Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
W koncu doczytalam wszystko
Gratuluje Czekoladowa
Sylwia super ze wszystko jest dobrzeczekam na fotke
A ja w tym cyklu od poczatku tak zaniedbalam i oleju z wiesiolka nie biore nawet kwasu foliowego wiec przy owulce stwierdzilam ze moze podam swojemu ta flegamine na pewno nie zaszkodzi a na badanie nasienia to w sobote pojedziemy ktoras jak bedzie mial wolnaczekoladowamufinka, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Pogoda dziś mega pozytywnaI na forum jakoś tak pozytywnie jak się groszki ujawniają!!
Sylwia- mówiłam wczoraj że będzie ok?Cieszę się Twoim szczęściem!!
Muffinka- GRATULACJE!!! aż się ciepło na serduszku robi jak się wchodzi na forum i czyta takie wspaniałe wieści!!czekoladowamufinka, Sylwia91, Elunia lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Ale supeeeeer!!
Jak ja bym tak chciała...u mnie ten cykl to taki ,,idź na całość'' czyli bez tempki, bez spiny itd.
jeśli teraz nie będzie u mnie takiego ,,cudu'' to od przyszłego termometr w łapke i działamy z podwójną energią
dzięki takim osóbkom jak Ty jakaś nadzieja jest na szybkie zagroszkowanie
rozowyflaming, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Ale supeeeeer!!
Jak ja bym tak chciała...u mnie ten cykl to taki ,,idź na całość'' czyli bez tempki, bez spiny itd.
jeśli teraz nie będzie u mnie takiego ,,cudu'' to od przyszłego termometr w łapke i działamy z podwójną energią
dzięki takim osóbkom jak Ty jakaś nadzieja jest na szybkie zagroszkowanie
sandrula, rozowyflaming lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
Wrrr komp się długo ładuje po aktualizacji :p zaraz zapodam fotki! Jak tylko pojawił się obraz to szukałam panicznie ruszajacego się punktu i znalazłam to było serduszko
i mąż dumny tatuś też widział hehe
Gaduaaa, Elunia, rozowyflaming, WaldhauzerM, Tissaia, Gizmo lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d21d28d2d6f.jpg
14 mm szczęścia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:46
sandrula, czekoladowamufinka, Elunia, Gaduaaa, kozamonia, rozowyflaming, Ewelina17007, Caro, foxylady, Karolina2787, WaldhauzerM, Tuliska, 91patka91, Duśka;), Eleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny