Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie w ostatnich 2 cyklach @ objawiała się strasznymi bólami zatokowymi prawej strony głowy aż po oko. Dziś właśnie taki ból mnie męczy, więc wszelkie nadzieje rozwiane i wiem już, że "awaria systemu" to kwestia dni...
Kasia głowa do górywykres wygląda pięknie! Zieloności!
Gaduaaa może jeszcze nie wszystko stracone:) powodzeniaGaduaaa, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Go po dwóch juz koniec? Szybko.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Mamo uderzyłem się.. O tu.. I co mam Ucałowac?? No.. I jak mniej boli?? Tak.. Kochana jesteś..
I to się nazywa magia..
wzruszylam sie
nie moge sie doczekac az ja bede calowac obite kolanka mojemu babelkowi
WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuska - gratuluje i trzymam kciuki za ladny przyrost bety
jak jestes w 3 tygodniu to taka niska ma prawo byc bo u mnie w labo maja normy dla 3-ciego tygodnia 5.8-71.2 a dla 4-tego 9.5-750
zbadaj jeszcze raz w poniedzialek
trzymaj sie i teraz dbaj o siebieniech cie maz na rekach nosi!!!
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam. U mnie 5 dc i temp o dziwo wysoko jak na tę porę cyklu.. 36.84..wow.
Waldus a mnierzylas kiedys temperature podczas @? ja tak robie pierwszy raz (i ostatni!!!!! normalnie nie polecam hahaha - czerwono, czerwono widze!!!) i w pierwszych dwoch dniach mam miedzy 36,75-36,85 :o
faktycznie masz wysoko 5dc ale wiesz, moze w twoich zylach plynie latynoska, goraca krew!!!!WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Waldus a mnierzylas kiedys temperature podczas @? ja tak robie pierwszy raz (i ostatni!!!!! normalnie nie polecam hahaha - czerwono, czerwono widze!!!
) i w pierwszych dwoch dniach mam miedzy 36,75-36,85 :o
faktycznie masz wysoko 5dc ale wiesz, moze w twoich zylach plynie latynoska, goraca krew!!!!
Buahahahahahaha..
Ja zmarzluch jestem..
Tak mierzyłam wcześniej podczas @ ale była niższa. W tym cyklu nie mierzyłam przy @ bo ból jak po porodzie..Ewelina17007 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja ostatnio mierzylam od połowy @ i zdziwilam się (1 raz w tej fazie cyklu mierzyłam), bo miałam wysoką temperaturę.... ja to jakaś gorącokrwista normalnie...), spadła mi dopiero potem do mojej podstawowej tempki czyli 36,6-36,7.
A dzisiaj co... mało nie mam, ale mogło być więcej, do małpy mam dokładnie tydzien czasu. Coś czuję, że to będzie tydzen stresiku i napięcia... oczekiwania no..
Dziś żadnych znaków, żadnych bóli... aż smutnojak coś tam napieprza to mam poczucie że coś się dzieje, a taka cisza nieco upiorna jest
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:Buahahahahahaha..
Ja zmarzluch jestem..
Tak mierzyłam wcześniej podczas @ ale była niższa. W tym cyklu nie mierzyłam przy @ bo ból jak po porodzie..
Ja też zmarzluch, stopy i dłonie non stop zimne, a wykresy mam jedne z najwyższych tu na forum... aż zaskoczona jestem o co come on....
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
W ogole walczę z tym badaniem swojej szyjki- ciężko z tym jest...
Czasem nic nie umiem określić, pewnie nieco mącę w wykresie zaznaczając co sądzę..
Dzisiaj za to poczułam wyraźnie to o czym niektóre pisały- że takie jakby usta przypomina -u mnie dziś lekko uchylone były, ale dość twarde... no i głęboko tego gamonia nie musiałam szukać. Ale w niektóre fazy cyklu nic z tej szyjki nie kumam
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.