Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ze mną chyba też coś nie w porządku, bo też lubię te gluty. Szczególnie te ziarenka do rozgryzania. W następnym cyklu kupię też wiesiołka. A costangusa ktoras kiedyś próbowała? Bo się zastanwiam czy też nie zakupić
Ja brałam castagnusa do owulacji i jak widać coś tam dobrego zdziałałcant't wait
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Ja brałam castagnusa do owulacji i jak widać coś tam dobrego zdziałał
Kobito toć Ty tylko pierwszy cykl i od razu to wątpię żeby jakieś specyfiki pomagały Tobie po prostu zaciążyłaś bez starańMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Kobito toć Ty tylko pierwszy cykl i od razu to wątpię żeby jakieś specyfiki pomagały Tobie po prostu zaciążyłaś bez starań
Hehe! Mój kiedyś studiował coś z biologią i mi mówił że sobie swoje plemniczki oglądał pod mikroskopem i mówi że tyle ich było i skurczybki zapierdzielały jak opętane:P
No i muszę go pochwalić bo się ładnie starał, biegał dużo, chodził na karate i siłownie, bo stwierdził że muszą być dobrej jakości:)WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Ja od Nowego cyklu też zainwestuje w costangusa ☺ moze i na mnie zadziala.
Ej serio glut jest dobry. Podobno oprócz tego, ze poprawia sluz to jeszcze ogólnie płodność wspomaga. Polecam. Razem z moim pijemy. Podobno dobre to jest na wszystko. Teraz miałam parę dni przerwy, bo mi żołądek dokucza, ale od jutra znowu zaczynam. Jak komuś nie smakuje to podono można miodu dodać.3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Hehe! Mój kiedyś studiował coś z biologią i mi mówił że sobie swoje plemniczki oglądał pod mikroskopem i mówi że tyle ich było i skurczybki zapierdzielały jak opętane:P
No i muszę go pochwalić bo się ładnie starał, biegał dużo, chodził na karate i siłownie, bo stwierdził że muszą być dobrej jakości:)
No to powiem Ci że miałaś dużo szczęscia że tak szybko Wam poszło bez płaczu i wgl bo tu dziewczyny są co ponad rok już się starają a i takie po poronieniach i po wszelkich przeżyciach co by tylko się poddać ale jednak są tutaj i nie poddają się takim trza bravo bić i takich trza wspierać kochanaMargaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:No niestety długo to już u nas trwa i naprawdę czasami tracę nadzieje. Ale próbuje walczyć dalej i się nie poddawać
Pozwól, że zapytam...
Z jakiegoś konkretnego powodu nie macie jeszcze dzidziusia? Czy wszystko jest OK, ale nie wychodzi?
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ja od Nowego cyklu też zainwestuje w costangusa ☺ moze i na mnie zadziala.
Ej serio glut jest dobry. Podobno oprócz tego, ze poprawia sluz to jeszcze ogólnie płodność wspomaga. Polecam. Razem z moim pijemy. Podobno dobre to jest na wszystko. Teraz miałam parę dni przerwy, bo mi żołądek dokucza, ale od jutra znowu zaczynam. Jak komuś nie smakuje to podono można miodu dodać.
Nats bo to od gluta boli brzuchhihi
a jak ktoś i miodu nie lubi?
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Prawy jajnik mnie boli . cos za szybko a chlopa nie ma wroci dopiero o 3
Mnie boli od wczoraj a testowałam na owulkę i negatywy także nie martw się kochana
Nats ja miałam podobnie jak jadłam samo siemię z jogurtem albo z płatkami normalnie że tak powiem srałam na zielono sorki za wyrażenie, bo jakby nie było to siemię właśnie działa na jelita. -
Karolina2787 wrote:Mnie boli od wczoraj a testowałam na owulkę i negatywy także nie martw się kochana
Nats ja miałam podobnie jak jadłam samo siemię z jogurtem albo z płatkami normalnie że tak powiem srałam na zielono sorki za wyrażenie, bo jakby nie było to siemię właśnie działa na jelita.
Ja tam sie nie martwie:p
Bo i tak by nic w tym cyklu nie bylo.
Wiecie co pytalam sie dzis o jakieś witaminy bez jodu to polecila mi elevit czy cos takiego dla kobiet w ciazy ktos ma moze jakas opinie o tych witaminkach -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ja tam sie nie martwie:p
Bo i tak by nic w tym cyklu nie bylo.
Wiecie co pytalam sie dzis o jakieś witaminy bez jodu to polecila mi elevit czy cos takiego dla kobiet w ciazy ktos ma moze jakas opinie o tych witaminkachFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyA swój 1000 post postanowiłam przekazać dla Was wszystkich Wszystkich kochane i życzyć abyśmy wszystkie w jak najszybszym czasie doczekały się tego wspaniałego groszka o którym tak marzymy i o którego się tak staramy ze wszystkich sił! ZIELONEJ WIOSNY DLA WSZYSTKICH KOBIETEK!!!
Nats, KlaudyŚ, Kasia1987, zapachmalin, Duśka;), WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość