X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allimta i Nats wy z kosmosu jesteście i chyba trza się Was bać... Gluta lubią :D

Allmita, Nats, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ze mną chyba też coś nie w porządku, bo też lubię te gluty. Szczególnie te ziarenka do rozgryzania. W następnym cyklu kupię też wiesiołka. A costangusa ktoras kiedyś próbowała? Bo się zastanwiam czy też nie zakupić ;)

Ja brałam castagnusa do owulacji i jak widać coś tam dobrego zdziałał:)

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    Ja brałam castagnusa do owulacji i jak widać coś tam dobrego zdziałał:)

Kobito toć Ty tylko pierwszy cykl i od razu to wątpię żeby jakieś specyfiki pomagały Tobie po prostu zaciążyłaś bez starań :)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kobito toć Ty tylko pierwszy cykl i od razu to wątpię żeby jakieś specyfiki pomagały Tobie po prostu zaciążyłaś bez starań :)

Hehe! Mój kiedyś studiował coś z biologią i mi mówił że sobie swoje plemniczki oglądał pod mikroskopem i mówi że tyle ich było i skurczybki zapierdzielały jak opętane:P
    No i muszę go pochwalić bo się ładnie starał, biegał dużo, chodził na karate i siłownie, bo stwierdził że muszą być dobrej jakości:)

WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od Nowego cyklu też zainwestuje w costangusa ☺ moze i na mnie zadziala.
    Ej serio glut jest dobry. Podobno oprócz tego, ze poprawia sluz to jeszcze ogólnie płodność wspomaga. Polecam. Razem z moim pijemy. Podobno dobre to jest na wszystko. Teraz miałam parę dni przerwy, bo mi żołądek dokucza, ale od jutra znowu zaczynam. Jak komuś nie smakuje to podono można miodu dodać.

3500 g 54 cm <3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to jest ten costangus? ?

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    Hehe! Mój kiedyś studiował coś z biologią i mi mówił że sobie swoje plemniczki oglądał pod mikroskopem i mówi że tyle ich było i skurczybki zapierdzielały jak opętane:P
    No i muszę go pochwalić bo się ładnie starał, biegał dużo, chodził na karate i siłownie, bo stwierdził że muszą być dobrej jakości:)

No to powiem Ci że miałaś dużo szczęscia że tak szybko Wam poszło bez płaczu i wgl bo tu dziewczyny są co ponad rok już się starają a i takie po poronieniach i po wszelkich przeżyciach co by tylko się poddać ale jednak są tutaj i nie poddają się takim trza bravo bić i takich trza wspierać kochana

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    No niestety długo to już u nas trwa i naprawdę czasami tracę nadzieje. Ale próbuje walczyć dalej i się nie poddawać ;)

Pozwól, że zapytam...
    Z jakiegoś konkretnego powodu nie macie jeszcze dzidziusia? Czy wszystko jest OK, ale nie wychodzi? :(

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja od Nowego cyklu też zainwestuje w costangusa ☺ moze i na mnie zadziala.
    Ej serio glut jest dobry. Podobno oprócz tego, ze poprawia sluz to jeszcze ogólnie płodność wspomaga. Polecam. Razem z moim pijemy. Podobno dobre to jest na wszystko. Teraz miałam parę dni przerwy, bo mi żołądek dokucza, ale od jutra znowu zaczynam. Jak komuś nie smakuje to podono można miodu dodać.

Nats bo to od gluta boli brzuch :D hihi :P a jak ktoś i miodu nie lubi?

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Co to jest ten costangus? ?
    Taki sumplemnt diety wspomagający płodność i owulacje. Polecany jak ktoś ma silne objawy pms i problemy z cyklami. Na bazie ziół to jest ;)

3500 g 54 cm <3
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawy jajnik mnie boli . cos za szybko a chlopa nie ma wroci dopiero o 3

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, tak myślałam na poczatku dlatego odstawiłam na parę dni, Ale dalej boli, więc to chyba nie wina gluta ;p albo po prostu glut jest za zdrowy na mój żołądek i się organizm broni hehe ☺

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Prawy jajnik mnie boli . cos za szybko a chlopa nie ma wroci dopiero o 3

Mnie boli od wczoraj a testowałam na owulkę i negatywy także nie martw się kochana ;)

Nats ja miałam podobnie jak jadłam samo siemię z jogurtem albo z płatkami normalnie że tak powiem srałam na zielono sorki za wyrażenie, bo jakby nie było to siemię właśnie działa na jelita.

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mnie boli od wczoraj a testowałam na owulkę i negatywy także nie martw się kochana ;)

Nats ja miałam podobnie jak jadłam samo siemię z jogurtem albo z płatkami normalnie że tak powiem srałam na zielono sorki za wyrażenie, bo jakby nie było to siemię właśnie działa na jelita.

Ja tam sie nie martwie:p
    Bo i tak by nic w tym cyklu nie bylo.
    Wiecie co pytalam sie dzis o jakieś witaminy bez jodu to polecila mi elevit czy cos takiego dla kobiet w ciazy ktos ma moze jakas opinie o tych witaminkach

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe bo podobno ma dużo błonnika to cudo ;p
    I przeczyszcza wszystkie rury :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 18:25

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hehe bo podobno ma dużo błonnika to cudo ;p
    I przeczyszcza wszystkie rury :p

hehe dokładnie :D to mi przeczyściło i to porządnie :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Ja tam sie nie martwie:p
    Bo i tak by nic w tym cyklu nie bylo.
    Wiecie co pytalam sie dzis o jakieś witaminy bez jodu to polecila mi elevit czy cos takiego dla kobiet w ciazy ktos ma moze jakas opinie o tych witaminkach
    nie używałam ale słyszałam że kilka babek z hashimoto je poleca...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swój 1000 post postanowiłam przekazać dla Was wszystkich Wszystkich kochane i życzyć abyśmy wszystkie w jak najszybszym czasie doczekały się tego wspaniałego groszka o którym tak marzymy i o którego się tak staramy ze wszystkich sił! ZIELONEJ WIOSNY DLA WSZYSTKICH KOBIETEK!!! <3 <3 <3

Nats, KlaudyŚ, Kasia1987, zapachmalin, Duśka;), WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie używałam ale słyszałam że kilka babek z hashimoto je poleca...

Dziekuje. W takim razie zakupie bo z moim hashimoto wole nie ryzykowac z jodem:)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziekuje. W takim razie zakupie bo z moim hashimoto wole nie ryzykowac z jodem:)
    też o nich myślę ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 853 854 855 856 857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ