Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A moj pobiegnie w maratonie w październiku i chce miec dla niego na koszulce na brzuszku napis "moj tata to mistrz świata".
Jak w zeszłym roku biegliśmy razem to nam sie mega to spodobało jak kobitka była na mecie i czekała na męża i tak brzuszek wypuchala;)
rozowyflaming, Duśka;), Elunia, Anula1986, Allmita lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Kurcze ja jestem jeszcze sceptyczna, boje się snuć jakiekolwiek plany związane z ciążą
Chyba dopiero jak minie 12 tydzien to uznam, że moge powiedzieć znajomym i reszcie rodziny ;P
czekoladowamufinka, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
czekoladowamufinka wrote:A moj pobiegnie w maratonie w październiku i chce miec dla niego na koszulce na brzuszku napis "moj tata to mistrz świata".
Jak w zeszłym roku biegliśmy razem to nam sie mega to spodobało jak kobitka była na mecie i czekała na męża i tak brzuszek wypuchala;)
no i obejrzałam pilates dla początkujących.. i na tym skończyłam... hahahaDuśka;), Karolina2787 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Kurcze ja jestem jeszcze sceptyczna, boje się snuć jakiekolwiek plany związane z ciążą
Chyba dopiero jak minie 12 tydzien to uznam, że moge powiedzieć znajomym i reszcie rodziny ;P
Wiadomo są obawy i to normalne, ale musisz myśleć tylko pozytywnie i pałać szczęściem bo jak to mówią: szczęśliwe dziecko wtedy gdy jego mama jest szczęsliwa -
Duśka;) wrote:Kurcze ja jestem jeszcze sceptyczna, boje się snuć jakiekolwiek plany związane z ciążą
Ale te obawy zawsze chyba sacant't wait
-
Kasia1987 wrote:Anula - buuuu............ Myślałam, że nam się uda......
Zaczęłyśmy razem i wydaje mi się, że skończę tak jak Ty...
Mnie się niestety nie udałoale mam nadzieję, że Tobie się uda
Ja bardzo źle znoszę 1 dzień okresu, mam takie dziwne jazdy, że szok...
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Mnie się niestety nie udało
ale mam nadzieję, że Tobie się uda
Ja bardzo źle znoszę 1 dzień okresu, mam takie dziwne jazdy, że szok...
Trzymaj się kochanatulam mocno i oby @ szybko sobie poszła precz
Margaretka89, Elunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja pomału wracam do ludzi:( czekam na owulke ale juz na luzie podchodzimy bo stosujemy stosunek przerywany, bedzie to bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 12:54
Margaretka89, Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Trzymaj się kochana
tulam mocno i oby @ szybko sobie poszła precz
Dzięki Karolina
Męki Pańskie jakieś przechodzę, ale najwidoczniej muszę... Podejrzewam, że do nd będę cieknąć, a pn i wt plamić. Trochę się boję dzisiejszej nocy, bo miewam tak, że w 1 dniu okresu całą noc nie śpię ze względu na intensywne cieknięcie. Musiałabym chyba na kiblu spać...Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzięki Karolina
Męki Pańskie jakieś przechodzę, ale najwidoczniej muszę... Podejrzewam, że do nd będę cieknąć, a pn i wt plamić. Trochę się boję dzisiejszej nocy, bo miewam tak, że w 1 dniu okresu całą noc nie śpię ze względu na intensywne cieknięcie. Musiałabym chyba na kiblu spać...
Biedna jesteś. Ja na szczęście takie miesiączki mam już za sobą, ale wiem co to za męka. Miejmy nadzieje że szybko zleci i będziesz mogła zaczynać starankaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Napisałam mojemu sms-a, że dostałam @
Jego odp "No to Kochanie staramy się za niedługo :*"
Dobrze wiedzieć, że nie tylko mojej osobie zależy na bobo
Najważniejsze że masz wsparcie
To już połowa sukcesu
Więc teraz czekać na koniec @ i do działania
Elunia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:
Najważniejsze że masz wsparcie
To już połowa sukcesu
Więc teraz czekać na koniec @ i do działania
Dzięki MargaretkaW moim kochanie zawsze mam wsparcie z czego się baaardzo cieszę
oboje podjęliśmy decyzję o dziecku, pragniemy je najmocniej na świecie
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość