X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaał Sylwia, ale małe cudeńko:) zakochałam się:) aha i w takich momentach uwielbiam mówić "a nie mówiłam":):):):)

cześć wszystkim tak właściwie:) dzisiaj stanowczo pozytywniejsze nastroje na forum:) az czytania jest więcej:)

a u mnie jakos dziwnie... trzeci dzień @ dopiero a tej już nie ma.... zawsze mam krótkie, ale że aż takie? dwa dni to za mało chyba co nie? zgłupiałam.

Sylwia91 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina wykres wzorowy także próbuj w sobotę jeśli jutro nie możesz:) bo zapowiada się pięknie:) a słyszałaś pewnie co było z testami Malinki:) także ja mocno trzymam kciukasy:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska nie tylko u Ciebie taka dziwna @ ja też mam krótkie na ogół ale ta co była teraz to jakaś taka skąpa i też się dziwiłam. Może taki marzec :D a u ciebie długie cykle? i ile @ trwa u Ciebie zwykle?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cykle długie ostatnie po 36, ale nieregularne:) cuda niewidy Karolinka:) a okres tak minimum 3 dni, w czwartym małe plamienie tylko:/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak dziwnie takie długie cykle a takie krótkie @ ja nie wiedziałam jak zaznaczyć dzisiejszy dzień @ bo jest 4 ostatni i jest też plamienie ale zaznaczyłam jako lekkie, wgl nie było dnia co bym miała mocno a zazwyczaj jeden sie taki zdarza ale podejrzewam że to zasługa wcześniejszego brania antybiotyków bo już na nic innego nie mogę zwalić ;) a może Ty brałaś jakieś leki i dlatego cio?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurcze no nic brałam... baaa byłam u gina 2 tygodnie temu i mówił że błona bardzo ładna. no i kurka gdzie ona jest? wcięło ją?

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe złuszczyła się do cna :D dziwne dziwy się tu u nas dzieją ostatnimi czasy ;)

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ja już nie wiem co myśleć. Wybrakowana jestem :(

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska czasami tak bywa. Nie ma co sie stresować. Ja kiedyś miałam endometrium 4mm i @ 7-9 dni, a w styczniu 9mm i @ 3 dni wiec to chyba bardziej od hormonów zależy niz od samego endometrium

Tuliska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj no co Ty gadasz kochana :) głowa do góry @ będziesz się przejmować? niech idzie sobie nikt jej nie chce najważniejsze żebyś miała owulkę i dni płodne a @ nam nie jest potrzebna :D

Tuliska lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowy cykl nowe nadzieję dziewczyny ale ja jakoś licho to widzę:) ale no cóż kolejny monitoring, kolejny raz krewka oddana, zobaczymy jak z wynikami będzie no i mojego M czeka wielki dzień- badanie kijanek:)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno będzie wszystko dobrze :) i życzę powodzenia w nowym cyklu w sumie to ja też zaczęłam już nawet działania ;) hihi

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynamy razem faktycznie:) a jakie masz cykle długie Karolina?
    a działać zacznę od weekendu bo ja tylko weekendowo męża posiadam:):)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, w końcu nadrobiłam po całodniowej absencji. ;) Mam nadzieję, że dobrze mija wieczorek wszystkim :)

Tuliska, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie teraz takie bóle chwyciły i wydaje mi się, że @ stoi za rogiem. Nawet przy takiej temperaturze...

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Malinowa Mamuśka:) ja siedzę w kocyku z lapkiem na kolanach także nie narzekam:) nawet po piciu nie chce mi się tyłka podnieść:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    zaczynamy razem faktycznie:) a jakie masz cykle długie Karolina?
    a działać zacznę od weekendu bo ja tylko weekendowo męża posiadam:):)

Cykle mam zazwyczaj 26 dniowe ale ostatni miałam 27 jeden dzień @ się spóźniła i szkoda że wgl przylazła ;) jak w tym cyklu nam się nie uda to mykamy na badania razem. Jak na razie łykam wiesiołka.

Hej Malinko :) jak się czujesz?

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    cześć Malinowa Mamuśka:) ja siedzę w kocyku z lapkiem na kolanach także nie narzekam:) nawet po piciu nie chce mi się tyłka podnieść:)

już nie mamuśka, tzn tylko Kapselkowa. Ale zawsze <3
    Ja też leżakuje a mój małż poszedł upolować dla mnie coś czekoladowego. :)

• Tuliska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mnie teraz takie bóle chwyciły i wydaje mi się, że @ stoi za rogiem. Nawet przy takiej temperaturze...
    Monia nie krakaj:P będzie zielono:) jatam trzymam kciuki mocno i wierze w najlepsze:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:

Monia nie no weźźźź :/

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ