X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i zamówiłam żel... ale nie ten co wy mówicie.. tylko u mnie jest z UK o takim samym działaniu więc zobaczymy ! :) ale jaram się jak murzyn bateryjką

Duśka;), Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śniło mi się dzisiaj że 2 kreseczki na teście zobaczyłam:)

anna123, Kasia1987, szuflada, Margaretka89, rozowyflaming, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Śniło mi się dzisiaj że 2 kreseczki na teście zobaczyłam:)
    Proroczy sen mowię Ci;)

szuflada lubi tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa no to się zaopatrzyłaś :D ja dziś po powrocie z pracy drugi teścik hihi a też się nakręcam na nie jak głupia.

Kasia1987, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe kochane, właśnie Was nadrobiłam.

Ja testuję jutro, będzie 30 dc, okresu spodziewam się na 31, max 32 dzień, więc jeśli byłby groszek, to już by pokazało coś nie?
    Nie czekam dzień dłużej, bo w Wielki Piątek o 6 rano zawijamy się z Wawy i jedziemy do rodziców.
    Ale naprawdę nastawiam się na @. Wczoraj i dziś miałam lekki cień małpoweego bólu, jakby stała tuż za rogiem. Deliklatne ale nie da się pomylić z niczym innym, dobrze ją już znam.

Dwie kreseczki śniły mi się na początku tego cyklu Elunia... szkoda było się budzić, nie?

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula - buuuu............ Myślałam, że nam się uda......
    Zaczęłyśmy razem i wydaje mi się, że skończę tak jak Ty...

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie bądź taka pesymistka ;) a może jednak będzie zielono u Ciebie trza mnieć nadzieję do ostatniej chwili wszystko się może zdarzyć. Wiesz jakie czasem tu wychodzą paranoje i wariactwa :)

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    Proroczy sen mowię Ci;)

Obyś kochana rację miała:)

Mam takie pytanie z innej beczki do zagroszkowanych. Jak poinformowałyście swoich partnerów o dzidziusiu?

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Obyś kochana rację miała:)

Mam takie pytanie z innej beczki do zagroszkowanych. Jak poinformowałyście swoich partnerów o dzidziusiu?
    Ja to chciałam kupic buciki małe i mu powiedzieć pokazując je ale ja z niczym nie umiem wytrzymać nawet prezenty urodzinowe daje wcześniej:P wiec to był telefon 5 min po teście;p

Karolina2787, szuflada, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chciałam kupic buciki małe i mu powiedzieć pokazując je ale ja z niczym nie umiem wytrzymać nawet prezenty urodzinowe daje wcześniej:P wiec to był telefon 5 min po teście;p

Ja pewno zrobiłabym tak samo :D hehe mam tak jak Ty nie potrafię zbyt długo milczeć i ukrywać ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    good idea :)
    albo zrób fote i wyślij mmsem na kom ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Anula - buuuu............ Myślałam, że nam się uda......
    Zaczęłyśmy razem i wydaje mi się, że skończę tak jak Ty...
    Kasieńka nie poddawaj się, ja też już czuję delikatne bóle jak na @ ale mam pozytywne myśli :)
    i Tobie też przesyłam ich dużo!!!

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o koszulce super tata:)
    Buciki nam się źle kojarzą z jego byłą, która po ich rozstaniu była tak zdesperowana że oszukała go że jest w ciąży..i dała mu buciki. Jakim trzeba być człowiekiem aby tak postąpić. Ale dawno to było;/

• Duśka;) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam swojemu jutro po wizycie powiedzieć ale... moja mama wyskoczyła wczoraj z testem jak chciałam palete z kwiatami podnieść " Co Ty dzieciaku robisz w tym stanie dzwigac nie wolno" :P No i po niespodziance ...

Karolina2787, Allmita, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka;) wrote:
    Ja chciałam swojemu jutro po wizycie powiedzieć ale... moja mama wyskoczyła wczoraj z testem jak chciałam palete z kwiatami podnieść " Co Ty dzieciaku robisz w tym stanie dzwigac nie wolno" :P No i po niespodziance ...

Dlatego ja tylko swojego pieska pewna jestem:) Jemu mogę wszystko powierzyć hehe :)
    Moja mama też taka gaduła i plotkara, czasami się śmieje że ona o mojej ciąży dowie się nawet przed mną a mieszka 300 km od nas :)

szuflada, Duśka;), rozowyflaming lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka;) wrote:

A zły nie był? że mama szybciej wiedziała od niego? ;)

• szuflada Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka, właśnie zerknęłam na Twój wykres i jestem w szoku, jednego dnia test ciążowy negatywny a następnego już pozytywny! ale musiałaś miec piękną niespodziankę :)

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Duśka, właśnie zerknęłam na Twój wykres i jestem w szoku, jednego dnia test ciążowy negatywny a następnego już pozytywny! ale musiałaś miec piękną niespodziankę :)

Duśka ja też trochę podglądałam :) i się zastanawiam czy miałaś dzień wcześniej "cień cienia" czy był po prostu negatywny?

• Duśka;) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Duśka ja też trochę podglądałam :) i się zastanawiam czy miałaś dzień wcześniej "cień cienia" czy był po prostu negatywny?

Był całkowicie negatywny, następnego dnia cień cienia (pewność miałam bo poszłam tego dnia na bete :) ).
    Zły nie był, chyba by nie potrafil, zresztą doskonale rozumie czemu chciałam mu powiedzieć później jak bede pewna :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka;) wrote:
    Był całkowicie negatywny, następnego dnia cień cienia (pewność miałam bo poszłam tego dnia na bete :) ).
    Zły nie był, chyba by nie potrafil, zresztą doskonale rozumie czemu chciałam mu powiedzieć później jak bede pewna :)

Kurczę z dnia na dzień tak :) jednego dnia zwątpienie a już następnego pozytywne zaskoczenie :D supcio! ja też tak chce ja też ;)

Elunia lubi tę wiadomość

‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ