Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
monia powiedz mi a jaki dziś miałaś śluz i czy miałaś go dużo? bo ja mam kremowy z domieszką przezroczystego i cały czas czyje mokro jakbym miałakozamonia wrote:Kasiu nie trać nadziei, bo każda kobieta jest inna i zobaczysz, że tobie się uda!
Ja chyba muszę sobie odpuścić przyszły cykl i odpocząć, bo teraz mnie @ mocno podłamała. Mimo świadomości, wyniki mojego męża nie są zachwycające miałam nadzieję.Ewelina -
kozamonia wrote:Zazwyczaj miałam jak w zegarku 28, a teraz coraz częściej pojawiały się 27 i 26. Aż tu nagle 30!
To faktycznie, nadzieja dosyc duza.
Ja mialam 30-31.W lutym wydluzyl sie do 33.Dzisiaj wlasnie ten 33, i nadzieja jest, ale wszystko pada przez te testy negatywne...
Moze akurat jest cos u CiebieIluzja -
Ewelina17007 wrote:monia powiedz mi a jaki dziś miałaś śluz i czy miałaś go dużo? bo ja mam kremowy z domieszką przezroczystego i cały czas czyje mokro jakbym miała
A potem już poczułam coś innego. -
Nats wrote:Nie chce Was martwić, ale u mnie ostatnio przed okresem było tak samo. Wodnisto-kremowy sluz w dużych ilościach. Nawet w 1 dzien był sluz rozciagliwy! Ale każda jest inna i u każdej inaczej to może wyglądać. Niestety prawda jest taka, ze większość objawów @ pokrywa się z objawami wcześniej ciazy.
Tak, to jets koszmar!!!! Czemu tak jest buuu33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dlatego nie ma co się wcześniej nakrecac i szukać objawów, bo i tak każda kobieta i ciaza jest inna.
Hehe wiem, ze łatwo się mówi
No dokładnie takNa szczęście dotarło to do mnie 2cykle temu
Dlatego ten cykl jak i poprzedni jest bardziej na luzie i nie ma spiny. I też przybycie @ ostatnio juz jakoś łagodnie przeszło u mnie. Bez lamentow I histerii
A tak szczerze mówiąc to w obecnym cyklu jakoś w ogóle nie chce mi się starać.. Dziwne co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 12:56