Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:gaduaaa to ogladaj i mi strescisz bo ja paskudy ide kapac, szykowac do snu. Jak zwykle, ale przed Singielka zamierzam skonczyc
-
Margaretka rób w sobotę teścik. Ja jeszcze muszę czekać 12 dni i też pewnie mnie będzie kusiło.
Natalenka każda jest tutaj z Tobą pamiętaj każda z nas marzy o dwóch kreseczkach.
Ona ja mam stres z każdym badaniem, wizytą u lekarza, z tym kiedy ovulka a o teście nie wspomnę. Nie wiem dlaczego w tym miesiącu mam mega dobre przeczucie i tym bardziej jestem niecierpliwa aż w pracy nie mogę się skupić bo patrzę na kalendarz i czekam aż powiem mojemu ukocha nemu że w końcu się udało.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Patkaaa wrote:
Ona ja mam stres z każdym badaniem, wizytą u lekarza, z tym kiedy ovulka a o teście nie wspomnę. Nie wiem dlaczego w tym miesiącu mam mega dobre przeczucie i tym bardziej jestem niecierpliwa aż w pracy nie mogę się skupić bo patrzę na kalendarz i czekam aż powiem mojemu ukocha nemu że w końcu się udało.
Kochana, nawet nie wiesz, jak ja bym chciała Mojemu oznajmić, że zostanie Tatusiem Już nawet ostatnio mnie kusiło, zeby kupić jakieś buciki małe i dać mu w prezencie razem z pozytywnym testem
(niestety jak na razie nie mam ani tego, ani tego )Margaretka89 lubi tę wiadomość