Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaki dla Was wszystkich :*
Poczytalam wszystko, nadrobilam i zycze dobrej nocki.
Dziekuje ze jestescie, latwiej jest...WaldhauzerM, rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:Żeby było jasne.. Nie mam do Was pretensji. Bo jesteście wszystkie kochane za wsparcie na które mogę liczyć i to nie tylko ja.
Każdy ma prawo do własnego zdania. A ja napisałam to bo czułam taką potrzebę tym bardziej po ostatnich doświadczeniach.
Dzięki Wam tak szybko się podniosłam
Waldi jesteś najsilniejszą babką jaką znamI osobiście przepraszam jeśli coś takiego zasugerowałam, bo masz rację. Nikt z nas go nie zna, tylko Ty, tak samo jak ja teraz, pomimo wszystko, nie udało się itd, ale nie uważam żeby czemukolwiek winna była moja gin. I była ze mną szczera, a chyba żadna z nas nie chce żyć w kłamstwie.
Powodzenia w następnym cyklu, z całego serca. Mam nadzieję, że tak jak u Gizmo będzie i po tej tak smutnej chwili od razu w następnym cyklu uda się już wszystko tak jak ma być.WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Waldi jesteś najsilniejszą babką jaką znam
I osobiście przepraszam jeśli coś takiego zasugerowałam, bo masz rację. Nikt z nas go nie zna, tylko Ty, tak samo jak ja teraz, pomimo wszystko, nie udało się itd, ale nie uważam żeby czemukolwiek winna była moja gin. I była ze mną szczera, a chyba żadna z nas nie chce żyć w kłamstwie.
Powodzenia w następnym cyklu, z całego serca. Mam nadzieję, że tak jak u Gizmo będzie i po tej tak smutnej chwili od razu w następnym cyklu uda się już wszystko tak jak ma być.
Kochana jesteśI też silna babka.
Ogólnie to byłam dzisiaj u Gina. Powiedział to samo co Gizmo że po biochemicznej się wszystko naprawia i łatwiej zajść.. Wspólnie z lekarzem stwierdziliśmy że w tym cyklu może się udać bez Clostilbegytu ale będziemy monitorowac cykl. W czwartek rano idę na usg. Jestem więc pełna nadziei..
Ciekawe czy jutro przyjdą testy ovu. Mój mąż był w szoku jak powiedziałam że zamówiłam całą pakę.. Śmieje się do mnie że co dzień będę robiła 5 testów..Karolina2787, sandrula, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Kochana jesteś
I też silna babka.
Ogólnie to byłam dzisiaj u Gina. Powiedział to samo co Gizmo że po biochemicznej się wszystko naprawia i łatwiej zajść.. Wspólnie z lekarzem stwierdziliśmy że w tym cyklu może się udać bez Clostilbegytu ale będziemy monitorowac cykl. W czwartek rano idę na usg. Jestem więc pełna nadziei..
Ciekawe czy jutro przyjdą testy ovu. Mój mąż był w szoku jak powiedziałam że zamówiłam całą pakę.. Śmieje się do mnie że co dzień będę robiła 5 testów..
Waldi życzę Ci z całego serca zieloniutkiej wiosny i wszystkiego co najlepszeJa też czekam na testy a kiedy zamówiłaś? Mi 15 wysłali więc jutro powinny być
mój też mówi taka paka to chyba na pół roku
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Waldi życzę Ci z całego serca zieloniutkiej wiosny i wszystkiego co najlepsze
Ja też czekam na testy a kiedy zamówiłaś? Mi 15 wysłali więc jutro powinny być
mój też mówi taka paka to chyba na pół roku
Dziękuję
No też 15 zamawiałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 22:25
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny właśnie wróciłam z Mamma Mia! Super spektakl pooolecam
Czuje że się zrelaksowałam
Tuliska lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Waldi ja zamawiałam 14 wysłali 15 więc jutro pewnie będzie.
Malina 50 testów owu + 5 ciążowych
Aha. Ja nawet nie sprawdzałam kiedy wysłali. Przyjdą to będą.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Aha. Ja nawet nie sprawdzałam kiedy wysłali. Przyjdą to będą.
Nom dokładnieja ostatnio zamawiałam taką tuniko bluzę i dziś przyszła ale kuźwa z plamą na przodzie
może nie rzuca się w oczy no ale jak nowy towar to się chce kurde nowy a nie z plamami. Mój się wkurzył i dzwoni do nich a tam cisza i nie ma takiego nr. jajca jakieś
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldusiu Ty nasz!
ja jestem osoba, ktora wspiera kazdego i zawsze wierzy w cuda, zawsze!!!
lubie wszystkich, ufam wszystkim hahahaha
suuuuper, ze znalazlas swoja ginekolog! ja przerabialam kilka i tez trafilam na moja
i moze faktycznie napisalam za ostro o Twojej gin ale ja zawsze wierze, do samego konca, tam gdzie kazdy sie poddal..to ja nadal wierze! tam gdzie ktos powie realistycznie "dupa blada" ... to ja dalej wierze! nie ma rzeczy niemozliwych, wszystko sie uda, zycie jest piekne blablabla
to takie troche naiwne i glupie wierzenie ale juz taka jestem
i nigdy ale to nigdy nie napisze, ze nie ma sensu, ze sie nie uda
zawsze bede pocieszac
jak siegac po gwiazde, to po najwyzsza i najwieksza i najbardziej swiecaca
..ja czesto spadam siegajac po te gwiazdy na niebie ale hej
wierze w nas wszystkie, ze wszystkie zajdziemy w ciaze baaaardzo szybko
dla was wszystkich
jeza tak czytam ten tekst, jak mysliscie dziewczyny, tak pieknie pisze moze jakis tomik z wierszami wydac?Caro, Duśka;), Gizmo lubią tę wiadomość