Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, jestem...
Znów się rozpisałyście ...
Więc nadrabiam:
Żelom durexa i takim różnym mówimy stanowcze NIE! One są podobno szkodliwe dla plemników!!! Więc nie zmniejszajmy sobie szans
Słyszałąm o takim (jeśli potrzebujecie koniecznie), który jest niby najbardziej "obojętny", tylko qrcze muszę sobie przypomnieć nazwę.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa jakimś forum widziałam, że polecany jest Conceive. Natomiast mi kiedyś ginekolog polecał Feminum (ale nie w ramach starania o dziecko, tylko ogólnie).
W opisie jest, że nie działa jak środek antykoncepcyjny, ale to złośliwość rzeczy martwych, że tak będzie działać jak się chce zajść w ciążę, a jak się nie chce to i taki Durex będzie tu wspomagał plemniki -
Gaduaaa, nic się nie martw! jESTEŚMY Z tOBĄ !
Margaretka, ja bym jeszcze na Twoim miejscu poczekała z testowaniem. Ja robiłam w dzień, w którym powinnam dostać @ i wyszedł negatywny. Dziś też testowałam i negatywny... A byłam u gina dziś i powiedział, ze to za wcześnie!
Powinno się podobno robić testy (takie z apteki ok 35, 36 dnia, wtedy jest sens, bo nie wszystkim od razu wychodzi.
Dziś mi tłumaczył, ze testy są robione dla tych, którzy nie chcą ciąży, więc pokazują później.
Trochę mnie uspokoił (chociaż nie potwierdził, ale też nie zaprzeczył), mówił, ze jesteśmy na dobrej drodze
Teraz mam zażywać lutkę 2x dziennie (wcześniej co 2 dzień).
Zrobiłam wszystkie badania... betę, prolaktynę i te inne, ale niestety wyniki dop. we wtorek, bo on tak jest w gabinecie.
NIe chcę się nastawiać, ale.. jeszcze dopóki nie przyjdzie @, to wszystko jest jeszcze możliweMargaretka89, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość