Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Zapach malin...ty lubisz wachac te maliny,ze masz takiego nicka?
a tak serio to widzialam, ze suwaczek zdjelas..ale nie chcialam pytac...dobrze, ze masz swojego Kapselkatulimy Ciebie wszystkie
kojarzą mi się z dzieciństwem, dłuuuuga historiaOgólnie malinki są słodkie jak ja
Dobranoc, ja też uciekam, bo na prochach ciągne.
kolorowych
rozowyflaming, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Waldusiu Ty nasz!
ja jestem osoba, ktora wspiera kazdego i zawsze wierzy w cuda, zawsze!!!
lubie wszystkich, ufam wszystkim hahahaha
suuuuper, ze znalazlas swoja ginekolog! ja przerabialam kilka i tez trafilam na moja
i moze faktycznie napisalam za ostro o Twojej gin ale ja zawsze wierze, do samego konca, tam gdzie kazdy sie poddal..to ja nadal wierze! tam gdzie ktos powie realistycznie "dupa blada" ... to ja dalej wierze! nie ma rzeczy niemozliwych, wszystko sie uda, zycie jest piekne blablabla
to takie troche naiwne i glupie wierzenie ale juz taka jestem
i nigdy ale to nigdy nie napisze, ze nie ma sensu, ze sie nie uda
zawsze bede pocieszac
jak siegac po gwiazde, to po najwyzsza i najwieksza i najbardziej swiecaca
..ja czesto spadam siegajac po te gwiazdy na niebie ale hej
wierze w nas wszystkie, ze wszystkie zajdziemy w ciaze baaaardzo szybko
dla was wszystkich
jeza tak czytam ten tekst, jak mysliscie dziewczyny, tak pieknie pisze moze jakis tomik z wierszami wydac?
No dobra jesteś w te klocki he he.
I po raz enty piszę.. MÓJ GIN TO FACET.. Ala dr House he herozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nadrobiłam
Nic mi nie jest gdyby coś ... ktoś...
po prostu sprawy rodzinne mnie dziś pochłonęły
Gratuluję dzisiejszym zafasolkowanym, Sylwii małej kruszynki w brzusiu...
Wspieram te z negatywami dziś, kciukam za te, które dziś owu mają ...
myślę czy o kimś nie zapomniałam...a jeśli tak to SORRY GREGORY za dużo wrażeń na dziś miałam91patka91, Sylwia91, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nadrobiłam
Nic mi nie jest gdyby coś ... ktoś...
po prostu sprawy rodzinne mnie dziś pochłonęły
Gratuluję dzisiejszym zafasolkowanym, Sylwii małej kruszynki w brzusiu...
Wspieram te z negatywami dziś, kciukam za te, które dziś owu mają ...
myślę czy o kimś nie zapomniałam...a jeśli tak to SORRY GREGORY za dużo wrażeń na dziś miałamGizmo lubi tę wiadomość
-
Uff nadrobilam Was w końcu :p dziękuję jeszcze raz za wszystkie mile słowa o mojej fasolce :* kochane jesteście!
Malinka nie wiedziałam że coś takiego się stało bardzo mi przykro, ale trzymam mocno kciuki żeby tym razem udało się na 100% i na pewno będzie wszystko dobrze :*
Waldi wiesz w takiej sytuacji w jakiej byłaś nam się wydawało że potraktował Cię bardzo sucho i zimno a byśmy chciały dla Ciebie jak najlepiej ale może taka jego taktyka żeby nie robić złudnych nadziei - w końcu to on jest lekarzem. Ważne że Tobie odpowiada i jeżeli tylko zakończy się to szczęśliwie z groszkiem w brzusiu to ja jestem na tak :*WaldhauzerM, Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
@ mam na sto %, zastanawia mnie moj test poranny
Powiedzcie mi czy wy tez na nim widzicie kreske?
I tak juz po sliwkach ale tak siebie pytam czy sobie wmawiam te kreski czy to cb byla...
Bo juz 3 cykle mialam z takimi cieniami....
http://zapodaj.net/b471d13c9dad7.jpg.html -
Gizmo wrote:Jutro będę więcej latać niż myśleć
O żesz.. Ty latać umiesz?? (taki dżołk )
To niedobrze..
Mnie też od rana nie ma bo jadę po sadzonki. Ale mam nadzieję że do południa się wyrobię.. Pomijając badania oczywiście..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:Dziewczyny,
@ mam na sto %, zastanawia mnie moj test poranny
Powiedzcie mi czy wy tez na nim widzicie kreske?
I tak juz po sliwkach ale tak siebie pytam czy sobie wmawiam te kreski czy to cb byla...
Bo juz 3 cykle mialam z takimi cieniami....
http://zapodaj.net/b471d13c9dad7.jpg.htmlrozowyflaming lubi tę wiadomość