Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:mam to samo
((
Mam też to samo....
Aleście naskrobały... aż nie wiem na co odp
JA pochodzę ze Śląska i też zajączek przychodził do nas w niedzielę.
U mnie dziś piękna na maxa pogoda, ale niestety migrena mnie dopała od rana i boli.. bardzo migrenowy ten cykl mam, nigdy tak mi głowa nie szalała.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Elunia wrote:Panom sie wydaje ze jak cokolwiek tam wsadzimy to jest fajnie
Mój kiedyś pytał czy noszenie tamponów sprawia mi przyjemność...
Hahahah taaaa... wg faceta orgazm przy każdym kroku
Karolina2787, Margaretka89, Elunia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Dziewoje kochane, ja w pracy, podglądałam Was tylko na chwilkę, bo dziś młyn mam- a to dlatego, że od jutra się urlopuję i muszę do przodu sporo porobić
Buźka wariatki moje :*
Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
foxylady wrote:WaldhauzerM mam taki zacny plan zeby swoim dzieciom zapewnić takie dzieciństwo jakiego się nie miało
także może i ja za jakiś czas pomyślę o zajączku
Ja dokładnie tak samo robię.. Żeby mojemu dziecięciu było jak najlepiej.Karolina2787, foxylady lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
wogóle powiem WAm że miałam byc wyluzowana w tym cyklu itp..no bo bezowulacyjny, wykres tez do dupy, zero ewwntualnych objawów ciąży(nawet urojonej)a i tak w tej mojej głupiej głowie i tak gdzies tam sie tli myśl-"a może jednak, a może na przekór?.." ech głupi ten człowiek jak nic...nie powiem bardziej sobie wkręcałam ciąże w tamtym cyklu bo i objawy miałam i wykres nawet nawet....ale w tym choć bardzo bym chciała całkiem wyluzować to się nieee daaaa....
i jeszcze nie wiem po co przeglądałam te wykresy na tablicy i znalazłam dwa ciążowe gdzie niby nie było owulki....ech..no nie pomogło to...dobrze że świeta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 12:37
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Allmita wrote:wogóle powiem WAm że miałam byc wyluzowana w tym cyklu itp..no bo bezowulacyjny, wykres tez do dupy, zero ewwntualnych objawów ciąży(nawet urojonej)a i tak w tej mojej głupiej głowie i tak gdzies tam sie tli myśl-"a może jednak, a może na przekór?.." ech głupi ten człowiek jak nic...nie powiem bardziej sobie wkręcałam ciąże w tamtym cyklu bo i objawy miałam i wykres nawet nawet....ale w tym choć bardzo bym chciała całkiem wyluzować to się nieee daaaa....
i jeszcze nie wiem po co przeglądałam te wykresy na tablicy i znalazłam dwa ciążowe gdzie niby nie było owulki....ech..no nie pomogło to...dobrze że świeta
Kochana też przytulamMusi się udać prędzej czy później.. Nie ma innej opcji..
Allmita, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Allmita wrote:wogóle powiem WAm że miałam byc wyluzowana w tym cyklu itp..no bo bezowulacyjny, wykres tez do dupy, zero ewwntualnych objawów ciąży(nawet urojonej)a i tak w tej mojej głupiej głowie i tak gdzies tam sie tli myśl-"a może jednak, a może na przekór?.." ech głupi ten człowiek jak nic...nie powiem bardziej sobie wkręcałam ciąże w tamtym cyklu bo i objawy miałam i wykres nawet nawet....ale w tym choć bardzo bym chciała całkiem wyluzować to się nieee daaaa....
tez nie potrafię wyluzować, przeglądam ciążowe wykresy w każdej wolnej chwili i doszukuję się jakiś podobieństw u mnie. W krzyżu mnie łupie ewidentnie na @, temp spada, beta wyszła negatywnie a ja po cichu liczę że może się uda w tym cyklu
Allmita, Kasia1987 lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
WaldhauzerM wrote:Allmita a Ty będziesz na jakichś lekach w przyszłym cyklu żeby owulacja była??
narazie na żadnych,,pije tylko imofen-bo mamy sprawdzic czy nastepna tez bedzie bezowu....no i nie mam jeszcze badan męża porobionych wiec bez tego nie rusze z clo itp....a z tymi badaniami u mojego to nie taka łatwa przeprawa, więc obstawiam ze dopiero jak przyszły okaże sie bezowu to go przekonam do badań....https://www.maluchy.pl/li-72886.png
Elunia wrote:No właśnie coś sie pokiełbasiło w tym cyklu..
Nawet bolało mnie w terminie:-)) teraz tylko jajnik nie daje spokoju i sobie tak śmiesznie kłuje i pobolewa juz w tydzień
Jak Ty odczuwasz ten pokręcony cykl?
A tak, że zaraz po owu męczyły mnie bóle jak na @, potem był dzień spokoju, znowu kilka dni tego bólu i dzisiaj spokój. Dziwne.. Noo i szokiem totalnym jest to że zaraz po owu bolały mnie ZAWSZE piersi, takie nabrzmiałe były ku uciesze Małża, a teraz nic, totalnie. Nie wiem czy to przez spadek prolaktyny czy co.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
możliwe że jak TSH Ci spadło to prolaktyna tez...jest jakaś korelacja między nimi...nie pamiętam jak tam u Ciebie z prolaktyną? miałas badaną?
często jak piersi bola po owu to własnie winna jest prolaktyna,albo....groszek..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
Allmita wrote:możliwe że jak TSH Ci spadło to prolaktyna tez...jest jakaś korelacja między nimi...nie pamiętam jak tam u Ciebie z prolaktyną? miałas badaną?
często jak piersi bola po owu to własnie winna jest prolaktyna,albo....groszek..
Badałam w zeszłym cyklu tsh razem z prolaktyną i wtedy prl było 49, a tera jak robiłam badania w poniedziałek to prl było 28. No i ja zawsze sobie wkręcałam, że jak bolały mnie piersi po owu to nadzieja na groszka, a bolały ZAWSZE dosłownie, od kiedy pamiętam, a teraz nic.. Absolutnie nic nie czuje. I cały czas nerwowo je dotykam, ale nic. Żadnego bólu.
I bądź tu człowieku mądryElunia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)