Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no dobra to posłucham Was laski
i zacznę od 12 dc ... jejka jestem podekscytowana
z pewnością wole ten etap do owulacji niż po niej
haha
Przynajmniej coś zaplanować można
Ja sie skręcam bo nie mam @ i test tez nagatywny ale jutro powtórzę.
Bolało mnie na @ kilka dni a dzisiaj wszystko przeszło jak ręką odją.. -
Elunia wrote:Przynajmniej coś zaplanować można
Bolało mnie na @ kilka dni a dzisiaj wszystko przeszło jak ręką odją..
To trzymam mocno kciuki żebyś jutro zobaczyła swoje dwie upragnione kreseczkiElunia lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Przynajmniej coś zaplanować można
Bolało mnie na @ kilka dni a dzisiaj wszystko przeszło jak ręką odją..Margaretka89, Elunia lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:kurde żeby one doszły do mnie te testy do tego 12dc hahaha bo widzę że dostawa przewidziana między 30marca a 6 kwietnia ! hahahahaha
o kurde ale się zrobiłam nie zwróciłam wcześniej uwagi.. to pewnie przez święta !
w razie gdybyś coś przeczuwała a nie doszły to zawsze możesz jednorazowo się wspomóc pojedyńczym z drogerii/apteki.ale pewnie dojdą, oni zawsze wolą napisać później i przywieźć wcześniej niż na odwrót.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:kurde żeby one doszły do mnie te testy do tego 12dc hahaha bo widzę że dostawa przewidziana między 30marca a 6 kwietnia ! hahahahaha
o kurde ale się zrobiłam nie zwróciłam wcześniej uwagi.. to pewnie przez święta !
No to żeś się ładnie załatwiłaTeraz to se możesz posikać, ale na testy ciążowe
-
zapachmalin wrote:w razie gdybyś coś przeczuwała a nie doszły to zawsze możesz jednorazowo się wspomóc pojedyńczym z drogerii/apteki.
ale pewnie dojdą, oni zawsze wolą napisać później i przywieźć wcześniej niż na odwrót.
a jak nie to tak jak piszesz można się wspomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:31
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:mam taką nadzieję , tymbardziej że dostałam meila że już wysłane więc powinny dość w przyszłym tyg...
no to jeśli wysłali już, to pewnie dojdą, chyba, że po drodze jakaś pani na poczcie potestujehahaha.
Gaduaaa, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:mam taką nadzieję , tymbardziej że dostałam meila że już wysłane więc powinny dość w przyszłym tyg...
To jak Ci wysłali że już wysłane, to czym się martwisz? Paczki szybko chodząNajpóźniej we wtorek będziesz miała
-
Gaduaaa wrote:chyba zaraz pójdę ciasto na pierogi przygotować... bo mięsko się już gotuje do farszu więc... komu w robotę temu w robotę... a coś lenia dziś mam
jejku uwielbiam pierogi z mięsemmatko ale dawno nie jadłam, muszę sobie maszynkę w końcu sprawić, bo poprzednia padła a o nowej ciągle zapominam
Może z siostrą po świętach porobię, w końcu trzeba sobie będzie zajęcie znaleźć
-
zapachmalin wrote:jejku uwielbiam pierogi z mięsem
matko ale dawno nie jadłam, muszę sobie maszynkę w końcu sprawić, bo poprzednia padła a o nowej ciągle zapominam
Może z siostrą po świętach porobię, w końcu trzeba sobie będzie zajęcie znaleźć
FabianCyprian
Tymuś
-
Ale fajnie, że zaraz zmykam z pracy.
Humor dużo lepszy
Zaraz spacer mnie czeka, tylko szpilki przebiorę i pieskę zabiorę
Aha- też uwielbiam pierogi
I też nie boli mnie na @ na raziezapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(