Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
foxylady wrote:Muszę przeprowadzić poważną rozmowę z rodzicami... u mnie ani w czwartek, ani w niedziele.. nigdy nie było zajączka!
Biedna Ty.. Ale wiesz.. Moi rodzice też mnie tego nie przekazali.. Ogólnie dzieciństwo miałam ciężkie. Ale to było i minęło a zająca mnie Tesciowa nauczyła..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
sandrula wrote:To jak myślicie dziewczynki? Wyszlo by cos 11 dpo ? Ciekawosc mnie zżera:D
ja nie powinnam Cię podpuszczać, bo nie wiem czy to ma sens, ale ja bym pewnie zrobiła. Jakbym miała teścior w domu to tym bardziejEwentualnie weź zrób a drugi weź ze sobą do rodzinki i w niedzielę rano przed śniadankiem zdążysz siuśnąć
To zawsze będzie 13 dpo
-
zapachmalin wrote:ja nie powinnam Cię podpuszczać, bo nie wiem czy to ma sens, ale ja bym pewnie zrobiła. Jakbym miała teścior w domu to tym bardziej
Ewentualnie weź zrób a drugi weź ze sobą do rodzinki i w niedzielę rano przed śniadankiem zdążysz siuśnąć
To zawsze będzie 13 dpo
I chyba tak zrobięjak nic nie wyjdzie to zawsze do @ jest nadzieja :p
zapachmalin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:To jak myślicie dziewczynki? Wyszlo by cos 11 dpo ? Ciekawosc mnie zżera:D
hehe
ale zrób jak uważasz .. ile w Tobie samozaparcia i wytrzymałości hehe
a masz test 10 ?zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:haaahah u mnie też! a to skubany
zawsze w niedziele rano się jajek szukało i słodkości
dokładnie, ah ten zając jajca chowałWidocznie na takim zadupiu mieszkałyśmy, że się biedny nie wyrabiał
Gaduaaa, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:racjonalnie.... nie powinnaś jeszcze sikać
hehe
a masz test 10 ?
Gaduaaa ma rację tylko co z tego, jak człowiek zero silnej woli posiada?hahaha, łatwiej powiedzieć niż zrobić
sandrula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi jest dziewczyny jakoś tak smutno wszędzie kobietki z brzuchlami z wózkami. Mojajedna kuzynka niedawno uurodziła, drug jest z 12tygodniu koleżanki nawet 2 dowwiedziałam się ze spodziewają sie maluszków, zazdroszcze a zarazem zadaje sobie pytanie czy i mi sie tak poszczęście i kiedy ; (
anna123, sandrula lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Mi jest dziewczyny jakoś tak smutno wszędzie kobietki z brzuchlami z wózkami. Mojajedna kuzynka niedawno uurodziła, drug jest z 12tygodniu koleżanki nawet 2 dowwiedziałam się ze spodziewają sie maluszków, zazdroszcze a zarazem zadaje sobie pytanie czy i mi sie tak poszczęście i kiedy ; (
((
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Gaduaaa wrote:racjonalnie.... nie powinnaś jeszcze sikać
hehe
a masz test 10 ?
Naczytalam sie o dziewczynach ktorym w 11 dpo wychodził cień kreseczki i od tej pory ciekawie mnie zżera czy moze i u mnie by cos wyszlo :p zwłaszcza po tych dziwnych 5-minutowych skurczach przez dwie noce.. Tej nocy noc nie bylo no ale nigdy tego nie miałam zawsze skurcze byly w dniu @.. No i ta cera od zawsze mam z nią kłopoty a przy nadchodzącej @ to juz masakra byla..a teraz nawet teściowa zauwazyla ze mi się super wygladzila.. Nie nakręcam sie zbytnio no ale to juz cos :p
Będę dzis na miescie wiec zamierzam wstąpić do apteki po tescioryzapachmalin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny