Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Moja mama bardzo dużo przytyła ze mną w ciąży bo miała bardzo duży apetyt i w ogóle dużo słodyczy jadła. Ja byłam kruszynką i niecałe 3kg ważyłam. Po porodzie schudła na 45kg i nosiła jakiś pas na brzuch i uniknela rozciagnietej skóry
Schudła 45 kg????? Ło matko, to chyba biedna zniknęła???
Jak ja by schudła 45 kg to już by prawie nic nie zostało33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Sylwia91 wrote:Schudła NA 45KG czyli ważyła 45kg po ciąży
W ciąży to bardzo dużo, koło 70
aaaaaa
powodzenia dziś i daj znac :*
i bez stresu proszę- pomysl ze stres zatruwa fasolke...Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Kochane a ile wcześniej podawać facetowi flegaminę?
Jak jestem w błędzie to proszę mnie poprawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:46
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Aha czyli nie trzeba wcześniej, styknie w TE dni?
Ale mnie naparza podbrzusze, ogień co się tam wyprawia.
Przedwczoraj bolało tylko popołudniu, wczoraj bolało falowo- raz tak raz nie, a dziś od rana non stop i na plecy ciągnie.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Aha czyli nie trzeba wcześniej, styknie w TE dni?
Ale mnie naparza podbrzusze, ogień co się tam wyprawia.
Przedwczoraj bolało tylko popołudniu, wczoraj bolało falowo- raz tak raz nie, a dziś od rana non stop i na plecy ciągnie.
Wydaje mi się, że tak, ale ręki sobie nie dam uciąć
Groszek Ci tak wyrabia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:53
-
Anula1986 wrote:Wydaje mi się, że tak, ale ręki sobie nie dam uciąć
Groszek Ci tak wyrabia?
Hahaha no ja bym straszzzzznie chciała, żeby to groszek się tam wpraszał, przyczepiał, targał ... ach, mogę rzygać i cierpieć dla niego33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Znalazłam to cos dla ciekawych jeżeli chodzi o ten niepokalanek mnisi...
Jak każde zioło, tak i niepokalanek musi być stosowany odpowiednio i rozważnie. Wprawdzie można go nabyć bez recepty, jeśli jednak miesiączki są bardzo nieregularne, to trzeba skonsultować się z lekarzem, aby wykluczyć poważne przyczyny takich zaburzeń. Niepokalanek można kupić w postaci tabletek, które zażywa się długo – przez 90 dni (1 tabletka dziennie, jeśli kobieta waży do 60kg, 2 tabletki przy wyższej wadze). Po trzech miesiącach zażywania należy skonsultować się z ginekologiem, gdyż jeśli preparat miał pomóc, to zwykle w czasie tych 90 dni.
Jeśli nie nastąpiła poprawa, to trzeba zwykle zastosować inne leczenie, gdyż zaburzenia są zbyt duże. W wypadku zajścia w ciążę trzeba lek odstawić, bo choć nie stwierdzono negatywnego wpływu na płód, to jednak nie zaleca się zażywania go w czasie ciąży. Jeżeli niepokalanek był zażywany po to, aby zmniejszyć objawy napięcia przedmiesiączkowego, to po miesięcznej przerwie można ponownie powtórzyć kurację.Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
cytauję : Tak w sk¶ócie to że sperma jest zbyt lepka i za gęsta i jak się nie upłynnia to plemniki się nie wydostają. Ja swojemu zaczełam dawać flegamine i urosept 3*1 tabletce od mojego 9 dnia cyklu przez 5 dni i się udało w 1 cyklu a starliśmy sie przez 9 cykli i nic. Nikt nam nie zalecił sama zaczełam o tym czytać i pomogło zaczełam 12 tydzień