X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam ;) oby zadziałał

Witam. Misiu Elmo grzecznie pilnował a Tosiu dziękuje za pozdrowienia.

Ja wczoraj zaczęłam pić gluty.. Bleeeee

Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ja z Wieśkiem drugi cykl lecimy :D Ale jak na razie efektów nie widzę :/ Bardziej to już efekty ziółek czuję :D A pije je dopiero pierwszy cykl :) Może zdziałają jakieś cuda :D :D :D

To może ja tak już mam sama nie wiem :/ ale najważniejsze że jest ten dobry śluz ;) Wiesiek wspomaga jeszcze to może tym razem się uda jak Pani Owulacja zaszczyci mnie swoją obecnością na dniach cholerka

Waldi dajesz rade z tym? fuuu

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o tych glutach ale to nie na moje siły. Mnie zaraz na wymioty bierze od samego patrzenia na takie hece. :D Więc pozostanę przy witaminkach w tabletkach :D ^_^

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To może ja tak już mam sama nie wiem :/ ale najważniejsze że jest ten dobry śluz ;) Wiesiek wspomaga jeszcze to może tym razem się uda jak Pani Owulacja zaszczyci mnie swoją obecnością na dniach cholerka

hehehehe Pani Owulacja :D :D :D Nam z Wieśkiem na razie w związku się nie układa ale mam nadzieje że Władysław też u mnie uda się jaki śluz wytworzy, bo jak nie to będziemy musieli zakończyć ten związek :D :D :D

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja myślałam o tych glutach ale to nie na moje siły. Mnie zaraz na wymioty bierze od samego patrzenia na takie hece. :D Więc pozostanę przy witaminkach w tabletkach :D ^_^

hehe ja nie próbowałam nawet tego gluta ale jakżeście pisały że to takie bleee to już sobie darowałam wystarczyło mi że piłam macę o żesz w mordę bleh... także Malinka ja także zostaję przy tabsach ;)

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe ja nie próbowałam nawet tego gluta ale jakżeście pisały że to takie bleee to już sobie darowałam wystarczyło mi że piłam macę o żesz w mordę bleh... także Malinka ja także zostaję przy tabsach ;)

no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyło :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też gluta nie piłam i po waszych komentarzach nie mam zamiaru :D :D :D

zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyło :D

hehehe wyobraźnia działa :D To tak jak u mnie :D Nawet ten smak już potrafię sobie wyobrazić :D :D :D

zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie właśnie był mój brat, i chyba z 3 razy powiedział a co jakbyś zaszła w ciąże, w kontekście mojej zmiany umowy w pracy. I patrzył nam mnie tak wymownie, że aż go zapytałam "kto Ci powiedział?" a on na to "Sam się domyśliłem, gadasz tyle o tej zmianie umowy na umowę o pracę, no i jeszcze do tego ta Twoją suknia ślubna, nie widziałem jej w domu to chyba czekasz na ostatnie poprawki przed brzuszkiem".
    Nie chciałam mu mówić na razie ale jakoś tak miło, że ta najbliższa rodzina już wie:P

zapachmalin, szuflada lubią tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    hehehe wyobraźnia działa :D To tak jak u mnie :D Nawet ten smak już potrafię sobie wyobrazić :D :D :D

dokładnie,bleeee :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    A ten laser można w ciąży?

No właśnie nie wiem ale póki co w ciąży nie jestem..:/
    Wydaje mi sie ze tak bo to tylko takie światło na skore wiec jak juz to ewentualnym przeciwwskazaniem może byc możliwość powstawania przebarwień na skórze no w ciąży zmienia sie pigmentacja. Wiecej przeciwwskazań byc nie powinno

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    dokładnie,bleeee :D

hehehe My się już posiliłyśmy w wyobraźni :D :D :D To ja już wolę te zioła pić :D :D

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Kochanie.. Muszę.. Dla groszka wszystko <3

Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macy żeście próbowały? Co? ;)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Kochanie.. Muszę.. Dla groszka wszystko <3

Jesteś the best! Silna z Ciebie kobieta tak 3 maj a ja 3 mam kciuki za Ciebie <3

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Ale to wiesz co się robi?? Nos zatyka się klamerką do wieszania prania i pijesz i nie czujesz.. U mnie działa..

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A macy żeście próbowały? Co? ;)

Mój M to wcina ale w TABLETKACH :D :D :D Jesteśmy cwani :P hihihi

Karolina2787, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ale to wiesz co się robi?? Nos zatyka się klamerką do wieszania prania i pijesz i nie czujesz.. U mnie działa..

hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu... :/

Margaretka89, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

No popatrz a kisiel wszyscy żrą i nie narzekają.. He he

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu... :/

Fuuuuujjjjj :/ Nie musiałaś tak obrazowo tego przedstawiać :P :P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ