Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam ;) oby zadziałał

Witam. Misiu Elmo grzecznie pilnował a Tosiu dziękuje za pozdrowienia.

Ja wczoraj zaczęłam pić gluty.. Bleeeee

nick nieaktualny, Margaretka89 lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ja z Wieśkiem drugi cykl lecimy :D Ale jak na razie efektów nie widzę :/ Bardziej to już efekty ziółek czuję :D A pije je dopiero pierwszy cykl :) Może zdziałają jakieś cuda :D :D :D

To może ja tak już mam sama nie wiem :/ ale najważniejsze że jest ten dobry śluz ;) Wiesiek wspomaga jeszcze to może tym razem się uda jak Pani Owulacja zaszczyci mnie swoją obecnością na dniach cholerka

Waldi dajesz rade z tym? fuuu

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o tych glutach ale to nie na moje siły. Mnie zaraz na wymioty bierze od samego patrzenia na takie hece. :D Więc pozostanę przy witaminkach w tabletkach :D ^_^

Margaretka89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To może ja tak już mam sama nie wiem :/ ale najważniejsze że jest ten dobry śluz ;) Wiesiek wspomaga jeszcze to może tym razem się uda jak Pani Owulacja zaszczyci mnie swoją obecnością na dniach cholerka

hehehehe Pani Owulacja :D :D :D Nam z Wieśkiem na razie w związku się nie układa ale mam nadzieje że Władysław też u mnie uda się jaki śluz wytworzy, bo jak nie to będziemy musieli zakończyć ten związek :D :D :D

nick nieaktualny, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja myślałam o tych glutach ale to nie na moje siły. Mnie zaraz na wymioty bierze od samego patrzenia na takie hece. :D Więc pozostanę przy witaminkach w tabletkach :D ^_^

hehe ja nie próbowałam nawet tego gluta ale jakżeście pisały że to takie bleee to już sobie darowałam wystarczyło mi że piłam macę o żesz w mordę bleh... także Malinka ja także zostaję przy tabsach ;)

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe ja nie próbowałam nawet tego gluta ale jakżeście pisały że to takie bleee to już sobie darowałam wystarczyło mi że piłam macę o żesz w mordę bleh... także Malinka ja także zostaję przy tabsach ;)

no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyło :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też gluta nie piłam i po waszych komentarzach nie mam zamiaru :D :D :D

zapachmalin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no ja też nawet nie próbowałam, po prostu bardzo realistycznie to sobie wyobraziłam i to wystarczyło :D

hehehe wyobraźnia działa :D To tak jak u mnie :D Nawet ten smak już potrafię sobie wyobrazić :D :D :D

zapachmalin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie właśnie był mój brat, i chyba z 3 razy powiedział a co jakbyś zaszła w ciąże, w kontekście mojej zmiany umowy w pracy. I patrzył nam mnie tak wymownie, że aż go zapytałam "kto Ci powiedział?" a on na to "Sam się domyśliłem, gadasz tyle o tej zmianie umowy na umowę o pracę, no i jeszcze do tego ta Twoją suknia ślubna, nie widziałem jej w domu to chyba czekasz na ostatnie poprawki przed brzuszkiem".
    Nie chciałam mu mówić na razie ale jakoś tak miło, że ta najbliższa rodzina już wie:P

zapachmalin, szuflada lubią tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    hehehe wyobraźnia działa :D To tak jak u mnie :D Nawet ten smak już potrafię sobie wyobrazić :D :D :D

dokładnie,bleeee :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    A ten laser można w ciąży?

No właśnie nie wiem ale póki co w ciąży nie jestem..:/
    Wydaje mi sie ze tak bo to tylko takie światło na skore wiec jak juz to ewentualnym przeciwwskazaniem może byc możliwość powstawania przebarwień na skórze no w ciąży zmienia sie pigmentacja. Wiecej przeciwwskazań byc nie powinno

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    dokładnie,bleeee :D

hehehe My się już posiliłyśmy w wyobraźni :D :D :D To ja już wolę te zioła pić :D :D

nick nieaktualny, zapachmalin lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Kochanie.. Muszę.. Dla groszka wszystko <3

nick nieaktualny, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macy żeście próbowały? Co? ;)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Kochanie.. Muszę.. Dla groszka wszystko <3

Jesteś the best! Silna z Ciebie kobieta tak 3 maj a ja 3 mam kciuki za Ciebie <3

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Ale to wiesz co się robi?? Nos zatyka się klamerką do wieszania prania i pijesz i nie czujesz.. U mnie działa..

nick nieaktualny, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A macy żeście próbowały? Co? ;)

Mój M to wcina ale w TABLETKACH :D :D :D Jesteśmy cwani :P hihihi

nick nieaktualny, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ale to wiesz co się robi?? Nos zatyka się klamerką do wieszania prania i pijesz i nie czujesz.. U mnie działa..

hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu... :/

Margaretka89, zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

No popatrz a kisiel wszyscy żrą i nie narzekają.. He he

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu... :/

Fuuuuujjjjj :/ Nie musiałaś tak obrazowo tego przedstawiać :P :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ