Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Ooo widzisz- rok temu byłam 1 raz w życiu w Olsztynie i jedliśmy żeberka w takiej knajpie... numer 1 w tripadvisor, na takim osiedlu, nieco z dala od starówki, ale bomba
No widzisz kochana a ja nie byłamczęsto za to w dziupli bywam na starówce bo mają tam przepyszny żurek mmm normalnie pychota
i też czasem jemy albo zamawiamy na wynos z tej stronki żarcie: http://www.stolowka-warminska.pl/ pyszne domowe jedzonko tylko za 10zł
dobre rozwiązanie jak się nie chce gotować albo jak nie mamy czasu
-
Karolina2787 wrote:No widzisz kochana a ja nie byłam
często za to w dziupli bywam na starówce bo mają tam przepyszny żurek mmm normalnie pychota
i też czasem jemy albo zamawiamy na wynos z tej stronki żarcie: http://www.stolowka-warminska.pl/ pyszne domowe jedzonko tylko za 10zł
dobre rozwiązanie jak się nie chce gotować albo jak nie mamy czasu
Na rogu czasu -tak się to miejsce nazywa. Żeberka 1 klasa
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Czytam co piszesz i od razu mam przed swoimi oczyskami mojego
chude to jak diabli, wciąga za 3 i nie przytyje
Ma rewelacyjną przemianę materii (ja tak samo, ale nie aż taką jak on ma), ale on też w robocie swoje spali kcal, więc tym bardziej może sobie pozwolić na obfite posiłki
hehe dokładniemój tak samo w pracy dużo zapierdziela to pewnie dlatego tyle mieści. No ale sory jak on obiad wkłada dla mnie to jak dla słonia no ejże hola hola ja to nie Ty kochany i nie zjem góry żarcia
ale biedny smutna minka a Ty wpierdzielaj
na przymus haha
-
nick nieaktualny
uuu to ja się nie dziwię że ja tam nie byłam kochana to jest daleko od starówki a ode mnie dalej jeszcze bardziej bo ja to z Dywit jestem obecnieznaczy się mieszkam a do Olsztyna mam 10 min autobusem. ale na jaroty mam dalekooo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja oliwek, pomidorów świerzych (oprócz sosów pomidorowych, pomidorówki i ketchupu), sera feta, i krewetek nie tykam bleee
pychaa! Co do krewetek, to też mnie nie przekonasz do nich, fu!