Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:A to jak idziesz do niej to się jej zapytaj jak to jest..
Jak dostałam normy na wyniku to mam poprawny zakres dla 3tc bo jest od 5,8 ... Gubie się w tym wszystkim więc uznalam ze najlepiej iść do ginOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Jak dostałam normy na wyniku to mam poprawny zakres dla 3tc bo jest od 5,8 ... Gubie się w tym wszystkim więc uznalam ze najlepiej iść do gin
No i prawidłowo. Będziesz od razu wiedziała co i jak..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Tissaia kiedy masz tą wizytę u super duper??
Kurde no wlasnie nie mam. Bo poszlam do mojej pani doktor ogolnej i sie okazalo ze jej maz pracuje z tym suer duper doktorem w szpitalu. Ten doktor gin jest super ale nie jest od spraw plodnosci. on bardziej sie specjalizuje w onkologii i tym podobnych sprawach. Tak czy inaczej moja pani doktor polecila mi dwie kliniki specjalizujace sie w plodnosci. Dala tez skierowanie na badanie lh, fsh progesteronu i nasienia mojego M. ja beda juz wyniki to napisze mi list polecajacy, dolaczy wyniki i wysle do klinki. Dopiro wtedy bede mogla sie umawiac na wizyte tam. troche to potrwa ale coz, takie maja procedury tu.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Kurde no wlasnie nie mam. Bo poszlam do mojej pani doktor ogolnej i sie okazalo ze jej maz pracuje z tym suer duper doktorem w szpitalu. Ten doktor gin jest super ale nie jest od spraw plodnosci. on bardziej sie specjalizuje w onkologii i tym podobnych sprawach. Tak czy inaczej moja pani doktor polecila mi dwie kliniki specjalizujace sie w plodnosci. Dala tez skierowanie na badanie lh, fsh progesteronu i nasienia mojego M. ja beda juz wyniki to napisze mi list polecajacy, dolaczy wyniki i wysle do klinki. Dopiro wtedy bede mogla sie umawiac na wizyte tam. troche to potrwa ale coz, takie maja procedury tu.
Aha. Ale najważniejsze że coś się ruszyło..
Swoją drogą zajebiste jest to że nie musisz sama nigdzie latać tylko oni wyślą wszystko tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:59
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Mamo uderzyłem się.. O tu.. I co mam Ucałowac?? No.. I jak mniej boli?? Tak.. Kochana jesteś..
I to się nazywa magia..Nats, Elunia, 91patka91, Gizmo, sandrula, zapachmalin, Duśka;), Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w tego bocka to za bardzo nie wierze
a dzisiaj moze jeszcze jakies
bedzie
jeszcze nie spimy noc dluga
a owu tak mniej wiecej owu zaznaczyl za 3 dni mam testy ale nie chce mi sie ich robic ten cykl wg to istny cyrk nawet kwasu foliowego nie biore od jutra albo zaraz moze lykne olej z wiesiolka sobie odpuscilam i swojemu tez nic nie daje .. ciekawe jak mi po temperaturze wyjdzie to owu bo skacze mi jak glupia w nocy to wg czuje jakbym miala goraczki jakies dzisiaj taka spocona sie obudzilam chyba za dlugo spie
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Patka a wy działacie?
bo z bociana wynika że conajmniej od dwóch dni powinnaś w łóżku leżeć a nie na forum
Malina na leżenie przyjdzie pora.. Teraz to aktywność..91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
a ja ostatnio ogladalam film desperado.. i wiecie co juz kiedys granie na gitarze baaardzo mi sie podobalo ale teraz pozyczylam sobie gitare od kolegi i ucze sie sama z filmikow na yt odbilo mi ale to nie jest takie latwe masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:05