Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Sylwia ja też miałam niski i po 48 godzinach przyrost był prawidłowy..
u mnie 11 dpo bylo ponad 100 ale wiadomo że czas zagnieżdżenia jest inny u każdej z nas
-
czekoladowamufinka wrote:Syliwuś moze Ty mnie uspokoisz?? Bolały Cie plecy w odcinkiu piersiowym/ piersiowo-lędźwiowym? Boli mnie centralnie środek kręgosłupa i się martwię;(
-
Sylwia91 wrote:Ja to w ogóle mam dyskopatię więc moje plecy nie są wiarygodne ale wiem że takie bóle w ciąży są i są normalne. Jak masz obawy to skonsultuj z lekarzem na pewno on Cię uspokoi :*
Mam nadzieje ze nic złego sie nie stanie jak sie umówię po weekendzie?
Tylko do rodzinnego czy gina? Bo do gina to raczej tylko prywatnie, żeby nie czekaccant't wait
-
Sylwia91 wrote:No wiem.. Ale trzecia już nie urosła prawidłowo. Przy tak niskich wartościach byłabym ostrożna z wielką radością chyba, Waldi też o tym pomyślałam
u mnie 11 dpo bylo ponad 100 ale wiadomo że czas zagnieżdżenia jest inny u każdej z nas
A no właśnie..
Mogłaby potem powtórzyć po tygodniu albo po kilku dniach..
No chyba że w poniedziałek wyjdzie dużo dużo wyższa..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
czekoladowamufinka wrote:Mam nadzieje ze nic złego sie nie stanie jak sie umówię po weekendzie?
Tylko do rodzinnego czy gina? Bo do gina to raczej tylko prywatnie, żeby nie czekac -
WaldhauzerM wrote:A no właśnie..
Mogłaby potem powtórzyć po tygodniu albo po kilku dniach..
No chyba że w poniedziałek wyjdzie dużo dużo wyższa.. -
zapachmalin wrote:a to obok, nadal jest w tym budynku co jest przejście pod nim?
Ja mówiłam o tym obok
W każdym razie porodówki już nie ma, tej przy kościele
Spokojnie, większość z nas tutaj ma to czy tamto, a jak nie my to tatusiowie, ryzyko jest zawsze, ale to wcale nic nie znaczy
No to z tym przejściemwieem, kiedyś siadłam i naczytałam się w necie że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że dzidziuś może też mieć... niby kiedyś tam pobierali wymaz do badania skąd się to w ogóle u mnie wzięło, ale wyniki miały być po kilku latach... mama dzwoniła tam kilka razy i nikt nic o żadnych badaniach nie wiedział. A robiła je starsza Pani profesor która wtedy jak mama dzwoniła była w szpitalu na l4 więc cholera wie czy w ogóle się czegoś dowiem...pocieszam się tym,że nawet jeśli to u mnie teraz śladu po tym nie ma
tyle że jak się urodziłam był problem z karmieniem itp.. ale teraz medycyna idzie do przodu, więc chyba nie ma się czym martwić
zapachmalin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwia91 wrote:No wiem.. Ale trzecia już nie urosła prawidłowo. Przy tak niskich wartościach byłabym ostrożna z wielką radością chyba, Waldi też o tym pomyślałam
Ja mam bardzo krótki cykl , a to nie jest 11 dpo tylko 8 dpo (według moich obserwacji) może dlatego takie niskie wartości ... w niedziele zrobie test 25 i jak coś wykarze to znaczy, że rośnie. A w poniedziałek na bete i się zobaczy
Sylwia91, zapachmalin, Caro, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Ja mam bardzo krótki cykl , a to nie jest 11 dpo tylko 8 dpo (według moich obserwacji
) może dlatego takie niskie wartości ... w niedziele zrobie test 25 i jak coś wykarze to znaczy, że rośnie. A w poniedziałek na bete i się zobaczy
Ok kochana. Ale na wszelki wypadek powtórz betę jeszcze pod koniec tygodnia tak dla pewności..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Duśka;) wrote:Ja mam bardzo krótki cykl , a to nie jest 11 dpo tylko 8 dpo (według moich obserwacji
) może dlatego takie niskie wartości ... w niedziele zrobie test 25 i jak coś wykarze to znaczy, że rośnie. A w poniedziałek na bete i się zobaczy
ja też żeby sprawdzić czy urosła beta to zrobiłam sikacza :p ale betę zrób jeszcze ze dwa razy w odstępach czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:12
-
sandrula wrote:No to z tym przejściem
wieem, kiedyś siadłam i naczytałam się w necie że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że dzidziuś może też mieć... niby kiedyś tam pobierali wymaz do badania skąd się to w ogóle u mnie wzięło, ale wyniki miały być po kilku latach... mama dzwoniła tam kilka razy i nikt nic o żadnych badaniach nie wiedział. A robiła je starsza Pani profesor która wtedy jak mama dzwoniła była w szpitalu na l4 więc cholera wie czy w ogóle się czegoś dowiem...pocieszam się tym,że nawet jeśli to u mnie teraz śladu po tym nie ma
tyle że jak się urodziłam był problem z karmieniem itp.. ale teraz medycyna idzie do przodu, więc chyba nie ma się czym martwić
Na pewno dzisiaj lepiej sobie z tym radzą, sprzęt, wiedza itd, więc spokojnie, nawet gdyby coś takiego się okazało to na pewno bardzo szybko naprawią i będzie idealniesandrula lubi tę wiadomość
-
Duśka;) wrote:Dziewczyny jest wynik bety ... ale nie wiem jak go odbierać 8,6 mIU/ml ... Dobrze jest ?
Duśka, gratuluję już na zapas!Ale zrób sobie dla pewności ten test i jak będzie good to powtórz betę w poniedziałek.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mam nadzieje ze kazdej sie uda
Ja juz jednego Skarba mam,ale marzy sie drugi.W tym cyklu nie staralismy sie,ale nadzieja umiera ostatnia.
Z córką udalo sie za pierwszym razem.
Na razie brak objawow zblizajacej sie @, mam wiec nadzieje ze cos jest na rzeczySylwia91, Elunia lubią tę wiadomość
Iluzja -
WaldhauzerM wrote:Ok kochana. Ale na wszelki wypadek powtórz betę jeszcze pod koniec tygodnia tak dla pewności..
W czwartek ide do mojej gin więc przy okazji też powtórzeOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
zapachmalin wrote:Na pewno dzisiaj lepiej sobie z tym radzą, sprzęt, wiedza itd, więc spokojnie, nawet gdyby coś takiego się okazało to na pewno bardzo szybko naprawią i będzie idealnie
Dzięki za wysłuchanie i wsparciezapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania