Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Flaming Ty się czujesz jak debilka bo widzisz cień cienia, a ja jak kretynka, bo mam dopiero 7dc, a od 3 dni napieprza mnie podbrzusze, mam mokro i w dodatku dzisiaj temp znów skoczyła mi pod niebiosa. I najlepsze- nigdy nie miałam, ale boli mnie krzyż na dole przy lędźwiach.
Czy jestem jakaś durna i sama sobie to wymyślam, czy któraś z Was też zaczęłaby się łudzić, że coś tam się dzieje..? Ja już wątpię w swój zdrowy rozum, już chyba postradałam zmysły...
Kasia, to jest nas dwie!
ja to juz w dniu owulacji sie ludze.....
bedzie dobrzeKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Takie cykle z dwoma ovu dość często się zdarzają, średnio co 3 mc tylko najczęściej 2 ovu nie ma już na czym się zagnieździć bo się endometrium zaczyna złuszczać.Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:A chciałam, żeby mi w aptece dała ten mocnoejszy to nawet nie wiedziała który
i ten mam czułość 25.
Ale przynajmniej dziejszy Dzień będę miała spokojny, bo już nic narazie sobie nie wmówie
ej to sikalas na 25? mi na 10 wyszedl cien cienia, ktory tylko ja widze a jestem 15dpo...
kup jutro czulosc 10 albo ten bobo test - taki z bobo w reczniku na garnkuKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:teraz to nie wiem nawet bo jakoś od grudnia nie badałam. mam za to 7 guzów na tarczycy:(
chyba większość z Nas ma jakieś drobne guzki na tarczycy....
ja za to mam od zajebani* powiększonych węzłów chłonnych gdzie tylko sie da... szyja, pachy, pachwiny..jeden to ma 4 cm
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:bo z reguły mówią że wystarczy raz zbadać przeciwciała... one się nie zmieniają... i sprawdzałam 3 razy i są cały czas takie same...
chyba większość z Nas ma jakieś drobne guzki na tarczycy....
ja za to mam od zajebani* powiększonych węzłów chłonnych gdzie tylko sie da... szyja, pachy, pachwiny..jeden to ma 4 cm
-
Mam tu w robocie pod biurkiem kilka testów ciążowych i dla ciekawości sprawdziłam, jaką mają moc- widzę, że 25- z takim badziewiem kiedy najwcześniej polecacie testować? Nigdy nie kumałam, że są jakieś wrażliwości... ech
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:
można przypuszczać że w dzień spadku temperatury
-
Sylwia91 wrote:Monia mogłaś mieć zagnieżdżenie dopiero dwa dni temu i sikaniec nie wyjdzie bo one są kiepskie. Polecam betę :*
Sorry 4, miniatury wykresów kłamią
Właśnie Monika Ty spadek tempki miałaś dopiero 2 dni temu...
Więc taki test to może jeszcze nie wyłapywać nic a nic...
Głowa do góry, nadzieja spoooora dalej jest, nic się dzisiejszą krechą nie przejmuj, bo Twój wykres jest idealny!
-
nick nieaktualnyTo ostatnie A TPO miałam jakoś 1300 wiec nie ma tragedii. No moje guzki nie są małe bo jeden ma 5cm , a reszta koło 2 cm.
Co do zajętych węzłów chłonnych to jest poważna sprawa, do diagnostyki a często wskazanie do usunięcia. Genialnie radze zrobić ponowne usg tarczycy u innego lekarza. Ja sie tragicznie czułam, zrobiłam usg i niby lekarz powiedział że czysto ale coś mi nie dawało spokoju i powtórzyłam po tygodniu u prof. Janiszewskiego i wyszło aż 7 w tym 2 do biopsji! -
kozamonia wrote:Ale to takie gówna produkują te testy, że to jest szok.
Niestety to prawda.
Moja przyjaciółka testowała wiele razy i za każdym razem negatyw, a obecnie jest w 7 miesiącu ciąży. Powiedziała mi jedno- nigdy nie testu przed spodziewaną @, bo to sensu nie ma i tylko się człowiek zasmuci. Ona była załamana kilka razy przez durne testy, a okazało się, że dorodna ciąza jest
Akurat Ty już jesteś w terminie @, więc tym bardziej badziewny test.
Betę jutro zrób, jeśli możesz i będzie ok :*
-
Elunia wrote:To ostatnie A TPO miałam jakoś 1300 wiec nie ma tragedii. No moje guzki nie są małe bo jeden ma 5cm , a reszta koło 2 cm.
Co do zajętych węzłów chłonnych to jest poważna sprawa, do diagnostyki a często wskazanie do usunięcia. Genialnie radze zrobić ponowne usg tarczycy u innego lekarza. Ja sie tragicznie czułam, zrobiłam usg i niby lekarz powiedział że czysto ale coś mi nie dawało spokoju i powtórzyłam po tygodniu u prof. Janiszewskiego i wyszło aż 7 w tym 2 do biopsji!będe musiała w lipcu w Polsce iść i do zakaźnika... i do dobrego lekarza od węzłów
FabianCyprian
Tymuś