten zel
u mnie spadek temperatury wiec nie sikam..moze mam dluzsze fazy lutealne - ale nowy cykla nowa szansa!!!!
Kasiaaaaa piekna temp!!!!!!!czekoladowamufinka lubi tę wiadomość