Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A poza przykrościami to nie powiedziałam Wam dziewczynki, że dzisiaj mamy rocznicę bycia razem z moim męzusiem- 10 lat zaczęliśmy się spotykac przed matura...
Ale to były fajne czasy
28 lat, 3 csMargaretka89, WaldhauzerM, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Jestem już sobie...
Ja używałam pinka i twierdzę że jest chu... Bo zawsze był negatyw... He he he. A to dlatego że nie byłam w ciąży niestety. Kochane babeczki ciężki okres przed nami bo jedne testują inne zaczynają na nowo... Się uda...
Jam Ci po wizycie. Dostałam Clo coś tam i mam ćpać 5 dni a potem iść na monitoring... Zobaczymy.Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Gaduaaa fakt u siebie to u siebie.
waldhauzer kurcze nigdy nie czytałam az tak wnikliwie etykiety durex a moze powinnam.
dobrze wiedziec na przyszłosc.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:A poza przykrościami to nie powiedziałam Wam dziewczynki, że dzisiaj mamy rocznicę bycia razem z moim męzusiem- 10 lat zaczęliśmy się spotykac przed matura...
Ale to były fajne czasy
28 lat, 3 cs
Wszystkiego najlepszego, ale ja też się muszę pochwalić że my z mężem mamy 7 rocznice ślubu w walentynki -
Kasia1987 wrote:A poza przykrościami to nie powiedziałam Wam dziewczynki, że dzisiaj mamy rocznicę bycia razem z moim męzusiem- 10 lat zaczęliśmy się spotykac przed matura...
Ale to były fajne czasy
28 lat, 3 csMargaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis strasznie nerwowo zwykle nie nosi mnie tak bardzo, ale moze to z niewyspania.
Chwilowo resetuje sie słuchajac Yiruma na YT poki dzieciarnia oglada barbie, a niedługo wieczorny kieracik, kolacyjka, kąpanko, usypianko... życie ... -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Margaretko dziś zmasakrowana jestem normalnie, nie wyspana, czuję się jak przeżuta, wypluta i do D... może i masz rację kochana bo pogada też do bani dziś.
Posiedź trochę z nami to ci może przejdzieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Ale to były fajne czasy
28 lat, 3 csFabian Cyprian Tymuś