Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:No to kochana wszystko przed Tobą
Teraz to już jestem pewna że za niedługo Wam się uda, więc głowa do góry
Może nawet już ten cykl będzie tym szczęśliwym
Mam ogromną nadzieję, że Nam się udaOj chciałabym już w tym cyklu, chciałabym...
A Ty widzę, że już 14 cykl się starasz
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Dziekuje:) dzis mam zamiar kupic a co mi tam
Wyprobowac mozna bez starania.
Bo po durexie zanim sie staralismy uczulal mnie straszniewcześniej zanim przeczytałam że durex szkodzi przy staraniach to wlaśnie używaliśmy durexu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:28
FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Też się nad tym żelem zastanawiam tylko nie wiem czy go dostanę w aptece czy coś. Bo tu w de nie zamawiam, w piątek jedziemy na tydzień do pl, to może tam mi się uda kupić
płacisz w euro prosto z karty
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:malina jest taka międzynarodowa platforma jak allegro... nazywa się amazon, słyszałaś o tym? albo możesz też z ebay.. bardzo proste zakupy i te żele tam są
płacisz w euro prosto z karty
Wiem wiem kupuję dużo na amazonie, mój tam będzie pracował od kwietniatylko zjarzyłam się za późno że chcę i nie będę miała jak odebrać a po powrocie przeocze owulke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:34
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Wiem wiem kupuję dużo na amazonie, mój tam będzie pracował od kwietnia
tylko zjarzyłam się za późno że chcę i nie będę miała jak odebrać a po powrocie przeocze owulke
jesteśmy w domu hehe
FabianCyprian
Tymuś
-
Anula1986 wrote:Mam ogromną nadzieję, że Nam się uda
Oj chciałabym już w tym cyklu, chciałabym...
A Ty widzę, że już 14 cykl się starasz
No niestety długo to już u nas trwa i naprawdę czasami tracę nadzieje. Ale próbuje walczyć dalej i się nie poddawać -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:no to wiesz o co kaman
jesteśmy w domu hehe
Dokładnienawet w zeszłym tygodniu walizkę kupowałam
po prostu nie byłam pewna co do kupna a teraz po ptokach.
znalazłam też inną stronę i tam za 15,99 € i za 4,99 20 testów 10tek ciażowych albo ovu
także może w pakiecie wezmę jak wrócę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:42
-
My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy tego żelu używać. Jak na razie jestem z niego zadowolona, przede wszystkim z tego powodu że mnie nie uczula i jest to już dla mnie duży plus. A na koniec cyklu zobaczymy czy skuteczny
W tym cyklu jeszcze zaczęłam pić zioła ojca sroki, więc można powiedzieć że ten cykl intensywnie wspomagany
zapachmalin, Gaduaaa, Karolina2787, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Dokładnie
nawet w zeszłym tygodniu walizkę kupowałam
po prostu nie byłam pewna co do kupna a teraz po ptokach.
znalazłam też inną stronę i tam za 15,99 € i za 4,99 20 testów 10tek ciażowych albo ovu
także może w pakiecie wezmę jak wrócę
właśnie na amazonie
FabianCyprian
Tymuś
-
Margaretka89 wrote:My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy tego żelu używać. Jak na razie jestem z niego zadowolona, przede wszystkim z tego powodu że mnie nie uczula i jest to już dla mnie duży plus. A na koniec cyklu zobaczymy czy skuteczny
W tym cyklu jeszcze zaczęłam pić zioła ojca sroki, więc można powiedzieć że ten cykl intensywnie wspomagany
oby się udało)
Margaretka89 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ja kupiłam za jakies niecałe 8 e... 30 sztuk owu plus 5 ciążowych i to dziesiątek
właśnie na amazonie
poszukam dokładnie to na bank coś znajdęja zawsze wszystko robię "za pięć dwunasta" i potem tak mam, że się nie wyrabiam
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam
oby zadziałał
Ja z Wieśkiem drugi cykl lecimyAle jak na razie efektów nie widzę
Bardziej to już efekty ziółek czuję
A pije je dopiero pierwszy cykl
Może zdziałają jakieś cuda
Karolina2787 lubi tę wiadomość