Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Ja też podchodziłam do tego na spokojnie, szczególnie że w tym cyklu nie chciałam się spinać i testować przed terminem. Ale jak widać mój ukochany organizm miał inne plany i stwierdził, że skoro wyluzuje to @ się spóźni!
Ruszyło mnie to jak nigdy. Naprawdę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2022, 19:09
Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyTissaia wrote:W ostatni weekend pojezdzilismy sobie na motorze i jakoś tak dobitnie dotarło do mnie że z brzuchem to ja se nie za bardzo pojezdze na motorze, a i na rowerze może być chyba problematyczne przemieszczać się. Na żagle też,se za bardzo nie pojadę itp itd
Mimo tego i tak chce bobasa bo to małe i przejściowe ograniczenia, ale są.
No i jak bobas będzie mały to wszelkie spontany odpadają, w sensie w 5 min zbieramy się i jedziemy gdzieś tam na kilka,dni.
Tak Że fakt, wszystko ma,swoje plusy i minusy obiektywnie patrząc na sprawę
I dlatego właśnie to ze np jest @ zamiast dwóch kresek Na teście nie powinno być jakaś tragedią. Po prostu trzeba wykorzystać dobrze ten czas póki bobasa z nami jeszcze nie ma, zamiast uważać za stracony.
No!
zgadzam sie! ja 1dc mam dola na maksa..ale potem tak sobie mysle, ze i tak sie uda, niektorzy musza dluzej o groszka powalczyc ...a ja w tym czasie moge chodzic na zumbe, moge biegac, moge plywac, skakac, tanczyc wariowac, moge podrozowac na spontanie, wyjsc z domu bez wozka, zestawu pieluch i buteleczek, bez cyckow kapiacych mlekiem
jeszcze kazda z nas bedzie chodzic z tymi mlecznymi cycuchami i narzekac, ze bola, ze kapieze nie maja czasu isc siku bo male placze
a tym czasem korzystajmy z zycia
*pewnie w ciazy tez mozna szalec ale mysle, ze malo ktory groszek wytrzyma moje 2 godzinne skakanie z ciezarkamichyba, ze pudzian robil
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Dzisiaj rano byłam krew oddać na badanie tsh i tych innych związanych z tarczycą. Wyniki wieczorem.
No i beta, ale tu juz wiemy co będzie.
monia obiecuje tobie, ze jutro bedzie lepiej, dzisiaj przechodzisz to co ja wczoraj...
kozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Oj, czuję po kościach, że @ się ze mną droczy
Czai się za rogiem cholera jedna
Zamiast groszków jedna po drugiej dostajemy @
@ wredna picza, chce nas wszystkie w tym kwietniowym cyklu zapylic, zebysmy mialy przegrane swieta bozego narodzenia - zero pierogow tylko bole porodowe(bo termin bylby na boze narodzenie
)
Nats, Kasia1987, Caro, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Okres powinnam mieć planowo 25-26 marca (mam takie małe wahania).
Postanowiłam sobie, że zrobię testa nim wyjadę do rodziców na Święta.
Bardzo chciałabym wiedzieć przed, bo po 1: matka mi życ nie da hahah, po 2: jeśli by się udało byłaby to wspaniała nowina na święta....
Chyba powinno już 24.03 wyjść coś co?
kiedy jedziesz do rodzicow? moim zdaniem mialas owu 16dc, ja zaczelabym dopiero 22-23 marca testowac..na 10-tkach..albo isc po bandzie i leciec na bete -
Anula1986 wrote:Ha ha
I tak może być
Ale ile bedzie pięknych reniferkowych strojów dla maluszków !Kasia1987 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Tak, jak dla mnie dziołszki miałam owulkę 16go, a nie jak głupi owufr pokazuje- już nie ufam tym wyliczeniom tylko obserwuję siebie. Tym samym dziś 8 dpo.
Myślałam, ze strzelę sikańca...ale mam te z czułością 25.
Może nie wyjść co? (24.03 to będzie 13 dpo)
Do rodziców pojedziemy na 90% w Wielki Piątek więc z testem mogę do czwartku poczekać.
Mama mnie namawia na bad. krwi, ale dla mnie pracującej kobity teraz nagle, jak nie mam pewności na pasku, to strata czasu kurcze, dużo zachodu... Mógłby ten cholerny sikaniec wyjść wyraźny i spokój....
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Nie nie Flaminguś- dzisiaj absolutnie nie chciałam
Chcę mieć tą ciążę urojoną cały weekend, to takie miłe
To o sikańcu to pisałam właśnie o tym wielkim czwartku
A myślisz, że na 23-24.03 nie starczy test o czułości 25? Kurde nie znam się na tym, parę dni temu nie wiedziałam, że istnieje rozróżnienie
rozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny