Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats poluj na ta owulke! Pamietaj ze nie kazda ma mocna druga kreche - wiele staraczek nie ma, ja to bym na Twoim miejscu od jutra gwalcila meza hihi
91patka91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
A na lepszy humor wirtualne kwiatki z okazji 1 dnia wiosny :*
http://zapodaj.net/9e72a52b690b1.jpg.html
http://zapodaj.net/b89b4b977700b.jpg.html
91patka91, Gizmo, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Nats wrote:Kasia, będzie dzidzia na wiosnę! ☺
Byloby super. Od 5 dni mam wysyp dziwnych objawow ktorych nie mam przed okresem nigdy a od dwoch dni doszly dreszcze. Sylwia tez to miala.... Ojej ale sobie nadziei narobilam.... To bylyby wyjatkowe swieta. Obie nasze mamy skakalyby jak szalone z radosci)))) ach.... Fajnie pomarzyc.
Nats - ja bym uznala za pozytyw, owulka tuz za rogiem!!Nats, szuflada lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Byloby super. Od 5 dni mam wysyp dziwnych objawow ktorych nie mam przed okresem nigdy a od dwoch dni doszly dreszcze. Sylwia tez to miala.... Ojej ale sobie nadziei narobilam.... To bylyby wyjatkowe swieta. Obie nasze mamy skakalyby jak szalone z radosci
)))) ach.... Fajnie pomarzyc.
Nats - ja bym uznala za pozytyw, owulka tuz za rogiem!! -
Caro wrote:Kasia, masz wygibaśny wykres
Kiedy Ty testujesz?
Chce wytrzymac do czw/pt... Okres powinnam miec w piatek albo sobote, jakos tak... Mam tylko te marne testy o czulosci 25 wiec nie chce zbyt szybko testowac bo mi w glowie namieszaja...
Fakt - ten wykres jest inny niz moje poprzednie bo mialam rowne wykresy, bez takich skokow.
Drugi fakt - niecodzienne dla mnie objawy.
Dzis siedze w swetrze welnianym i szlafroku i w welnianych skarpetach a mnie telepie (jestem zdrowa). Moj maz obok w tshircie... Czuje ze mam bardzo wysoka temp w tym momencie.
Czy to ciaza? Chcialabym...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.