X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    No to kochana wszystko przed Tobą ;) Teraz to już jestem pewna że za niedługo Wam się uda, więc głowa do góry ;) Może nawet już ten cykl będzie tym szczęśliwym :D :D :D

Mam ogromną nadzieję, że Nam się uda :) Oj chciałabym już w tym cyklu, chciałabym...
    A Ty widzę, że już 14 cykl się starasz :(

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Przynajmniej coś zaplanować można :-)

Ja sie skręcam bo nie mam @ i test tez nagatywny ale jutro powtórzę.
    Bolało mnie na @ kilka dni a dzisiaj wszystko przeszło jak ręką odją..

A ten laser można w ciąży?

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa Wy wolniej to nie potraficie co? Naklikały tyle a Ty teraz siedź człowieku i nadrabiaj ech... ;)

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziekuje:) dzis mam zamiar kupic a co mi tam :)
    Wyprobowac mozna bez starania.
    Bo po durexie zanim sie staralismy uczulal mnie strasznie
    ja też sobie zamówiłam taki żel ;) wcześniej zanim przeczytałam że durex szkodzi przy staraniach to wlaśnie używaliśmy durexu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:28

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Też się nad tym żelem zastanawiam tylko nie wiem czy go dostanę w aptece czy coś. Bo tu w de nie zamawiam, w piątek jedziemy na tydzień do pl, to może tam mi się uda kupić :D
    malina jest taka międzynarodowa platforma jak allegro... nazywa się amazon, słyszałaś o tym? albo możesz też z ebay.. bardzo proste zakupy i te żele tam są :) płacisz w euro prosto z karty

zapachmalin lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziekuje:) dzis mam zamiar kupic a co mi tam :)
    Wyprobowac mozna bez starania.
    Bo po durexie zanim sie staralismy uczulal mnie strasznie
    A co się stało z Twoimi staraniami? :(

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    malina jest taka międzynarodowa platforma jak allegro... nazywa się amazon, słyszałaś o tym? albo możesz też z ebay.. bardzo proste zakupy i te żele tam są :) płacisz w euro prosto z karty

Wiem wiem kupuję dużo na amazonie, mój tam będzie pracował od kwietnia :D tylko zjarzyłam się za późno że chcę i nie będę miała jak odebrać a po powrocie przeocze owulke :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:34

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Wiem wiem kupuję dużo na amazonie, mój tam będzie pracował od kwietnia :D tylko zjarzyłam się za późno że chcę i nie będę miała jak odebrać a po powrocie przeocze owulke :D
    no to wiesz o co kaman ;) jesteśmy w domu hehe

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Mam ogromną nadzieję, że Nam się uda :) Oj chciałabym już w tym cyklu, chciałabym...
    A Ty widzę, że już 14 cykl się starasz :(

No niestety długo to już u nas trwa i naprawdę czasami tracę nadzieje. Ale próbuje walczyć dalej i się nie poddawać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeee... drugi test zrobiony i co? gucio negatyw :/

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no to wiesz o co kaman ;) jesteśmy w domu hehe

Dokładnie :D nawet w zeszłym tygodniu walizkę kupowałam :D po prostu nie byłam pewna co do kupna a teraz po ptokach. :D znalazłam też inną stronę i tam za 15,99 € i za 4,99 20 testów 10tek ciażowych albo ovu :D także może w pakiecie wezmę jak wrócę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:42

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy tego żelu używać. Jak na razie jestem z niego zadowolona, przede wszystkim z tego powodu że mnie nie uczula i jest to już dla mnie duży plus. A na koniec cyklu zobaczymy czy skuteczny :D W tym cyklu jeszcze zaczęłam pić zioła ojca sroki, więc można powiedzieć że ten cykl intensywnie wspomagany :D :D

zapachmalin, Gaduaaa, Karolina2787, Anula1986 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Dokładnie :D nawet w zeszłym tygodniu walizkę kupowałam :D po prostu nie byłam pewna co do kupna a teraz po ptokach. :D znalazłam też inną stronę i tam za 15,99 € i za 4,99 20 testów 10tek ciażowych albo ovu :D także może w pakiecie wezmę jak wrócę :D
    ja kupiłam za jakies niecałe 8 e... 30 sztuk owu plus 5 ciążowych i to dziesiątek :) właśnie na amazonie

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy tego żelu używać. Jak na razie jestem z niego zadowolona, przede wszystkim z tego powodu że mnie nie uczula i jest to już dla mnie duży plus. A na koniec cyklu zobaczymy czy skuteczny :D W tym cyklu jeszcze zaczęłam pić zioła ojca sroki, więc można powiedzieć że ten cykl intensywnie wspomagany :D :D
    no i fajnie... jak można to sobie trzeba pomagać :)
    oby się udało :))

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba Wiesio działa :D hihi jeśli chodzi o wspomagacze

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no i fajnie... jak można to sobie trzeba pomagać :)
    oby się udało :))

Oby, oby ;) Jeśli w ten cykl się nie uda to następny już będzie stymulowany lekami, więc może wtedy coś zaskoczy.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    U mnie chyba Wiesio działa :D hihi jeśli chodzi o wspomagacze

Wiesia też zajadam :D hehehe Za niedługo od tych wspomagaczy to świecić w ciemnościach zacznę :D :D :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja kupiłam za jakies niecałe 8 e... 30 sztuk owu plus 5 ciążowych i to dziesiątek :) właśnie na amazonie

poszukam dokładnie to na bank coś znajdę :P ja zawsze wszystko robię "za pięć dwunasta" i potem tak mam, że się nie wyrabiam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Wiesia też zajadam :D hehehe Za niedługo od tych wspomagaczy to świecić w ciemnościach zacznę :D :D :D

Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam ;) oby zadziałał

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam ;) oby zadziałał

Ja z Wieśkiem drugi cykl lecimy :D Ale jak na razie efektów nie widzę :/ Bardziej to już efekty ziółek czuję :D A pije je dopiero pierwszy cykl :) Może zdziałają jakieś cuda :D :D :D

‹‹ 850 851 852 853 854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ