Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak w zeszłe cykle dowiedziałam się, że nie pykło, tzn przyszła @ to od razu sobie winko strzeliłam.. jedyny plus @, że można coś wypić.
Teraz szczególnie jak nie mogę, to mnie korci33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Waldi na ktora masz gina? Ja jechalam przez 5 dni na przeciwbolowych wtedy... I to po 3 tabsy dziennie..
Napisał że jest od 14 ale pewnie koło 17 pojadę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:Koza zdradz metode!!!!
ja chce 5 kilo
Bo moj aktualny rozmiar to legginsy hahahapiwka nie piję prawie wcale no i trochę ruchu.
Ale przede wszystkim jem mniej i nie podżeram wszystkiego co się nawinie wieczorem przed TVKasia1987, rozowyflaming, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Elunia z reguły te guzki tarczycowe przy hashimoto nie są gorźne... ale wiadomo, lepiej zrobić biopsje ... także rób czym prędzej
ja już dawno to zrobiłam. generalnie właśnie teraz już jestem na prostej. od pół roku leków nie biorę.
Biopsja wyszła dobra aczkolwiek bardzo nieprzyjemne badanie..;/
Będzie dobrze Gaduaa, nawet z Hashi groszki wyprodukujemy. Bo kto jak nie my!!!Gaduaaa, Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:A ja schudłam pół kg a czuję się jakbym przytyła 5
ale wszystko przede mną haha myślę że z 10 na pewno mi wskoczy...
Sylwia pocieszę Cię.. + 19 KG to taki dolny próg..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Kasia ja jestem klebkiem nerwów... Baaardzo się boję. Kasia widziałam Twój komentarz pod moim wykresem-dziwny prawda? Spadek był dwudniowy i taki mały jak normalne wahania tempki ale widać potem jakby 3 fazę wyższych temperatur bo są jeszcze większe niż te przed spadkiem
Kochana nie że dziwny- po prostu inny, spokojnie :*
JA tam zaglądam, bo prbuję wyciągnąć jakąś naukę dla mnie, porównać..
Ale widać, że jesteśmy inne, mamy inne te cykle, ciężko się czegoś nauczyć
Nie stresuj się proszę, będzie super wszystko.Sylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Elunia wrote:ja już dawno to zrobiłam. generalnie właśnie teraz już jestem na prostej. od pół roku leków nie biorę.
Biopsja wyszła dobra aczkolwiek bardzo nieprzyjemne badanie..;/
Będzie dobrze Gaduaa, nawet z Hashi groszki wyprodukujemy. Bo kto jak nie my!!!
ale bierzesz jakiś euthyrox albo letrox?FabianCyprian
Tymuś
-
Moja mam przytyła ze mną, a potem z bratem po 12 kg.
Ale z nas były prawdziwe słonie, bo ja 4 kg, brat 4,3 kg ... koszmar rodzić takie stadoa dzisiaj oboje jesteśmy wysocy (brat mega wysoki) i bardzo szczupli. Cud
Sylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:pewnie że tak
ale bierzesz jakiś euthyrox albo letrox?
Nie, jestem już bez leków i nie brałam eutyroxu bo to w niedoczynności się bierze. Ja niedoczynności nigdy nie miałam tylko nadczynnośc. Brałam metizol, propranolol i sterydy Encorton - po którym swoją droga w 6 tyg 10 kg przytyłam..do dzisiaj nie wiem jak to fizycznie było możliwe. 5 kg samo poleciało, resztę mam do dzisiaj:) ;/ -
nick nieaktualny