Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Łaaaaaał Sylwia, ale małe cudeńko:) zakochałam się
aha i w takich momentach uwielbiam mówić "a nie mówiłam"
cześć wszystkim tak właściwie:) dzisiaj stanowczo pozytywniejsze nastroje na forum:) az czytania jest więcej:)
a u mnie jakos dziwnie... trzeci dzień @ dopiero a tej już nie ma.... zawsze mam krótkie, ale że aż takie? dwa dni to za mało chyba co nie? zgłupiałam.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze jak dziwnie takie długie cykle a takie krótkie @ ja nie wiedziałam jak zaznaczyć dzisiejszy dzień @ bo jest 4 ostatni i jest też plamienie ale zaznaczyłam jako lekkie, wgl nie było dnia co bym miała mocno a zazwyczaj jeden sie taki zdarza ale podejrzewam że to zasługa wcześniejszego brania antybiotyków bo już na nic innego nie mogę zwalić
a może Ty brałaś jakieś leki i dlatego cio?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:zaczynamy razem faktycznie:) a jakie masz cykle długie Karolina?
a działać zacznę od weekendu bo ja tylko weekendowo męża posiadam:)
Cykle mam zazwyczaj 26 dniowe ale ostatni miałam 27 jeden dzień @ się spóźniła i szkoda że wgl przylazłajak w tym cyklu nam się nie uda to mykamy na badania razem. Jak na razie łykam wiesiołka.
Hej Malinkojak się czujesz?
-
Tuliska wrote:cześć Malinowa Mamuśka:) ja siedzę w kocyku z lapkiem na kolanach także nie narzekam:) nawet po piciu nie chce mi się tyłka podnieść
już nie mamuśka, tzn tylko Kapselkowa. Ale zawsze
Ja też leżakuje a mój małż poszedł upolować dla mnie coś czekoladowego. -
nick nieaktualny