Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:19 marca na test siknie Ewelina17007 lub
20 marca teściora zrobi Ewelina17007 o ile @ nie będzie
21 marca sikańca robi Mysia89
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada i Ana1122
31 marca zakończy testowanie Tissaia
Ja jak nie dostanę @ to 22 testuje ale niestety coś tam czuje ze sie wredna zbliża
-
Caro wrote:A przypomnij mi o której będziesz miała tą betę? Bo nie pamiętam w jakich godzinach czatować na forum
Podobno po 20 ma być ale znając polskie realia to może i jutro z ranazapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
ostrzawka wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa choć podczytuje was od pewnego czasu. Razem z mężem od dwóch cykli staramy się o dzidzie. Ostatnią @ miałam 11 lutego i od tej pory cisza. Zrobiłam test dwa razy oba negatywne ale chyba za wcześnie (5 i 9 marca). Dzisiaj popołudniu zrobiłam jeszcze raz i pojawiło się coś takiego.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03ebcf13eeff.jpg
Nie mam pojęcia jak to rozumieć. Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam!
Nigdy czegoś takiego nie wiedziałam więc nie pomogę ale dziewczyny na pewno coś poradząah i witamy w naszych skromnych progach
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Cześć wszystkim, jak dzionek mija?
dopiero wróciłam i tyle nadrabiania
matko i córko!
Hej Malinko gdyby nie ta aura za oknem to byłoby wszystko git bo weekendzik a tu taka paskudna pogoda. A jak u Ciebie?zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Czekać na upragnione Dwie Kreseczki będą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg
19 marca na test siknie Ewelina17007 lub
20 marca teściora zrobi Ewelina17007 o ile @ nie będzie
21 marca sikańca robi Mysia89
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
22 marca zatestuje Elunia
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada i Ana1122
31 marca zakończy testowanie Tissaia
Wszystkim przyszłym mamom życzymy powodzenia i trzymamy kciuki &&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:22
Karolina2787, Elunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Badania hormonów płciowych u kobiet - normy. Progesteron
faza folikularna < 0,6 – 3,6 nmol/l
owulacja 1,5 – 5,5 nmol/l
faza lutealna 3,0-68,0 nmol/l
menopauza < 0,6 – 3,2 nmol/l
ana sprawdz na wyniku 32.5 ale czego?
Normy tez masz tam na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:09
-
Karolina2787 wrote:To ja nie wiem gdzie Ty te słonko masz powiedz? A co tam sadysta Ci robił biedulko?
Mysłowice/Katowice Górny Śląsk:))
A byłam na kontroli i piaskowaniu ząbków, chciałam usunąć kamień ale po poinformowaniu dentystki o moim groszku, powiedziała, że ultradźwięki są przeciwwskazane.
No i psikus będzie kamień na ślubie ale na szczęście nie widoczny, bo to zmiany od wewnątrz, taki mi aparat, a właściwie retiner po aparacie zostawił prezencik:PKarolina2787, sandrula lubią tę wiadomość
cant't wait
-
hej dziewczyny
mój na urlopie w domu i ciągle mamy cośtakze ciężko mi dziś pisac i was nadrabiać
czuje się średnio na jeża.... trochę taka obła jestem
widziałam tu śmiesznie pozytywny test hahah takiej kreski to jeszcze nie widziałam !zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
A i dziewczyny moje kochane, mam do Was pytanie, nie wiem jak to interpretować, jest mi zimno cały czas a ręce i stopy mam lodowate, zawsze miałam zimne ale nie non stop, po jakimś czasie się rozgrzewały a teraz wieczna zmarzlina.... Co to?cant't wait
-
Karolina2787 wrote:Hej Malinko gdyby nie ta aura za oknem to byłoby wszystko git bo weekendzik a tu taka paskudna pogoda. A jak u Ciebie?
Tak się rozpisałam i się usunęłowrrrr. U mnie piękna pogoda i 15 stopni w słonku to bez kurtki się grzałam
dziś cały dzień na dworze, w końcu czuć wiosnę, mały się wyszalał i odpoczywa oglądając z tatą bajki
a ja? Staram się jak mogę i jest lepiej. A jak znów gorzej to jest czekolada i znów lepiej
a szczerze? Walczę!
i będzie dobrze!
czekoladowamufinka, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Mysłowice/Katowice Górny Śląsk:))
A byłam na kontroli i piaskowaniu ząbków, chciałam usunąć kamień ale po poinformowaniu dentystki o moim groszku, powiedziała, że ultradźwięki są przeciwwskazane.
No i psikus będzie kamień na ślubie ale na szczęście nie widoczny, bo to zmiany od wewnątrz, taki mi aparat, a właściwie retiner po aparacie zostawił prezencik:P
ojoj to daleko ode mnie dlatego słonkoTobie kochana nic więcej nie potrzeba robić bo błyszczysz szczęściem
Kasia1987, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
-
Jak nowa koleżanka wrzuciła ten test, to zaczęłam ruszać kompem, przyglądać się temu pod kątem, przechylać, dawać pod światło- az się mój mąż zainteresował co ja wyprawiam
hahahaha
Właśnie wrociłam ze spacerku z psem- w wawie szaro buro i lodowaty wiatr brrrr:/
Ale fajnie bo o tej porze nim wszyscy skończa prace w naszym parku jest pusto i cicho, szaleją tylko kaczki w rzeczce i jeziorkach...Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:hej dziewczyny
mój na urlopie w domu i ciągle mamy cośtakze ciężko mi dziś pisac i was nadrabiać
czuje się średnio na jeża.... trochę taka obła jestem
widziałam tu śmiesznie pozytywny test hahah takiej kreski to jeszcze nie widziałam !
Też takiego nie widziałam nigdy a odkąd z wami jestem widziałam więcej testów niż w całym dotychczasowym życiumoże krzywo sikła?
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Tak się rozpisałam i się usunęło
wrrrr. U mnie piękna pogoda i 15 stopni w słonku to bez kurtki się grzałam
dziś cały dzień na dworze, w końcu czuć wiosnę, mały się wyszalał i odpoczywa oglądając z tatą bajki
a ja? Staram się jak mogę i jest lepiej. A jak znów gorzej to jest czekolada i znów lepiej
a szczerze? Walczę!
i będzie dobrze!
Super!No to piękna pogoda rzeczywiście aż zazdraszczam u mnie wiatr normalnie halny aż łeb urywa, szaro buro i ponuro
także weekend niezbyt się zapowiada.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Super!
No to piękna pogoda rzeczywiście aż zazdraszczam u mnie wiatr normalnie halny aż łeb urywa, szaro buro i ponuro
także weekend niezbyt się zapowiada.
U nas tak pięknie a jak przyjedziemy na święta do pl to pewnie śniegiem sypniechoć łudzę się, że skoro nie jadę tam gdzie zawsze to może uda się oszukać przeznaczenie