Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zrobiłam chyba 3 dnia wyższych temperatur po spadku i przez dwa kolejne dni. Wszystkie 3 testy były cieniem cienia i jedną wielką wątpliwością
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ja zrobiłam chyba 3 dnia wyższych temperatur po spadku i przez dwa kolejne dni. Wszystkie 3 testy były cieniem cienia i jedną wielką wątpliwością
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ja zrobiłam chyba 3 dnia wyższych temperatur po spadku i przez dwa kolejne dni. Wszystkie 3 testy były cieniem cienia i jedną wielką wątpliwością
Komisja ds. cieni na pewno pomoże w takiej sytuacji hahahaha
Jezu, jaki ja mam dzisiaj cudowny humor... Słonko i wysoka tempka to jest to!
W ogóle, byłam wczoraj na spowiedzi już przedświątecznej i trafiłam na tak wspaniałego spowiednika, wygadałam się jaka to ze mnie jędza przez te starania i w ogole i dostałam takie wsparcie mądre...
Ksiądz skwitował, że teraz najważniejszy jest mój spokój i brak stresu.
To taka rada dla nas wszystkich szalonych staraczek...
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja wiem... będę powtarzała w lipcu usg tych węzłów moich... do tego mam wirusa EBV więc nie jest tak kolorowo...
będe musiała w lipcu w Polsce iść i do zakaźnika... i do dobrego lekarza od węzłów
No niestety tego nie można olać! Ja dbałam a i tak na intensywnej terapii z 20% szans na przeżycie wylądowałam. Dobrze że akurat w delegacji w Hamburgu byłam to mnie jakoś tam postawili na nogi bo w PL to nie wiem co by było.
Gaduaa do lipca to trochę za długo jak masz węzły zajęte. Mój jest patomorfologiem, jak wróci z pracy podpytam co i jak z tymi Twoimi węzłami. -
Elunia wrote:No niestety tego nie można olać! Ja dbałam a i tak na intensywnej terapii z 20% szans na przeżycie wylądowałam. Dobrze że akurat w delegacji w Hamburgu byłam to mnie jakoś tam postawili na nogi bo w PL to nie wiem co by było.
Gaduaa do lipca to trochę za długo jak masz węzły zajęte. Mój jest patomorfologiem, jak wróci z pracy podpytam co i jak z tymi Twoimi węzłami.mam jeden wynik usg z grudnia ostatni... w grudniu też brałam antybiotyk na moje węzły bo się powiększyły 3 w pachwinie.. był taki silny ból że chodzić nie mogłam.. potem się pomniejszyły i przestały boleć... ale zostały... niby na usg chirurg który je oglądał... powiedział że nie mają zmian patologicznych... większość jest powiększona ale w granicach normy.. tylko jeden to kolos ma 4 cm.. ale też unaczynienie nie ma cech patologicznych...dlaczego takie to jest to nie wiem... i skąd się wzięło...
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Mufinka obstawiam że u Ciebie to było właśnie 5 dni po zagnieżdżeniu, bo 10 dpo był spadek tempki
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Mufinka obstawiam że u Ciebie to było właśnie 5 dni po zagnieżdżeniu, bo 10 dpo był spadek tempki
Ech no nic tylko czekać muszę
Ćmienie w brzuchu nie pozwala mi o tym wszystkim nie myśleć
W dodatku te nagle nie wiem skąd naparzające plecy!
Ej- przyznam się, rozkoszuję się tymi bólami, bo dają mi nadzieję, wprost chcę, żeby bolałowariactwo.
-
Gaduaaa wrote:Sylwek ale nie każdemu spadek temp sugeruje zagnieżdżenie.. czasami tego nie widać po temp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 09:15
-
Gaduaaa wrote:Sylwek ale nie każdemu spadek temp sugeruje zagnieżdżenie.. czasami tego nie widać po temp.
To prawda Gaduaaa.
Nic nie musi takiego być. ALE jak zobaczysz szczęśliwe, ciążowe cykle tym spośród nas którym się udało, to ten spadek zawsze był...
Ale zeszły cykl miałam fajne wysokie temperatury i robiłam sobie nadzieję- nie miałam żadnego spadku temp, ciągle falowała na tych samych wartościach wysokich (widzę po moich 3 badanych cyklach, że należę do tych gorącokrwistych), a teraz nagle mam taki fajny spadek, że aż się podnieciłamheheh
-
kozamonia wrote:Aż żałuję, że zrobiłam dzisiaj ten test. Tak mi się zepsuł humor, że się do wieczora nie ogarnę
Tak tak, wiem, moja intuicja zawiodła ostatnio :pKasia1987, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Monia ja obstawiam że było za wcześnie zwyczajnie i Twój wykres i tak zakończy się zielono w tym cyklu. Głęboko w to wierzę!
Tak tak, wiem, moja intuicja zawiodła ostatnio :p
Monia ja uważam dokładnie jak Sylwuś!!! NIE SMUTAJ!
Sylwia91 lubi tę wiadomość