Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia89 wrote:mufinka to co ty brałas? ten co lekarz Ci przepisał i jeszcze cos? Bo zgubiła się już...
Tiroxal przed wizyta u giną zażyłam na własna rękę bo go miałam w domu po jakiejś starej infekcji grzybiczej. Zjadłam 1 tak.
A potem doczytałam ze jest zakazany w ciąży i staracZka.
Gin dała inne bezpieczne leki. I powiedziała ze ta tabletka nie powinna zaszkodzić ta co ja zażyłam.cant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:Tiroxal przed wizyta u giną zażyłam na własna rękę bo go miałam w domu po jakiejś starej infekcji grzybiczej. Zjadłam 1 tak.
A potem doczytałam ze jest zakazany w ciąży i staracZka.
Gin dała inne bezpieczne leki. I powiedziała ze ta tabletka nie powinna zaszkodzić ta co ja zażyłam. -
Sylwia91 wrote:Tarczyce bez roznicy mozesz zrobić obojętnie kiedy chcesz. Na początku to było pewnie jakies fsh prolaktyna itd
-
Dziewczyny dzisiaj W pracy bardzo się zdenerwowałam i poczułam silny ból brzucha W okolicy lewego jajnika co była owu. Myślicie że to zły znak?
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:mysia ja zbadalabym prolaktyne, progesteron, tsh, ft4, ft4 to takie podstawy podstaw i ja od tego zaczynalam
muffinka - bedzie dobrze! ktorego dnia bralas ten lek?
sylwia trzymam kciuki za wizyte -
mysia89 wrote:Ana a twój wykresik mozna zobaczyc? w którym dniu cyklu jestes?
-
ana1122 wrote:Nie prowadzę. Dziś jest 6 Dpo. 4 Dnia po owu miałam też kłucie W tym jajniku. Ja strasznie szybko się denerwuje I mam przez ta wysoka prolaktyne. Boję się że przez to tyle czasu nam się Nie udaje
-
mysia89 wrote:no to moze to przez ten stres, mysle że powinnas troche wyluzowac, to chyba najlepiej pomaga. a wczesniej miewałas takie bóle czy klucia po owu? Bo jeżeli nie to może byc bardzo wczesny objaw ciazy, moze dzidzia sie zagniezdza albo jajeczko wedruje juz, ja tez tak miewam ze po owu kłuja mnie jajniki raz jeden raz drugi, ja mysle że nie masz powodów do obaw
-
ana1122 wrote:Nie potrafię wyluzować W tej pracy. Musiałabym ja zmienić. A narazie nie chce bo mam plany zajść W ciążę. Zawsze po owu miałam ból ale taki jak na @. Teraz było kłucie I Dziś ten ból brzucha ze stresu. Boję się trochę
-
mysia89 wrote:To może byc że cos tam Ci sie zagniezdza, duzo kobiet ktore jeszcze nie widzialy ze sa w ciazy skarzylo sie na klucie janikow, z drugiej strony moze to byc przez stres, wiem ze latwo mi powiedziec ale to przeciez tylko praca, pomysl o malenstwie i o swoim zdrowiu, przeciez to jest najwazniejsze a pracowac trzeba owszem ale mysle ze nie ma sensu az tak sie w to angazowac. Ja jakbym miala wybrac czy praca czy dzidzius to wiadomo co bym wybrala. powinnas troszke wyluzowac sie i zrelaksowac, to moze pomóc
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Bo w ciąży jesteś
A druga opcja to taka ze siła umysłu jest wielka
Hahahahano- góry można przenosić
Moja sunia często ma ciążę urojoną i nawet cyce ma wielkie i misie karmiNats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane