Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu...
no właśnie to wyobrażenie już jest masakrą.Bo jak tak pomyślę, jakby mi się krochmal do gęby wlewał, to mnie aż w doopie swędzi
Od samych myśli
Ale jeśli w tym cyklu nie pyknie, to mocno się nad tym zastanowięPóki co, postaram się z całych sił żeby nie trzeba było
Margaretka89, Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu...
Ja wczoraj tak piłam.. Wyglądało komicznie..
Dolałam sobie soku pomarańczowego i jakoś jakoś.. Szybko wypiłam ino Roz..Margaretka89, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyNo co
tak sobie wyobrażam tylko ale jak będzie trza to i gluta wypiję. Tak jak Waldi bo czegoż się nie zrobi dla tej kruszynki
Maca jest paskudna ale z sokiem ujdzie także i ten cholerny ślimak jakoś poleci po kanałachzapachmalin, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No co
tak sobie wyobrażam tylko ale jak będzie trza to i gluta wypiję. Tak jak Waldi bo czegoż się nie zrobi dla tej kruszynki
Maca jest paskudna ale z sokiem ujdzie także i ten cholerny ślimak jakoś poleci po kanałach
dokładnie, czego się nie zrobi, po prostu nadal tli się nadzieja, że się uda bez tegoMargaretka89, WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Normalnie jesteście boskie..
A dlaczego? Bo się nie poddajemy, bo walczymy o swoje największe marzenie i tyle trwamy dla tego maleńkiego groszeczka tak Waldi masz rację my wszystkie jesteśmy boskie. No kuźwa Boginie jak ta lalaWaldhauzerM, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A dlaczego? Bo się nie poddajemy, bo walczymy o swoje największe marzenie i tyle trwamy dla tego maleńkiego groszeczka tak Waldi masz rację my wszystkie jesteśmy boskie. No kuźwa Boginie jak ta lala
Popieram w całościPowinnyśmy dostać jakiś order fasolkowy za te poświęcenia nasz
WaldhauzerM, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A dlaczego? Bo się nie poddajemy, bo walczymy o swoje największe marzenie i tyle trwamy dla tego maleńkiego groszeczka tak Waldi masz rację my wszystkie jesteśmy boskie. No kuźwa Boginie jak ta lala
Ale oprócz tego podoba mi się jak sobie żartujecie tak śmiesznie się to czyta..Margaretka89, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:Popieram w całości
Powinnyśmy dostać jakiś order fasolkowy za te poświęcenia nasz
Naszym medalem będzie dzidzia po 9 miesiącach która będzie darła pyska a i tak będzie kochana najbardziej na świecie..
Ja Tosiowi mimo że czasem jest be cały czas powtarzam że musi być grzeczny bo jest dla mnie całym światem i tak już zostanie.Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Naszym medalem będzie dzidzia po 9 miesiącach która będzie darła pyska a i tak będzie kochana najbardziej na świecie..
Ja Tosiowi mimo że czasem jest be cały czas powtarzam że musi być grzeczny bo jest dla mnie całym światem i tak już zostanie.
hehehe order dostaniemy za 9 miesięcy w pampersiehehehe
-
Wrocilam własnie z apteki dr max i.nie maja nawet na magazynie.
Bedr musiała wybrac sie w inny dzien.
Szuflada zawieszam starania bo matura czeka mnie a nie chce maluszka stresować.
No chyba ze bedzie to sam sie pisze na to
Od maja ,dokladnie od polowy maja bo wtedy owulka bedzie powracamy do staran a do tego przerwa dobrze nam zrobi -
ja jestem widać dziwna bo mnie smakują te gluty, hehe...naprawdę spokojnie pije 2x/dzien ale raczej do owu bo potem po prostu wygrywa lenistwo-nie chce mi sie tego tak często przygotowywać..
zaczęłam pic imofen-ten to jest średni w smaku-ale idzie to wypic, tez 2x/dzień, a po świetach zaczynam pić zioła ojca Sroki...niestety kupiłam przez przypadek na II fazę(chciałam na I) no ale jak juz kupiłam to wypije....te ziółka powinno sie poić 2-3 razy dziennie....
więc to + imofen + siemie wszystko min 2x/dzien to chyba będe w kiblu non-stop siedziała i sikała...Nats, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:ja jestem widać dziwna bo mnie smakują te gluty, hehe...naprawdę spokojnie pije 2x/dzien ale raczej do owu bo potem po prostu wygrywa lenistwo-nie chce mi sie tego tak często przygotowywać..
zaczęłam pic imofen-ten to jest średni w smaku-ale idzie to wypic, tez 2x/dzień, a po świetach zaczynam pić zioła ojca Sroki...niestety kupiłam przez przypadek na II fazę(chciałam na I) no ale jak juz kupiłam to wypije....te ziółka powinno sie poić 2-3 razy dziennie....
więc to + imofen + siemie wszystko min 2x/dzien to chyba będe w kiblu non-stop siedziała i sikała...
Tak nie na temat.. Ja też jestem dziwna bo lubię pić Smectę na sraczkę a inni za Chiny ludowe..Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Ze mną chyba też coś nie w porządku, bo też lubię te gluty. Szczególnie te ziarenka do rozgryzania. W następnym cyklu kupię też wiesiołka. A costangusa ktoras kiedyś próbowała? Bo się zastanwiam czy też nie zakupić
Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Tak nie na temat.. Ja też jestem dziwna bo lubię pić Smectę na sraczkę a inni za Chiny ludowe..
a tego nie próbowałam..ale generalnie ja większość co jest płynne wypije..
nie przepadam tylko za gazowanymi napojami,blee i nie znoszę takiego czegos jak soda drink-bleee ....reszta wypije wszystko, zioła,herbaty- alko też-no moze poza bardzo mocnym
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny