Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz te etsty to zalezy od czułosci, bo jesli jest najwyzsza czułość to spokojnie wykryje juz tygodniową ciąże. testy dla tych co ciazy nie chca to tak srednio przekonujace bo to my napedzamy ten biznes ;)Co by tu duzo kciuki trzymam zeby okazało sie ze ovu była troszke pozniej lub zarodek zagniezdził sie chwile pozniej i jeszcze tests tego nie wyczuł..
gaduaaa lez i odpoczywaj, zbieraj siły na kolejny cykl.
Ja dumam, prawdopodobnie jesli jednak okaze sie ze wtym cyklu nic z tego zrobie sobie przerwe,w sensie odpuszcze na jakis czas. Musze porobic badania, jednak strach u mnie chyba zwycieza jak na razie od 2 lat skutecznie....Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Natalenka wrote:Witam
Staramy się o dziecko 2 lata i nic ostatnio lekarz zalecił mi wszystkie badania hormonalne i zaniepokoiło mnie troszkę moje badanie AMH wynik 1,54 norma jest 1,3 do 7 ng/ml myślicie to już końcówka moich możliwości?
witaj! z wynikami nie pomoge wcale sie nie znam.
Margaretka jeden w te czy we wte sama musisz zdecydowac -
Tylko, że ja też robiłąm ten super czuły. I ani nawet cienia nie było, nic !!!
Dlatego miałam trochę tragiczny dzień. Wyryczałam się wtedy na maxa.
A tu dziś mi mówi, że to bez sensu robiłam, bo to tylko stres. Wiem, bo sama nie mogłam wytrzymać, więc zrobiłam. Tylko teraz nie wiem czy potrzebnie te nerwy
A wychodzi na to, ze ten cykl jeszcze nie jest straconyMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Mergaretka, test zawsze mozesz zrobić Nikt nie zabrania.
Tylko się nie nastawiaj na 2 kreski (w najlepszym razie się pozytywnie rozczarujesz ) i pamiętaj, ze dopóki @ nie ma, to mozna testować "do oporu"
Zrób to BEZSTRESOWO -
Margaretka89 wrote:Haha, test bezstresowo? To chyba nie dla mnie. Mi się zawsze tak ręce trzęsą jak galareta
Mi jeszcze do tego dochodzą palpitacje serca
Chodziło mi raczej o to, ze jak będzie negatywny, to żeby jeszcze nie tracić nadziei -
Margaretka89 wrote:Serce też chce mi wyskoczyć A ja wiem że jakby wyszedł negatyw to by mi było bardzo smutno
Qrcze, ta planowana i wyczekiwana ciąża to skrajne emocje w czystej postaci i różnorakich kombinacjach ;/
Do tej pory nie miałąm pojęcia, ze ja "tak" potrafię