Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam
oby zadziałał
Witam. Misiu Elmo grzecznie pilnował a Tosiu dziękuje za pozdrowienia.
Ja wczoraj zaczęłam pić gluty.. BleeeeeKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja z Wieśkiem drugi cykl lecimy
Ale jak na razie efektów nie widzę
Bardziej to już efekty ziółek czuję
A pije je dopiero pierwszy cykl
Może zdziałają jakieś cuda
To może ja tak już mam sama nie wiemale najważniejsze że jest ten dobry śluz
Wiesiek wspomaga jeszcze to może tym razem się uda jak Pani Owulacja zaszczyci mnie swoją obecnością na dniach cholerka
Waldi dajesz rade z tym? fuuuzapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:To może ja tak już mam sama nie wiem
ale najważniejsze że jest ten dobry śluz
Wiesiek wspomaga jeszcze to może tym razem się uda jak Pani Owulacja zaszczyci mnie swoją obecnością na dniach cholerka
Waldi dajesz rade z tym? fuuu
hehehehe Pani OwulacjaNam z Wieśkiem na razie w związku się nie układa ale mam nadzieje że Władysław też u mnie uda się jaki śluz wytworzy, bo jak nie to będziemy musieli zakończyć ten związek
Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Ja myślałam o tych glutach ale to nie na moje siły. Mnie zaraz na wymioty bierze od samego patrzenia na takie hece.
Więc pozostanę przy witaminkach w tabletkach
hehe ja nie próbowałam nawet tego gluta ale jakżeście pisały że to takie bleee to już sobie darowałam wystarczyło mi że piłam macę o żesz w mordę bleh... także Malinka ja także zostaję przy tabsachzapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe ja nie próbowałam nawet tego gluta ale jakżeście pisały że to takie bleee to już sobie darowałam wystarczyło mi że piłam macę o żesz w mordę bleh... także Malinka ja także zostaję przy tabsach
no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyłoMargaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyło
hehehe wyobraźnia działaTo tak jak u mnie
Nawet ten smak już potrafię sobie wyobrazić
zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
A u mnie właśnie był mój brat, i chyba z 3 razy powiedział a co jakbyś zaszła w ciąże, w kontekście mojej zmiany umowy w pracy. I patrzył nam mnie tak wymownie, że aż go zapytałam "kto Ci powiedział?" a on na to "Sam się domyśliłem, gadasz tyle o tej zmianie umowy na umowę o pracę, no i jeszcze do tego ta Twoją suknia ślubna, nie widziałem jej w domu to chyba czekasz na ostatnie poprawki przed brzuszkiem".
Nie chciałam mu mówić na razie ale jakoś tak miło, że ta najbliższa rodzina już wie:Pzapachmalin, szuflada lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:A ten laser można w ciąży?
No właśnie nie wiem ale póki co w ciąży nie jestem..
Wydaje mi sie ze tak bo to tylko takie światło na skore wiec jak juz to ewentualnym przeciwwskazaniem może byc możliwość powstawania przebarwień na skórze no w ciąży zmienia sie pigmentacja. Wiecej przeciwwskazań byc nie powinno -
Karolina2787 wrote:To może ja tak już mam sama nie wiem
ale najważniejsze że jest ten dobry śluz
Waldi dajesz rade z tym? fuuu
Kochanie.. Muszę.. Dla groszka wszystkoKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Ja myślałam o tych glutach ale to nie na moje siły. Mnie zaraz na wymioty bierze od samego patrzenia na takie hece.
Więc pozostanę przy witaminkach w tabletkach
Ale to wiesz co się robi?? Nos zatyka się klamerką do wieszania prania i pijesz i nie czujesz.. U mnie działa..Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ale to wiesz co się robi?? Nos zatyka się klamerką do wieszania prania i pijesz i nie czujesz.. U mnie działa..
hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu...Margaretka89, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyło
No popatrz a kisiel wszyscy żrą i nie narzekają.. He heMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość