Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zaspamowałam forum, wybaczcie
Ja zawsze czadzę sporo z rana, zauważyłam, że każda ma swoje pory -niektóre aktywne do południa, niektóre wieczorem grasują tu więcej
W ogole to śmieszne, ale nie mogę doczekac się kolejnego mierzenia tempki
To jak wciągający serial którego puszczają 1 odcinek dziennie, a ja już chcę wiedziec, co dalej będzie się działo!!!! HAHAHAHAHA
Miłej soboty wszystkim Staraczkom :*
PS. Która dzisiaj testuje?
WaldhauzerM, Caro, rozowyflaming, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja tam nie mam swoich pór.. Tylko po ostatnich przeżyciach bardziej byłam bierna. Bardziej czytałam niż pisałam bo i o czym.
Wracam po woli do codzienności więc pewnie będzie mnie trochę więcej..Kasia1987, 91patka91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka z rana
Wredny of jaja se robi i przeniósł mi owu z 15 na 16. Wydaję mi się, że będzie klapa, bo zaraz się okaże że lutealna będzie za krótka.. Ehh. Aaaa tu jeszcze tyyyyle czekania..
KlaudyŚ, co do samopoczucia, to kiepskawo, jakieś choróbsko się do mnie przypałętało i nie chce odejść. A tu trzeba wstać i ogarnąć chatę, przystroić świątecznie, obiad zrobić. Łeee Boże, co my baby mamy za ciężki los
Małż w pracy, więc chyba jeszcze trochę poleże
A co tam u Ciebie KlaudyŚ, @ łaskawa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:44
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ewelina17007 wrote:Elunia teraz nie wiem czy wyjdzie wiarygodny kupilam dzis w rosmanie te super czułe ale nie wiem czy nie zaczekac do jutra rana
Ewelina, jak dasz radę to zaczekaj do jutra. Co ma być to będziepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyEwelina - jak duzo nie pilas i sikalas raz tylko to dajesz malenka i sikasz na test
jak jestes po terminie @ to chociaz cien cienia powinien sie pokazac
Anula -pipa z tej @ ..ale nie ma @, jest nadzieja, right?
Kasia - dla mnie szyjka to czarna magiatraz najgorszy tydzien - oczekiwanie i oczekiwanie
oby szybko zlecialo i dwie kreski pokazalo
Ewelina - hejo, hejo - pozdrow od nas morze!
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Ale zaspamowałam forum, wybaczcie
Ja zawsze czadzę sporo z rana, zauważyłam, że każda ma swoje pory -niektóre aktywne do południa, niektóre wieczorem grasują tu więcej
W ogole to śmieszne, ale nie mogę doczekac się kolejnego mierzenia tempki
To jak wciągający serial którego puszczają 1 odcinek dziennie, a ja już chcę wiedziec, co dalej będzie się działo!!!! HAHAHAHAHA
Miłej soboty wszystkim Staraczkom :*
PS. Która dzisiaj testuje?
leze wariacie po twoim tekscie..ale zgadzam sie..to jest jak najbardziej wciagajaca telenowela hahahahahahahahhahahazawsze lubilam sobie pospac a teraz "aaaa moge wstac i zmierzyc" hahahahahha
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:
Anula -pipa z tej @ ..ale nie ma @, jest nadzieja, right?
Kochana, ja już nadziei nie mam. Na wylot znam te swoje objawy
No cóż nowy cykl starań będę miała z żelem, który mi czekoladowamufinka wyślePrzelew już dostała, więc czekam na paczkę
-
Caro wrote:Hejka z rana
Wredny of jaja se robi i przeniósł mi owu z 15 na 16. Wydaję mi się, że będzie klapa, bo zaraz się okaże że lutealna będzie za krótka.. Ehh. Aaaa tu jeszcze tyyyyle czekania..
KlaudyŚ, co do samopoczucia, to kiepskawo, jakieś choróbsko się do mnie przypałętało i nie chce odejść. A tu trzeba wstać i ogarnąć chatę, przystroić świątecznie, obiad zrobić. Łeee Boże, co my baby mamy za ciężki los
Małż w pracy, więc chyba jeszcze trochę poleże
A co tam u Ciebie KlaudyŚ, @ łaskawa?
Łaskawie odpuszcza jutro juz beda plamienia i żegnaj:)Caro lubi tę wiadomość