Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:no ale tylko ja widze ten cien!
Dawaj fotę ! Nie ma lepszych obserwatorów CIENIA jak my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:29
czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie widzę Twojego wykresu
a chętnie bym obczajkę zrobiła... skoro masz krótkie cykle to 22dc owu trochę późny.. chyba że to jeden z dłuższych cykli, bo takie też się zdarzają...
ja do tej pory miałam 31 dniowe cykle... ale tamten był 34 dniowy... a ten to się nie kończy haha 36 dzień cyklu dziś... i niby OF wyznaczył owu na 24dc
Ja od kilku dni dopiero ten wykres prowadzę wiec za wiele się nie dowiesz. W styczniu odstawiałam anty i jestem po naprawdę poważnych problemach z tarczycą. Skończyłam na OIOM-ie z przełomem tarczycowym. Teraz niby już wszystko wyregulowane, czasami lekka nadczynność.
Przed nadczynnością miałam takie długie cykle jak Ty. Długie 7-9 dniowe @ i straszelnie bolesne. Po regulacji chormonów tarczycy cykle się baardzo skróciły, @ znacznie łagodniejsza i mało bolesna ale za to ovu doskwiera.
Kiedyś będąc na USG gin mi powiedział że mam druga owulację w tym miesiącu, więc może to jest to że mamy jedną w normalnym terminie a drugą właśnie w dziwnym momencie. Z kąś się w końcu ciąże dwujajowe biorą -
nick nieaktualny
-
hahahah Flaming poka poka!
Mysia- nie przejmuj się, masz kilka nowych wspomagaczy do wypróbowania, niedługo znów szansa!
Monia- ojej... te chłopy... dobrze że masz nas. Właśnie, siknij dziś i jutro :*
Duśka;), mysia89 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Elunia wrote:Ja od kilku dni dopiero ten wykres prowadzę wiec za wiele się nie dowiesz. W styczniu odstawiałam anty i jestem po naprawdę poważnych problemach z tarczycą. Skończyłam na OIOM-ie z przełomem tarczycowym. Teraz niby już wszystko wyregulowane, czasami lekka nadczynność.
Przed nadczynnością miałam takie długie cykle jak Ty. Długie 7-9 dniowe @ i straszelnie bolesne. Po regulacji chormonów tarczycy cykle się baardzo skróciły, @ znacznie łagodniejsza i mało bolesna ale za to ovu doskwiera.
Kiedyś będąc na USG gin mi powiedział że mam druga owulację w tym miesiącu, więc może to jest to że mamy jedną w normalnym terminie a drugą właśnie w dziwnym momencie. Z kąś się w końcu ciąże dwujajowe biorą
teraz ten cykl się coś pokićkał... ale badałam tarczyce tydzień temu i wyniki normalne więc nie wiem skąd teraz taka jazdaFabianCyprian
Tymuś
-
Elunia ciekawe rzeczy piszesz.... o tych 2 owulkach...
Hm.. mnie często bolał drugi raz brzuch na jakby owulację już po 1 skoku tempki i mam również dość długie cykle, cholera wie czy czasem drugie jajco nie szło
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no to jedziemy na podobnym wózku... ja z kolei jestem Hashimoto i niedoczynność mi dużo kopie... a czasem tendencje do wpadania w nadczynność... eh...
teraz ten cykl się coś pokićkał... ale badałam tarczyce tydzień temu i wyniki normalne więc nie wiem skąd teraz taka jazda
Ja też z hashi.
Ja generalnie tarczycę pierwsze wyregulowałam lekami ale później dieta mi najbardziej pomogła. Jakieś dziwne witaminy kolega mi polecił i 5 malutkich posiłków dziennie i się naprawdę spoko czuje. Wreszcie odżyłam wiec mam nadzieje że mimo hashi da się groszka wychodować
-
Elunia wrote:Ja też z hashi.
Ja generalnie tarczycę pierwsze wyregulowałam lekami ale później dieta mi najbardziej pomogła. Jakieś dziwne witaminy kolega mi polecił i 5 malutkich posiłków dziennie i się naprawdę spoko czuje. Wreszcie odżyłam wiec mam nadzieje że mimo hashi da się groszka wychodowaćFabianCyprian
Tymuś
-
Flaming Ty się czujesz jak debilka bo widzisz cień cienia, a ja jak kretynka, bo mam dopiero 7dc, a od 3 dni napieprza mnie podbrzusze, mam mokro i w dodatku dzisiaj temp znów skoczyła mi pod niebiosa. I najlepsze- nigdy nie miałam, ale boli mnie krzyż na dole przy lędźwiach.
Czy jestem jakaś durna i sama sobie to wymyślam, czy któraś z Was też zaczęłaby się łudzić, że coś tam się dzieje..? Ja już wątpię w swój zdrowy rozum, już chyba postradałam zmysły...
-
kozamonia wrote:Siknelam. I taki negatyw, że patrzeć na niego nie mogę
Monia no co Ty..............
Pogap się na niego jeszcze na spokojnie, może wypatrzysz jakiś cień!
No i koniecznie- zrób jutro rano ze świeżego sikańca.
-
nick nieaktualnydziewczyny jak @ nie przyjdzie to jutro powinnam wysikac cien a nie cien cienia i wtedy moge sie chwalic
jeza te testy chyba z Chin mam
no sorry ale na fotach ta kreska sie nie pokazujeskromna jest, wstydzi sie
aaaaahahah
Gaduaaa, Kasia1987, Elunia lubią tę wiadomość