Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha nadrobilam a po drodze kilka razy poplakalam sie ze smiechu! Ja tez bardzo lubie gluta - dopiszcie mnie do tej grupy ufo co to lubi
zaraz sobie zagotuje
lubie chrupnac w glucie ziarenkiem.
Aha i ja tez chce order fasolkiKarolina2787, Nats, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Hahaha nadrobilam a po drodze kilka razy poplakalam sie ze smiechu! Ja tez bardzo lubie gluta - dopiszcie mnie do tej grupy ufo co to lubi
ha! jest nas więcej!
Nats, rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej glutojadki!
ja dzisiaj z doskoku, tez uwielbiam Was czytac
ej a glut to siemie lniane tak? moge to jesc na sucho? czy musze zalac wrzatkiem?
ile lyzek?
ja mam castangusa - jezeli to niepokalanek to go mam- tylko czytalam, ze mozna tez brac po owu i teraz zglupialam
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Hej glutojadki!
ja dzisiaj z doskoku, tez uwielbiam Was czytac
ej a glut to siemie lniane tak? moge to jesc na sucho? czy musze zalac wrzatkiem?
ile lyzek?
ja mam castangusa - jezeli to niepokalanek to go mam- tylko czytalam, ze mozna tez brac po owu i teraz zglupialam
Ja dosypywałam sobie ziarenka do jogurtu albo płatków także mozna, ale ponoć lepsze działanie ma jak sie pije glutkarozowyflaming, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznalazlam, Allmita mi niedawno pisala co i jak
"zalej ciepła wodą-zagotuj(na małym ogniu powoli)-wyłącz,przykryj odstaw na chwilę-przecedz i pij...ja tak pije...P.S.jedne ziarna zalewam tak2-3 razy"
TE ZIARNA WYGOTOWANE TEZ MAM ZJESC CZY TYLKO WODE?
ZGLUPIALAM -
Rozowyflaming - a od kiedy bierzesz tego costangusa? Masz już jakieś efekty? ☺
Ja czytałam, ze to się bierze przez 90 dni a potem przerwa na miesiąc.
Tak, glut to siemie lniane. Ja sypie na oko zawsze. Zalewam wodą tak żeby na 2 szklanki mniej więcej było i gotuję, aż się takie kisiel zrobi. Odstawiam do wystygnięcia i pijemy ☺rozowyflaming lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Witam. Czytam i czytam Was od rana.
Znalazłam takie cos o ziarenkach:
Dwie płaskie łyżki ziaren wsypuję do małego garnuszka, do którego wlewam ok. 1,5 szklanki gorącej, przegotowanej wody. Całość dokładnie mieszam by oderwać ziarenka od dna garnuszka (zapobiega to ich przypaleniu) i przez 10-12 minut gotuję je na najmniejszym ogniu. Po upływie wyznaczonego czasu odcedzam ziarna od śluzowatego napoju przelewając go do ulubionego, dużego kubka. Po 20-30 minutach napój jest już gotowy do spożycia (wcześniej jest bardzo gorący!).
A Anula chyba mi pisała ze czubatą łyżkę zalać szklanką wody.
Czytałam,tez ze glut robi sie jak napój ostygnie i ze lepiej pic jak jeszcze cieply jest.rozowyflaming, Nats, WaldhauzerM, Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Witam. Czytam i czytam Was od rana.
Znalazłam takie cos o ziarenkach:
Dwie płaskie łyżki ziaren wsypuję do małego garnuszka, do którego wlewam ok. 1,5 szklanki gorącej, przegotowanej wody. Całość dokładnie mieszam by oderwać ziarenka od dna garnuszka (zapobiega to ich przypaleniu) i przez 10-12 minut gotuję je na najmniejszym ogniu. Po upływie wyznaczonego czasu odcedzam ziarna od śluzowatego napoju przelewając go do ulubionego, dużego kubka. Po 20-30 minutach napój jest już gotowy do spożycia (wcześniej jest bardzo gorący!).
A Anula chyba mi pisała ze czubatą łyżkę zalać szklanką wody.
Czytałam,tez ze glut robi sie jak napój ostygnie i ze lepiej pic jak jeszcze cieply jest.rozowyflaming, Karolina2787, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Rozowyflaming - a od kiedy bierzesz tego costangusa? Masz już jakieś efekty? ☺
Ja czytałam, ze to się bierze przez 90 dni a potem przerwa na miesiąc.
Tak, glut to siemie lniane. Ja sypie na oko zawsze. Zalewam wodą tak żeby na 2 szklanki mniej więcej było i gotuję, aż się takie kisiel zrobi. Odstawiam do wystygnięcia i pijemy ☺
mi gin kazala brac przez 3 miesiace castangusa chyba, ze zaciaze wczesniej to odstawic jak bedzie groszek ...
w internecie zdania sa podzielone - jedne biora do owulacji
a drugie przez caly cykl bo castangus wspiera tez cialko zolte (moja mama miala z tym problem, wiec moze ja tez?)
-
nick nieaktualny