SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaał Sylwia, ale małe cudeńko:) zakochałam się:) aha i w takich momentach uwielbiam mówić "a nie mówiłam":):):):)

cześć wszystkim tak właściwie:) dzisiaj stanowczo pozytywniejsze nastroje na forum:) az czytania jest więcej:)

a u mnie jakos dziwnie... trzeci dzień @ dopiero a tej już nie ma.... zawsze mam krótkie, ale że aż takie? dwa dni to za mało chyba co nie? zgłupiałam.

Sylwia91 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina wykres wzorowy także próbuj w sobotę jeśli jutro nie możesz:) bo zapowiada się pięknie:) a słyszałaś pewnie co było z testami Malinki:) także ja mocno trzymam kciukasy:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska nie tylko u Ciebie taka dziwna @ ja też mam krótkie na ogół ale ta co była teraz to jakaś taka skąpa i też się dziwiłam. Może taki marzec :D a u ciebie długie cykle? i ile @ trwa u Ciebie zwykle?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cykle długie ostatnie po 36, ale nieregularne:) cuda niewidy Karolinka:) a okres tak minimum 3 dni, w czwartym małe plamienie tylko:/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak dziwnie takie długie cykle a takie krótkie @ ja nie wiedziałam jak zaznaczyć dzisiejszy dzień @ bo jest 4 ostatni i jest też plamienie ale zaznaczyłam jako lekkie, wgl nie było dnia co bym miała mocno a zazwyczaj jeden sie taki zdarza ale podejrzewam że to zasługa wcześniejszego brania antybiotyków bo już na nic innego nie mogę zwalić ;) a może Ty brałaś jakieś leki i dlatego cio?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurcze no nic brałam... baaa byłam u gina 2 tygodnie temu i mówił że błona bardzo ładna. no i kurka gdzie ona jest? wcięło ją?

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe złuszczyła się do cna :D dziwne dziwy się tu u nas dzieją ostatnimi czasy ;)

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ja już nie wiem co myśleć. Wybrakowana jestem :(

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska czasami tak bywa. Nie ma co sie stresować. Ja kiedyś miałam endometrium 4mm i @ 7-9 dni, a w styczniu 9mm i @ 3 dni wiec to chyba bardziej od hormonów zależy niz od samego endometrium

Tuliska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj no co Ty gadasz kochana :) głowa do góry @ będziesz się przejmować? niech idzie sobie nikt jej nie chce najważniejsze żebyś miała owulkę i dni płodne a @ nam nie jest potrzebna :D

Tuliska lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowy cykl nowe nadzieję dziewczyny ale ja jakoś licho to widzę:) ale no cóż kolejny monitoring, kolejny raz krewka oddana, zobaczymy jak z wynikami będzie no i mojego M czeka wielki dzień- badanie kijanek:)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno będzie wszystko dobrze :) i życzę powodzenia w nowym cyklu w sumie to ja też zaczęłam już nawet działania ;) hihi

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynamy razem faktycznie:) a jakie masz cykle długie Karolina?
    a działać zacznę od weekendu bo ja tylko weekendowo męża posiadam:):)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, w końcu nadrobiłam po całodniowej absencji. ;) Mam nadzieję, że dobrze mija wieczorek wszystkim :)

Tuliska, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie teraz takie bóle chwyciły i wydaje mi się, że @ stoi za rogiem. Nawet przy takiej temperaturze...

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Malinowa Mamuśka:) ja siedzę w kocyku z lapkiem na kolanach także nie narzekam:) nawet po piciu nie chce mi się tyłka podnieść:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    zaczynamy razem faktycznie:) a jakie masz cykle długie Karolina?
    a działać zacznę od weekendu bo ja tylko weekendowo męża posiadam:):)

Cykle mam zazwyczaj 26 dniowe ale ostatni miałam 27 jeden dzień @ się spóźniła i szkoda że wgl przylazła ;) jak w tym cyklu nam się nie uda to mykamy na badania razem. Jak na razie łykam wiesiołka.

Hej Malinko :) jak się czujesz?

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    cześć Malinowa Mamuśka:) ja siedzę w kocyku z lapkiem na kolanach także nie narzekam:) nawet po piciu nie chce mi się tyłka podnieść:)

już nie mamuśka, tzn tylko Kapselkowa. Ale zawsze <3
    Ja też leżakuje a mój małż poszedł upolować dla mnie coś czekoladowego. :)

• Tuliska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mnie teraz takie bóle chwyciły i wydaje mi się, że @ stoi za rogiem. Nawet przy takiej temperaturze...
    Monia nie krakaj:P będzie zielono:) jatam trzymam kciuki mocno i wierze w najlepsze:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:

Monia nie no weźźźź :/

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ