Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe kochane, właśnie Was nadrobiłam.
Ja testuję jutro, będzie 30 dc, okresu spodziewam się na 31, max 32 dzień, więc jeśli byłby groszek, to już by pokazało coś nie?
Nie czekam dzień dłużej, bo w Wielki Piątek o 6 rano zawijamy się z Wawy i jedziemy do rodziców.
Ale naprawdę nastawiam się na @. Wczoraj i dziś miałam lekki cień małpoweego bólu, jakby stała tuż za rogiem. Deliklatne ale nie da się pomylić z niczym innym, dobrze ją już znam.
Dwie kreseczki śniły mi się na początku tego cyklu Elunia... szkoda było się budzić, nie?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Obyś kochana rację miała:)
Mam takie pytanie z innej beczki do zagroszkowanych. Jak poinformowałyście swoich partnerów o dzidziusiu?Karolina2787, szuflada, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Ja to chciałam kupic buciki małe i mu powiedzieć pokazując je ale ja z niczym nie umiem wytrzymać nawet prezenty urodzinowe daje wcześniej:P wiec to był telefon 5 min po teście;p
Ja pewno zrobiłabym tak samohehe mam tak jak Ty nie potrafię zbyt długo milczeć i ukrywać
-
czekoladowamufinka wrote:Ja to chciałam kupic buciki małe i mu powiedzieć pokazując je ale ja z niczym nie umiem wytrzymać nawet prezenty urodzinowe daje wcześniej:P wiec to był telefon 5 min po teście;p
albo zrób fote i wyślij mmsem na komFabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Anula - buuuu............ Myślałam, że nam się uda......
Zaczęłyśmy razem i wydaje mi się, że skończę tak jak Ty...
i Tobie też przesyłam ich dużo!!!Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
Ja chciałam swojemu jutro po wizycie powiedzieć ale... moja mama wyskoczyła wczoraj z testem jak chciałam palete z kwiatami podnieść " Co Ty dzieciaku robisz w tym stanie dzwigac nie wolno"
No i po niespodziance ...
Karolina2787, Allmita, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Ja chciałam swojemu jutro po wizycie powiedzieć ale... moja mama wyskoczyła wczoraj z testem jak chciałam palete z kwiatami podnieść " Co Ty dzieciaku robisz w tym stanie dzwigac nie wolno"
Dlatego ja tylko swojego pieska pewna jestem:) Jemu mogę wszystko powierzyć hehe
Moja mama też taka gaduła i plotkara, czasami się śmieje że ona o mojej ciąży dowie się nawet przed mną a mieszka 300 km od nasszuflada, Duśka;), rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Ja chciałam swojemu jutro po wizycie powiedzieć ale... moja mama wyskoczyła wczoraj z testem jak chciałam palete z kwiatami podnieść " Co Ty dzieciaku robisz w tym stanie dzwigac nie wolno"
A zły nie był? że mama szybciej wiedziała od niego? -
nick nieaktualnyszuflada wrote:Duśka, właśnie zerknęłam na Twój wykres i jestem w szoku, jednego dnia test ciążowy negatywny a następnego już pozytywny! ale musiałaś miec piękną niespodziankę
Duśka ja też trochę podglądałami się zastanawiam czy miałaś dzień wcześniej "cień cienia" czy był po prostu negatywny?
-
Elunia wrote:Duśka ja też trochę podglądałam
i się zastanawiam czy miałaś dzień wcześniej "cień cienia" czy był po prostu negatywny?
Był całkowicie negatywny, następnego dnia cień cienia (pewność miałam bo poszłam tego dnia na bete).
Zły nie był, chyba by nie potrafil, zresztą doskonale rozumie czemu chciałam mu powiedzieć później jak bede pewnaKarolina2787 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Był całkowicie negatywny, następnego dnia cień cienia (pewność miałam bo poszłam tego dnia na bete
).
Zły nie był, chyba by nie potrafil, zresztą doskonale rozumie czemu chciałam mu powiedzieć później jak bede pewna
Kurczę z dnia na dzień takjednego dnia zwątpienie a już następnego pozytywne zaskoczenie
supcio! ja też tak chce ja też
Elunia lubi tę wiadomość