Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Chyba mam dzis gorszy nastroj niz wczoraj hmmm....
załamałam się chyba totalnie..
nie dość że śnił mi się mój dziadek który nie żyje 12 lat.. brzydko mi się śnił.. chory...bałam się go.. uciekałam przed nim....
to jeszcze ta temp spadła... test nadal negatywny... moje złudzenia poszły w pizd*
i znowu od 5 nie śpie ..............FabianCyprian
Tymuś
-
eveli_na wrote:Gaduaa test negatywny?
Przykro mi. U mnie temp w ogóle bez szalu. 36,6.
Natomiast wczoraj pobrano mi krew na tarczycowke w piatek mam miec wynik. Nie wiedzieć czemu tak długo no ale. Moze cos się wyjaśni.
mają po jednym laboratorium w każdym szpitalu...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa to pewnie dlatego tak długo. No nic poczekamy.
Gaduaaa ale cycki i kręgosłup juz mnie na @ bola takze tez akurat 4dni przed
Miałam test kupować dzis ale chyba bez sensu w takim razie i tak wczesniej jak przed 22 nie nasikam a 21 pewnie temp spadnie.
Jakiś taki luz mam w tym miesiącu i spokój. Ze może się nie udać. Ale sikanie odpuszczam bo befzie mi przykro bardziej niż jak @ przyjdzie. -
eveli_na wrote:Gaduaaa to pewnie dlatego tak długo. No nic poczekamy.
Gaduaaa ale cycki i kręgosłup juz mnie na @ bola takze tez akurat 4dni przed
Miałam test kupować dzis ale chyba bez sensu w takim razie i tak wczesniej jak przed 22 nie nasikam a 21 pewnie temp spadnie.
Jakiś taki luz mam w tym miesiącu i spokój. Ze może się nie udać. Ale sikanie odpuszczam bo befzie mi przykro bardziej niż jak @ przyjdzie.
kto to wymyslił?! jakiś wredny typ chyba który chciał się za coś zemścić na babie!
rozowyflaming lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tissaia wrote:A ja mysle o Tobie.
I o tym jak Twoj wykres bedzie wygladal przy braniu anty...
Witam z rana. Po dwóch wziętych anty wredota u mnie odchodziKasia1987, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość