Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to mój szanowny dostał dziś opierdziel, że zepsuł mi się mop
Ma biedak pecha,że pracuje zdalnie ;P Jak wparowałam z rozpołowionym mopem i zaczelam krzyczeć to nie wiedział co zrobić
Po 2 minutach sama nie wiedziałam po co na niego nawrzeszczałam i wyszłam
Już nie powie, ze jestem miłasandrula, Tissaia lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
zapachmalin wrote:rolnik znalazł żonę?
też ze śląska jestem, zawsze chciałam mieszkać na wsi!
Haha to chyba żona rolnika znalazła :p Mama tu ciocie a on jest najlepszym kumplem mojego kuzyna i jakoś tak wyszło :p wtedy jak za czasów szkolnych jeździłam na wakacje na wieś postanowiłam sobie, że muszę mieć faceta ze wsii tak też się stało
chodź większość się dziwiła, że ja miastowa chcę na wsi mieszkać
Duśka;), zapachmalin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Mi się czas czekania na testowanie dłuży, ale moja mama to już w ogole w agonii
hahahah jest w stanie przyjechać specjalnie ze śląska do wawy, żeby mnie na betę zawieźć i mi towarzyszyćDuśka;), sandrula lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Mi się czas czekania na testowanie dłuży, ale moja mama to już w ogole w agonii
hahahah jest w stanie przyjechać specjalnie ze śląska do wawy, żeby mnie na betę zawieźć i mi towarzyszyć
Znam to :p od ślubu słyszę tylko ,,A wy dzieci robić, wnuki chcę, jedna wnuczka to mało '' itd.tata dostał do prezentu urodzinowego na 50-tke flaszkę Belvedera i stoi w barku bo zapowiedział że otworzy na wnuka
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Haha to chyba żona rolnika znalazła :p Mama tu ciocie a on jest najlepszym kumplem mojego kuzyna i jakoś tak wyszło :p wtedy jak za czasów szkolnych jeździłam na wakacje na wieś postanowiłam sobie, że muszę mieć faceta ze wsi
i tak też się stało
chodź większość się dziwiła, że ja miastowa chcę na wsi mieszkać
hahaha, no u mnie podobnie, ale trochę nie wyszło. znalazłam chłopa z centrum gliwic.sandrula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja mam spokoj odnosnie pytan o wnuki. Babcia czasem zapyta czy juz cos sie zapowiada. Mama odpuscila. Dzieki bratu mojemu mlodszemu. Brat zorganizowal ze swojej strony dwoje wnuczkow wiec poki co rodzicom wystrcza taki stan
sandrula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Hej Waldi
progesteronowa ekspertko
Jak sie czujesz? Jak dzien?
A witam witam.. Do doopy...
Począwszy od kucia w macicy,bólu kręgosłupa, Katarze i kaszlu poprzez bolące gardło.. Zajebiście..
Od rana miałam taki kocioł że dopiero ok 15 usiadłam i padłam.
Byłam dzisiaj zrobić morfologię żelazo i tsh.. Wyniki w poniedziałek..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tissaia wrote:No ja mam spokoj odnosnie pytan o wnuki. Babcia czasem zapyta czy juz cos sie zapowiada. Mama odpuscila. Dzieki bratu mojemu mlodszemu. Brat zorganizowal ze swojej strony dwoje wnuczkow wiec poki co rodzicom wystrcza taki stan
U mnie starszy brat zorganizował jedną wnuczkę, ale to widocznie za mało... zaś brat mówi, że mamy się starać o dzidziusia jak najszybciej bo Majka nie ma się z kim bawićTissaia lubi tę wiadomość
-
czekoladowamufinka wrote:No jaki ten świat mały ;p
Hahah noooo jak niedawno dziewczyny pisały skąd są nie zauważyłam nikogo ze śląska, mówię sobie- o taki ja rodzynek... albo coś ominęłam albo nie wiemw każdym bądź razie faktycznie- świat jest mały
-
ana1122 wrote:A co to znaczy za wysoko?
To znaczy że trza wynik z lekarzem skonsultować bo nie wiem czy dobrze czy źle jak jest za wysoko. Może wynik wskazywać na ciążę ale nie musi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:To znaczy że trza wynik z lekarzem skonsultować bo nie wiem czy dobrze czy źle jak jest za wysoko. Może wynik wskazywać na ciążę ale nie musi..