Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh ja nie mogę dojść do siebie po tej drzemce
zgon jakiś mam normalnie....
Tuliska zresetuj siedobrze Ci zrobi hehe
Monia nie pękajmyśl pozytywnie. ja wiem że łatwo się mówi.. no ale co.. nadzieja niby matką głupich ale lepiej mieć taką matkę niż być sierotą
kozamonia, Tuliska, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:ja faktycznie potrzebuje resetu dzisiaj, głowa mi pęka od rana... a rozkojarzona że hej jak zresztą widać na załączonym obrazu:) Malinka a Kapselka uściskaj mocno:) twoje małe, największe szczęście:*:*
A dziękuję, uściskam.Teraz zasypia ale jak wstanie to wyściskam
Nie chcę Wam psuć humorków po tylu fantastycznych wiadomościach dzisiaj, u mnie niestety dzisiaj lekarka potwierdziła brak ciąży, krwawienie nie ustało. Ale nie poddajemy się i staramy się dalej, a przy tym walczę z tą zarazą, tarczycą. Trzymam też kciuki za wszystkie zaczynające nowy cykl, damy radę!Gizmo lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:A dziękuję, uściskam.
Teraz zasypia ale jak wstanie to wyściskam
Nie chcę Wam psuć humorków po tylu fantastycznych wiadomościach dzisiaj, u mnie niestety dzisiaj lekarka potwierdziła brak ciąży, krwawienie nie ustało. Ale nie poddajemy się i staramy się dalej, a przy tym walczę z tą zarazą, tarczycą. Trzymam też kciuki za wszystkie zaczynające nowy cykl, damy radę!smutno mi strasznie...
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDziewczyny weekend idzie, ostresujecie sie troche, jak macie możliwość to wyskoczenie za miasto, poserduszkiujscie ze swoim dla przyjemności a nie dla fasolki. To naprawdę pomaga jakoś pozbierać sie do kupy i odżyć
Ja w ostatniej chwili zaplanowałam wypad do Kołobrzegu, weekend bez testów, termometrów i całego tego planowania. Czysty odpoczynek!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 20:15
kozamonia, Nats, Tuliska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:A dziękuję, uściskam.
Nie chcę Wam psuć humorków po tylu fantastycznych wiadomościach dzisiaj, u mnie niestety dzisiaj lekarka potwierdziła brak ciąży, krwawienie nie ustało. Ale nie poddajemy się i staramy się dalej, a przy tym walczę z tą zarazą, tarczycą. Trzymam też kciuki za wszystkie zaczynające nowy cykl, damy radę!Ściskam:)
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:biedna Ty
smutno mi strasznie...
Dziękuję Wam, ale nie smutajcie proszę. Muszę być silna, lekko nie jest, ale kiedy biega wkoło mnie moje szczęście nie mogę się smucić. Dlatego wiem, że jeszcze nam się uda. Wszystkim. A póki co, jakoś się z tym uporam, mam dla kogo. A wy dziewczyny nie martwcie się, potrzebuję dużo uśmiechu i siły do walki91patka91, Tuliska, Elunia, Gaduaaa, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:A dziękuję, uściskam.
Nie chcę Wam psuć humorków po tylu fantastycznych wiadomościach dzisiaj, u mnie niestety dzisiaj lekarka potwierdziła brak ciąży, krwawienie nie ustało. Ale nie poddajemy się i staramy się dalej, a przy tym walczę z tą zarazą, tarczycą. Trzymam też kciuki za wszystkie zaczynające nowy cykl, damy radę!
Jeju kochana nasza przytulam mocno
Elunia Gites!ja właśnie po
hihi tak na odstresowanie właśnie
zapachmalin, Nats, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Zapach malin kochana mocno przytulam !
Gratuluje pozytywnych testów
Ja dopiero teraz mam czas dla siebie zeby poklikać. Niestety kierat szkolno zajeciowy plus dom i cala reszta robi swoje.
Gaduaaa jak tak dalej pójdzie to będziesz miec koniec cyklu razem ze mnązapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:mój synek to Kacperek-Kapselek
Malina, a wiesz, że marzeniem mojego Małża jest (oczywiście) syn. Syn któremu koniecznie chce dać na imię Kacperzapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)