X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    No to kochana wszystko przed Tobą ;) Teraz to już jestem pewna że za niedługo Wam się uda, więc głowa do góry ;) Może nawet już ten cykl będzie tym szczęśliwym :D :D :D

Mam ogromną nadzieję, że Nam się uda :) Oj chciałabym już w tym cyklu, chciałabym...
    A Ty widzę, że już 14 cykl się starasz :(

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Przynajmniej coś zaplanować można :-)

Ja sie skręcam bo nie mam @ i test tez nagatywny ale jutro powtórzę.
    Bolało mnie na @ kilka dni a dzisiaj wszystko przeszło jak ręką odją..

A ten laser można w ciąży?

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa Wy wolniej to nie potraficie co? Naklikały tyle a Ty teraz siedź człowieku i nadrabiaj ech... ;)

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziekuje:) dzis mam zamiar kupic a co mi tam :)
    Wyprobowac mozna bez starania.
    Bo po durexie zanim sie staralismy uczulal mnie strasznie
    ja też sobie zamówiłam taki żel ;) wcześniej zanim przeczytałam że durex szkodzi przy staraniach to wlaśnie używaliśmy durexu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:28

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Też się nad tym żelem zastanawiam tylko nie wiem czy go dostanę w aptece czy coś. Bo tu w de nie zamawiam, w piątek jedziemy na tydzień do pl, to może tam mi się uda kupić :D
    malina jest taka międzynarodowa platforma jak allegro... nazywa się amazon, słyszałaś o tym? albo możesz też z ebay.. bardzo proste zakupy i te żele tam są :) płacisz w euro prosto z karty

zapachmalin lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziekuje:) dzis mam zamiar kupic a co mi tam :)
    Wyprobowac mozna bez starania.
    Bo po durexie zanim sie staralismy uczulal mnie strasznie
    A co się stało z Twoimi staraniami? :(

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    malina jest taka międzynarodowa platforma jak allegro... nazywa się amazon, słyszałaś o tym? albo możesz też z ebay.. bardzo proste zakupy i te żele tam są :) płacisz w euro prosto z karty

Wiem wiem kupuję dużo na amazonie, mój tam będzie pracował od kwietnia :D tylko zjarzyłam się za późno że chcę i nie będę miała jak odebrać a po powrocie przeocze owulke :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:34

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Wiem wiem kupuję dużo na amazonie, mój tam będzie pracował od kwietnia :D tylko zjarzyłam się za późno że chcę i nie będę miała jak odebrać a po powrocie przeocze owulke :D
    no to wiesz o co kaman ;) jesteśmy w domu hehe

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Mam ogromną nadzieję, że Nam się uda :) Oj chciałabym już w tym cyklu, chciałabym...
    A Ty widzę, że już 14 cykl się starasz :(

No niestety długo to już u nas trwa i naprawdę czasami tracę nadzieje. Ale próbuje walczyć dalej i się nie poddawać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeee... drugi test zrobiony i co? gucio negatyw :/

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no to wiesz o co kaman ;) jesteśmy w domu hehe

Dokładnie :D nawet w zeszłym tygodniu walizkę kupowałam :D po prostu nie byłam pewna co do kupna a teraz po ptokach. :D znalazłam też inną stronę i tam za 15,99 € i za 4,99 20 testów 10tek ciażowych albo ovu :D także może w pakiecie wezmę jak wrócę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 16:42

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy tego żelu używać. Jak na razie jestem z niego zadowolona, przede wszystkim z tego powodu że mnie nie uczula i jest to już dla mnie duży plus. A na koniec cyklu zobaczymy czy skuteczny :D W tym cyklu jeszcze zaczęłam pić zioła ojca sroki, więc można powiedzieć że ten cykl intensywnie wspomagany :D :D

zapachmalin, Gaduaaa, Karolina2787, Anula1986 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Dokładnie :D nawet w zeszłym tygodniu walizkę kupowałam :D po prostu nie byłam pewna co do kupna a teraz po ptokach. :D znalazłam też inną stronę i tam za 15,99 € i za 4,99 20 testów 10tek ciażowych albo ovu :D także może w pakiecie wezmę jak wrócę :D
    ja kupiłam za jakies niecałe 8 e... 30 sztuk owu plus 5 ciążowych i to dziesiątek :) właśnie na amazonie

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy tego żelu używać. Jak na razie jestem z niego zadowolona, przede wszystkim z tego powodu że mnie nie uczula i jest to już dla mnie duży plus. A na koniec cyklu zobaczymy czy skuteczny :D W tym cyklu jeszcze zaczęłam pić zioła ojca sroki, więc można powiedzieć że ten cykl intensywnie wspomagany :D :D
    no i fajnie... jak można to sobie trzeba pomagać :)
    oby się udało :))

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba Wiesio działa :D hihi jeśli chodzi o wspomagacze

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no i fajnie... jak można to sobie trzeba pomagać :)
    oby się udało :))

Oby, oby ;) Jeśli w ten cykl się nie uda to następny już będzie stymulowany lekami, więc może wtedy coś zaskoczy.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    U mnie chyba Wiesio działa :D hihi jeśli chodzi o wspomagacze

Wiesia też zajadam :D hehehe Za niedługo od tych wspomagaczy to świecić w ciemnościach zacznę :D :D :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja kupiłam za jakies niecałe 8 e... 30 sztuk owu plus 5 ciążowych i to dziesiątek :) właśnie na amazonie

poszukam dokładnie to na bank coś znajdę :P ja zawsze wszystko robię "za pięć dwunasta" i potem tak mam, że się nie wyrabiam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Wiesia też zajadam :D hehehe Za niedługo od tych wspomagaczy to świecić w ciemnościach zacznę :D :D :D

Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam ;) oby zadziałał

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja od tego cyklu ale chyba robi swoje bo cosik luźnawo się czuję tam ;) oby zadziałał

Ja z Wieśkiem drugi cykl lecimy :D Ale jak na razie efektów nie widzę :/ Bardziej to już efekty ziółek czuję :D A pije je dopiero pierwszy cykl :) Może zdziałają jakieś cuda :D :D :D

‹‹ 850 851 852 853 854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ