Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Krewety bardziej pyszną rybką czadzą, niż kurczakiem
Ja kocham. Wszystkie owoce morza poza ośmiornicą- guminiaste za bardzo dla mnie.
Powiedzcie, słyszałyście o tym, że w zależności jaką mamy gr krwi takie rzeczy lubimy jeść? Mój luby chciałby mieć dobraną dietę do gr krwi, ale musi iśc sobie ustalić, bo nie zna, a jego mama nie wie (jak można nie znać grupy swojego dziecka, tego nie kumam...).
Ja słyszałam, że gr B to mięsożerni, tzw myśliwi, a A to tzw rolnicy, których bardziej ciągnie do rzeczy mącznych i warzwyw -u mnie się to sprawdza, bo ja jestem A i mogę miesa nie jeść- tzn jem, ale nie ciągnie mnie. Za to pierogi, makarony aaaaa tak!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Nie mam pojęcia czy to chodziło, co się bardziej lubi, czy czego więcej się powinno jeść. Mój facet jest freakiem na punkcie zdrowego odżywiania i coś takiego wyczytał i teraz chciałby iść na ustalenie gr krwi...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
kozamonia wrote:Ale chyba już zaraz lecisz do domu, co? Zrobisz sobie pyszną tartę na obiad
Wychodzę chwilę przed 16, w domu jestem 16:20, wyjść z piesełem trzeba...
Nim zrobi się tarta to chyba chapnę chleba z masłem, bo nie wytrzymam
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie zeżarłam kartacze z mięsem
aż 3 cholera brzuch jak balon, mój już w łóżku czeka na mnie żeby siestę zrobić
co do grupy krwi to ja jestem 0RH- i uwielbiam warzywa najbardziej, mięsko zjem ale jak mój przyrządzi
lubię fastfoody hihi a co tam no i słodycze mmmm ale kulką nie jestem
żeby nie było po prostu nie tyję to sobie pozwalam na to i owo
mój za to BRH+ i lubi wszystko prócz grzybów
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:To gdzie Ty pracujesz i co to za praca kochana? zazdraszczam chociaż kiedyś też tak miałam
piętro niżej
Punkt sprzedaży i obsługi jednej z telewizji satelitarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:37
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Pracuję w sklepie, w tej samej kamienicy gdzie mieszkam
piętro niżej
Fajnie maszja co prawda do pracy mam 20 min ale jednak trza dojechać i kasę wydac na bilet. Mam nadzieję że w końcu groszek będzie to bd w domku siedzieć a potem może i praca w domku
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Fajnie masz
ja co prawda do pracy mam 20 min ale jednak trza dojechać i kasę wydac na bilet. Mam nadzieję że w końcu groszek będzie to bd w domku siedzieć a potem może i praca w domku
Moje marzenie... w końcu posiedzieć w domku...
Od studiów tylko non stop praca, 5 lat w kółko.... Chcę już dłuższe wolne niż 2 tyg wakacje...Karolina2787, kozamonia lubią tę wiadomość