X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu... :/

no właśnie to wyobrażenie już jest masakrą. :D Bo jak tak pomyślę, jakby mi się krochmal do gęby wlewał, to mnie aż w doopie swędzi :D Od samych myśli :D

Ale jeśli w tym cyklu nie pyknie, to mocno się nad tym zastanowię :D Póki co, postaram się z całych sił żeby nie trzeba było :D

Margaretka89, Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dobra ale weź, samo uczucie jak Ci się to wlewa do gardła, a potem spływa tak gluuuu gluuuu... :/

Ja wczoraj tak piłam.. Wyglądało komicznie..

Dolałam sobie soku pomarańczowego i jakoś jakoś.. Szybko wypiłam ino Roz..

Margaretka89, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ja wczoraj tak piłam.. Wyglądało komicznie..

Dolałam sobie soku pomarańczowego i jakoś jakoś.. Szybko wypiłam ino Roz..

podziwiam :O jesteś naprawdę silną babką :D

WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ;) tak sobie wyobrażam tylko ale jak będzie trza to i gluta wypiję. Tak jak Waldi bo czegoż się nie zrobi dla tej kruszynki :)

Maca jest paskudna ale z sokiem ujdzie także i ten cholerny ślimak jakoś poleci po kanałach :D

zapachmalin, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie jesteście boskie.. <3

zapachmalin, Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No co ;) tak sobie wyobrażam tylko ale jak będzie trza to i gluta wypiję. Tak jak Waldi bo czegoż się nie zrobi dla tej kruszynki :)

Maca jest paskudna ale z sokiem ujdzie także i ten cholerny ślimak jakoś poleci po kanałach :D

dokładnie, czego się nie zrobi, po prostu nadal tli się nadzieja, że się uda bez tego :D

Margaretka89, WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Normalnie jesteście boskie.. <3

A dlaczego? Bo się nie poddajemy, bo walczymy o swoje największe marzenie i tyle trwamy dla tego maleńkiego groszeczka tak Waldi masz rację my wszystkie jesteśmy boskie. No kuźwa Boginie jak ta lala :D

WaldhauzerM, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A dlaczego? Bo się nie poddajemy, bo walczymy o swoje największe marzenie i tyle trwamy dla tego maleńkiego groszeczka tak Waldi masz rację my wszystkie jesteśmy boskie. No kuźwa Boginie jak ta lala :D

Popieram w całości :D Powinnyśmy dostać jakiś order fasolkowy za te poświęcenia nasz ;)

WaldhauzerM, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Ale oprócz tego podoba mi się jak sobie żartujecie tak śmiesznie się to czyta..

Margaretka89, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ale oprócz tego podoba mi się jak sobie żartujecie tak śmiesznie się to czyta..

Bo my jestemy Boginie z poczuciem :D hihi humoru rzecz jasna :P

Margaretka89, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Popieram w całości :D Powinnyśmy dostać jakiś order fasolkowy za te poświęcenia nasz ;)

Naszym medalem będzie dzidzia po 9 miesiącach która będzie darła pyska a i tak będzie kochana najbardziej na świecie..

Ja Tosiowi mimo że czasem jest be cały czas powtarzam że musi być grzeczny bo jest dla mnie całym światem i tak już zostanie.

Karolina2787, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Naszym medalem będzie dzidzia po 9 miesiącach która będzie darła pyska a i tak będzie kochana najbardziej na świecie..

Ja Tosiowi mimo że czasem jest be cały czas powtarzam że musi być grzeczny bo jest dla mnie całym światem i tak już zostanie.

hehehe order dostaniemy za 9 miesięcy w pampersie :D :D hehehe

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka jeszcze tylko 9 postów i będzie 1000 :D :D :D hehehehe Brawo Ty :D :D

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam własnie z apteki dr max i.nie maja nawet na magazynie.
    Bedr musiała wybrac sie w inny dzien.
    Szuflada zawieszam starania bo matura czeka mnie a nie chce maluszka stresować.
    No chyba ze bedzie to sam sie pisze na to :)
    Od maja ,dokladnie od polowy maja bo wtedy owulka bedzie powracamy do staran a do tego przerwa dobrze nam zrobi

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Allmita Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem widać dziwna bo mnie smakują te gluty, hehe...naprawdę spokojnie pije 2x/dzien ale raczej do owu bo potem po prostu wygrywa lenistwo-nie chce mi sie tego tak często przygotowywać..:)
    zaczęłam pic imofen-ten to jest średni w smaku-ale idzie to wypic, tez 2x/dzień, a po świetach zaczynam pić zioła ojca Sroki...niestety kupiłam przez przypadek na II fazę(chciałam na I) no ale jak juz kupiłam to wypije....te ziółka powinno sie poić 2-3 razy dziennie....
    więc to + imofen + siemie wszystko min 2x/dzien to chyba będe w kiblu non-stop siedziała i sikała...;)

Nats, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    ja jestem widać dziwna bo mnie smakują te gluty, hehe...naprawdę spokojnie pije 2x/dzien ale raczej do owu bo potem po prostu wygrywa lenistwo-nie chce mi sie tego tak często przygotowywać..:)
    zaczęłam pic imofen-ten to jest średni w smaku-ale idzie to wypic, tez 2x/dzień, a po świetach zaczynam pić zioła ojca Sroki...niestety kupiłam przez przypadek na II fazę(chciałam na I) no ale jak juz kupiłam to wypije....te ziółka powinno sie poić 2-3 razy dziennie....
    więc to + imofen + siemie wszystko min 2x/dzien to chyba będe w kiblu non-stop siedziała i sikała...;)

Tak nie na temat.. Ja też jestem dziwna bo lubię pić Smectę na sraczkę a inni za Chiny ludowe..

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mną chyba też coś nie w porządku, bo też lubię te gluty. Szczególnie te ziarenka do rozgryzania. W następnym cyklu kupię też wiesiołka. A costangusa ktoras kiedyś próbowała? Bo się zastanwiam czy też nie zakupić ;)

Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:

Ty zaraz za mną jesteś kochana :) pisz coś, kurde cokolwiek haha :D

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Allmita Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Tak nie na temat.. Ja też jestem dziwna bo lubię pić Smectę na sraczkę a inni za Chiny ludowe..

a tego nie próbowałam..;) ale generalnie ja większość co jest płynne wypije..;) nie przepadam tylko za gazowanymi napojami,blee i nie znoszę takiego czegos jak soda drink-bleee ....reszta wypije wszystko, zioła,herbaty- alko też-no moze poza bardzo mocnym

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka no nie wierze jakiego błęda jebłam :/ nie tą wiadomośc zacytowałam Twoją co trza boszsz jaki głąb kapuściany ze mnie ale to chyba z tego podniecenia haha

WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość

‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ