Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Nie ma co się stresować
to może być objaw ale nie musi. Tsh możesz zbadać prywatnie bo ft3 i ft4 i tak nie są refundowane a to też warto zbadać no i przeciwciala antytpo i antytg
-
A co jesli był juz zainplantowany?
A te tabletki maja długi czas wymykania sie z organizmu bo polecają odczekać do kolejnej miesiączki.
Nie wiemy kiedy sie zainplantowal a 9dni po owulce na usg nic nie widać
Było.
Ten lek powoduje silne uszkodzenia płodu, ale nie było badań na ludziach tylko na zwierzętachcant't wait
-
mysia89 wrote:juz mam spisane co do zbadania, najwazniejsze to chyba Tsh ft3 i ft4, tak dziewczynki pisały i to miałam zbadac na poczatek.
-
Sylwia91 wrote:Poza tym w ciąży często zdarzają się infekcje grzybicze i te nie są groźne. Gorsze są bakteryjne. Tego się naczytałam trochę już bo w badaniu przed ciążą wyszła mi jakaś drobna infekcja właśnie. Teraz ciekawe co mi da żeby to wyleczyć
Wlasnie wtedy na wizycie gin mi przepisała leki na grzybice bezpieczne dla
Ciążycant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:A co jesli był juz zainplantowany?
A te tabletki maja długi czas wymykania sie z organizmu bo polecają odczekać do kolejnej miesiączki.
Nie wiemy kiedy sie zainplantowal a 9dni po owulce na usg nic nie widać
Było.
Ten lek powoduje silne uszkodzenia płodu, ale nie było badań na ludziach tylko na zwierzętachczekoladowamufinka lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ale z ft-ków nie wyjdzie hashimoto. Bynajmniej u mnie nie wyszło bo miałam w normie wszystko tylko tsh w górnej granicy czyli nie jakoś tragicznie i właśnie antyki tylko nie pamiętam które grubo ponad normę
-
mysia89 wrote:To co oprucz tego jeszcze zrobic? tsh ft3 i ft4 napewno zrobie. Co radzisz dopisac? A i chyba progesteron ale to 7 dpo jesli dobrze pamietam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 12:04