Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:A czekoladowamufinka kiedy odbiera wyniki bety?
Ja nie robiłam bety, miałam skierowanie od gina na TSH i igG i igM (toxo) badam prolaktynę i morfologię rozszerzona i pozniej jeszcze przeciwciała na różyczkę.
A resztę badań po wizycie mysle ze za dwa tygodnie;)rozowyflaming, Sylwia91 lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Ja mam wynik bety dziś po 20
Anula1986, Kasia1987, rozowyflaming, 91patka91, Sylwia91, Tuliska lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
czekoladowamufinka wrote:Hej;)
Ja nie robiłam bety, miałam skierowanie od gina na TSH i igG i igM (toxo) badam prolaktynę i morfologię rozszerzona i pozniej jeszcze przeciwciała na różyczkę.
A resztę badań po wizycie mysle ze za dwa tygodnie;)
Kochana, wysłałam Ci prywatną wiadomość na oovufriend
-
Dzięki dziewczyny:) Jutro odbieram wyniki AMH + mój partner idzie na badanie nasienia. Może z tego coś wyniknie...
A może już nam się udało?- Zobaczymy po 29.03
Szkoda że czas tak wolno płynie w tej 2 połowie cyklu:)
Czy któraś z was korzystała z zaproszenia na darmową wizytę w Invicta?
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:A ja mam za 25 minut weekend i się cieszęęęę
Sunset- ja dopiero kończę 3 cykl więc nie korzystałam. Podbijam pytanie, ktoś coś wie o tej darmowej wizycie?Sylwia91, Kasia1987, 91patka91, Tissaia, Duśka;), Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczynki
Jestem sobie i ja w końcu. Przychodzę z pracy a tu... Teściki przyszły do mnieNo to jakby co to ja też bd testowała hehe tylko owu 22
już jestem ciekawa co to będzie. Czy wgl coś będzie ... A tak z innej beczki. Kochane jak zaznaczacie popołudniowe serduszkowanie? Bo mamy tu niestety tylko dwie opcje do zaznaczenia rano i wieczorem no dobra to tak godzina 13 to co to jest? Do rano czy do wieczora się ma zaliczac? No bo jak dokładnie to dokładnie co nie? I po południu powinna być opcja
-
Karolina2787 wrote:Hejka dziewczynki
Jestem sobie i ja w końcu. Przychodzę z pracy a tu... Teściki przyszły do mnieNo to jakby co to ja też bd testowała hehe tylko owu 22
już jestem ciekawa co to będzie. Czy wgl coś będzie ... A tak z innej beczki. Kochane jak zaznaczacie popołudniowe serduszkowanie? Bo mamy tu niestety tylko dwie opcje do zaznaczenia rano i wieczorem no dobra to tak godzina 13 to co to jest? Do rano czy do wieczora się ma zaliczac? No bo jak dokładnie to dokładnie co nie? I po południu powinna być opcja
hhahahahah miałam ten sam problem, jak mąż dorwał mnie o 1 w nocy:D
Dziewczyny zaleciły mi zaznaczyć, że to wieczór..a 1 popołudniu to eeee chyba rano jeszcze
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
ostatnio było tak:
19 marca na test siknie Duśka Ewelina17007
21 marca sikańca robi Mysia89
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
24 marca siknie na test Kasia1987