Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa bardzo mi przykro może mastępny cykl będzie szczęśliwy :*
Więc jak sądzicie, kiedy testować? Troche się boje jutro. Ale znajomi mają przyjść w weekend na naszą rocznice więc musze wiedzieć na czy stoje. Ale nie wwiem czy jutro nie za wcześnie Doradźcie cośGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Margaretka testuj w sobotę rano
Niby ktoś ma teraz zabezpieczać dach, ale czy zrobią to na tyle porządnie, że ten koszmar się skończy? To się okaze... zobaczymyMargaretka89 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Oj... co za dzień. U mnie walka z zalaniem mieszkania, zgłaszanie szkody itd...
Ech...............
Chciałabym móc wyluzować, nie stresować się.
A najbardziej chciałabym już testować, ale jest za wcześnie...Kasia1987 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Margaretka89 wrote:Gaduaaa bardzo mi przykro może mastępny cykl będzie szczęśliwy :*
Więc jak sądzicie, kiedy testować? Troche się boje jutro. Ale znajomi mają przyjść w weekend na naszą rocznice więc musze wiedzieć na czy stoje. Ale nie wwiem czy jutro nie za wcześnie Doradźcie cośMargaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
eveli_na wrote:MARGARETKA te zproponuje sobote, to tylko jeden dzien.
Gaduaaa mieszkanie w PL?? ojaaaa. kto to ogarnia?
no w Polsce... moja bajeczka zalana... nowa kuchnia pod zabudowę.. pływa.... aaa szkoda gadać....
mialam polisę ale wiadomo że kwota nie pokryje wszystkich szkód ...
nawet chyba nie chce mi się o tym gadać..bo jest tam taka masakra że szokFabian Cyprian Tymuś -
Margaretka89 wrote:Mam pink test, znacie taki? Testowała któraś?
-
eveli_na wrote:gaduaaa no nie opowiadałaś, ale współczuje szczerze.
PS; nie chcecie tego w PL podnajac ? zawsze to ktos by o to zadbał.
i szkoda mi bo tam jest wszystko nowe... nie zdąrzyłam poużywac nawet
R. też nie chce bo On nie chcę sie u kogoś zatrzymywać jak przyleciFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ja na śluz nic nie stosuje.. używaliśmy wspomagacze typu żel durex
ale od tego cyklu przestajemy bo widać One stoją na przeszkodzie !
Kochana.. Wszystko firmy durex spowalnia plemniki... Na opakowaniu pisze..Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.