Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Biedna jesteś. Ja na szczęście takie miesiączki mam już za sobą, ale wiem co to za męka. Miejmy nadzieje że szybko zleci i będziesz mogła zaczynać staranka
Chciałabym mieć też już je za sobą, ale obawiam się, że się prędko tego nie doczekam...Czasami mam tak, że w @ gorączkuję wtedy to już w ogóle nie jestem w stanie normalnie funkcjonować...
-
Anula1986 wrote:Dzięki Margaretka
W moim kochanie zawsze mam wsparcie z czego się baaardzo cieszę
oboje podjęliśmy decyzję o dziecku, pragniemy je najmocniej na świecie
Bardzo się cieszeBo w końcu trzeba pamiętać, że dzieci się biorą z miłości
Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Chciałabym mieć też już je za sobą, ale obawiam się, że się prędko tego nie doczekam...
Czasami mam tak, że w @ gorączkuję wtedy to już w ogóle nie jestem w stanie normalnie funkcjonować...
A konsultowałaś to z lekarzem? Może pomoże Ci w złagodzeniu dolegliwości. U mnie to chyba przeszło po pierwszej ciąży. Brzuch nadal boli w pierwszy dzień @ że bez 3 tabletek się nie obejdzie, ale nie leje się już tak ze mnie jak dawniej. Miejmy nadzieje że u Ciebie będzie podobnie. Więc trzymam kciuki jeszcze mocniej -
Anula1986 wrote:Jeżeli Bozia pozwoli to Nasze też będzie z miłości
Oj, ja myślę, że bobas każdej z nas tu na forum będzie z miłościMargaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka89 wrote:A konsultowałaś to z lekarzem? Może pomoże Ci w złagodzeniu dolegliwości. U mnie to chyba przeszło po pierwszej ciąży. Brzuch nadal boli w pierwszy dzień @ że bez 3 tabletek się nie obejdzie, ale nie leje się już tak ze mnie jak dawniej. Miejmy nadzieje że u Ciebie będzie podobnie. Więc trzymam kciuki jeszcze mocniej
Lekarz stwierdził, że taka moja uroda... Kiedyś brałam tabletki anty i pomagały, bo brzuchol mało bolał, ciekłam ze 3-4 dni i finitoa teraz jak się rozcieknę to końca ni ma
-
Kasia1987 wrote:Anula - buuuu............ Myślałam, że nam się uda......
Zaczęłyśmy razem i wydaje mi się, że skończę tak jak Ty...
Kasia!! Póki nie ma @ to wiesz! Ból a'la małpiszon też jest jakimś tam pozytywnym odzewem podobno. Także trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje jutrzejsze testowanie!Margaretka89, Kasia1987 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anula1986 wrote:Lekarz stwierdził, że taka moja uroda... Kiedyś brałam tabletki anty i pomagały, bo brzuchol mało bolał, ciekłam ze 3-4 dni i finito
a teraz jak się rozcieknę to końca ni ma
przed porodami chodziłam po ścianach jak dostawałam @ ...
tylko tabsy i łóżko przez 1 dzień @...
po porodach jest znośniej.. czasami pobolewa ale już nie tak jak kiedyśzapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:po pordzie ból się zmniejszy
przed porodami chodziłam po ścianach jak dostawałam @ ...
tylko tabsy i łóżko przez 1 dzień @...
po porodach jest znośniej.. czasami pobolewa ale już nie tak jak kiedyś
Mój mi dzisiaj przez telefon powiedział "Kochanie, poczekaj... W dni płodne zrobię swoje i przez najbliższe 9 msc nie będziesz zdychać z bólu przez @"Ha ha, jakby tak szło od zaraz to piszę się na to
No ja właśnie też zdycham nieludzkoSzczególnie w 1 dzień, a czasami i 2 dni
Elunia, Margaretka89, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Trzymamy kciuki
Jak wrócisz to napisz jakie wrażenia
Eee teraz to spoko było. Za pierwszym razem byłam dużo bardziej skrępowana i bardziej takie jakby uklucia czułam a teraz to luzik. Po pierwszym odrosło może z 15 %, teraz mam nadzieje ze juz tylko kilka sie pojawi. Ogólnie polecam, mega komfort większy:-))Margaretka89, Tissaia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Mój mi dzisiaj przez telefon powiedział "Kochanie, poczekaj... W dni płodne zrobię swoje i przez najbliższe 9 msc nie będziesz zdychać z bólu przez @"
Ha ha, jakby tak szło od zaraz to piszę się na to
Anula a oznaczałaś hormony tarczycy? bo mnie w lekkiej niedoczynnosci tak bolało i miałam @ 7-9 dni -
Anula1986 wrote:Mój mi dzisiaj przez telefon powiedział "Kochanie, poczekaj... W dni płodne zrobię swoje i przez najbliższe 9 msc nie będziesz zdychać z bólu przez @"
Ha ha, jakby tak szło od zaraz to piszę się na to
hehehe no to do działaniaA tak swoją drogą to ile się już staracie, jeśli można wiedzieć?
-
Elunia wrote:Eee teraz to spoko było. Za pierwszym razem byłam dużo bardziej skrępowana i bardziej takie jakby uklucia czułam a teraz to luzik. Po pierwszym odrosło może z 15 %, teraz mam nadzieje ze juz tylko kilka sie pojawi. Ogólnie polecam, mega komfort większy:-))
To się cieszę że nie było aż tak źleA ile płacisz za taki zabieg?
-
Kasia jutro testujesz:)?
No to w takim razie trzymam kciuki za pozytywny test.
Anula u mnie tylko w drugi dzień tak strasznie boli ze musze wziasc z 3 tabletki nospy czasami ketonal bo nie wytrzymuje, a reszte dni przechodze bez bolowo.
My kobiety to mamy przewalone jak nie malpa co miesiac to bol podczas porodu, nasze chlopy by to nie wytrzymaliMargaretka89, Caro lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Kasia jutro testujesz:)?
No to w takim razie trzymam kciuki za pozytywny test.
Anula u mnie tylko w drugi dzień tak strasznie boli ze musze wziasc z 3 tabletki nospy czasami ketonal bo nie wytrzymuje, a reszte dni przechodze bez bolowo.
My kobiety to mamy przewalone jak nie malpa co miesiac to bol podczas porodu, nasze chlopy by to nie wytrzymali
Jakby nasze chłopy miały rodzić to ludzkość już dawno by wyginęłakozamonia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:To się cieszę że nie było aż tak źle
A ile płacisz za taki zabieg?
))
Margaretka89 lubi tę wiadomość