Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDuśka;) wrote:Sprawdź sobie jutro
Ja miałam niespodziankę dzień po negatywie
Mam zamiar 30 dopiero testować jak wredota sie nie pojawi, bo idę do gina ale znając mnie pewnie nie wytrzymam)
Ogólnie to sie zastanawiam czy późne ovu ( 18 dc) ma jakis wpływ na termin @? Czy przez to może sie spóźniać? -
Gaduaaa wrote:ehh dajcie trochę energii hehe głowa mnie ćmi.. chyba przez tą dziadowską pogodę... wieje... ciemno... szaro... kropi...
masakra
Mnie wczoraj bolała jak niewiem, myślałam, że zwariuje a jeszcze żadnego przeciwbólowca nie mogłamOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Elunia wrote:Mam zamiar 30 dopiero testować jak wredota sie nie pojawi, bo idę do gina ale znając mnie pewnie nie wytrzymam
)
Ogólnie to sie zastanawiam czy późne ovu ( 18 dc) ma jakis wpływ na termin @? Czy przez to może sie spóźniać?
jaką długą masz faze lutealna? do 18 musisz dodać dni fazy lutealnej i wyjdzie ci w którym dniu cyklu powinnaś dostać @
czyli jeśli masz 14 dniową fl plus 18dc dla owu to daje nam ? 32 dc i tego dnia powinnaś dostać @FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale za dużo mam na głowie
co tam słychać? Kto testował kto czeka?
jakieś nowe fasolki się pojawiły?
Duśka możesz brać paracetamol ale nie przesadzaj z nim. W ostateczności. Czytałam że aż tak do końca bez obaw to się go nie bierze, ale w małych ilościach nie szkodzi tak jak inne leki. Sama brałam jak miałam gorączkę ostatnio i jak mnie głowa bolała tak że płakałam z bóluMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:noo pewnie że tak
jaką długą masz faze lutealna? do 18 musisz dodać dni fazy lutealnej i wyjdzie ci w którym dniu cyklu powinnaś dostać @
czyli jeśli masz 14 dniową fl plus 18dc dla owu to daje nam ? 32 dc i tego dnia powinnaś dostać @
No właśnie do tej pory 10 fl, cykle 26 dniowe. Na podstawie własnych obserwacji wyszło mi ze mam w tym miesiącu ovu w 18.
Z moim cyklem można było kalendarz i zegarek nastawiać))
-
Elunia wrote:No właśnie do tej pory 10 fl, cykle 26 dniowe. Na podstawie własnych obserwacji wyszło mi ze mam w tym miesiącu ovu w 18.
Z moim cyklem można było kalendarz i zegarek nastawiać))
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Chyba coś matematyka mi zawiodła.. Sama nie wiem
Czy fl liczy sie od ovu do do dnia @ czy jak to sie liczy?
Mam dzisiaj 24 dc, @ zawsze w 22 miałamFabianCyprian
Tymuś
-
Elunia, ja też mam zawsze 26 dniowe cykle, a ten miesiąc jest pokręcony bo owu była w 16dc, gdzie przeważnie wyskakiwała 14. I teraz termin @ miałabym normalnie na sobotę, a teraz to nie wiem. Czekampoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Elunia, ja też mam zawsze 26 dniowe cykle, a ten miesiąc jest pokręcony bo owu była w 16dc, gdzie przeważnie wyskakiwała 14. I teraz termin @ miałabym normalnie na sobotę, a teraz to nie wiem. Czekam
ale ładny skoczek miałaś ! wykres wygląda super
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej dziewczyny
chciałam dołączyć
może Wy mi pomożecie
w październiku ubiegłego roku poroniłam w 6 tc. Dostałam silnych bóli i plamień brązowych a potem krew i skrzepy. W tym cyklu w końcu sprobowalisny jeszcze raz. Za dwa dni mam mieć @. Dziś gdy wstałam miałam bardzo lekkie brązowe uplawy (nie to samo co wtedy). Były tylko z rana narazie nic nie ma. Czuję jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu jednak nie boli. Nie wiem czy @ sie rozkręca czy coś innego... wczoraj w nocy kuł mnie jajnik. Piersi mam powiększone i bolą ale przed @ też tak mam. Co może być przyczyną tych chwilowych plamień? Owulacje wg kalendarzyka miałam 12.03 ale wg samobadania szyjki macicy 16.03 (była wtedy miękka jak usta). I teraz nie wiem czy testować 26.03 (jak wg kalendarzykowej owulacji) czy 30.03 (jak wg badania szyjki). Jak sądzicie? I co myśleć o tych plamieniach?
Tusia1994 -
nick nieaktualnyCaro wrote:Elunia, ja też mam zawsze 26 dniowe cykle, a ten miesiąc jest pokręcony bo owu była w 16dc, gdzie przeważnie wyskakiwała 14. I teraz termin @ miałabym normalnie na sobotę, a teraz to nie wiem. Czekam
No właśnie coś sie pokiełbasiło w tym cyklu..
Nawet bolało mnie w terminie:-)) teraz tylko jajnik nie daje spokoju i sobie tak śmiesznie kłuje i pobolewa juz w tydzień
Jak Ty odczuwasz ten pokręcony cykl? -
nick nieaktualnyTusia1994 wrote:Hej dziewczyny
chciałam dołączyć
może Wy mi pomożecie
w październiku ubiegłego roku poroniłam w 6 tc. Dostałam silnych bóli i plamień brązowych a potem krew i skrzepy. W tym cyklu w końcu sprobowalisny jeszcze raz. Za dwa dni mam mieć @. Dziś gdy wstałam miałam bardzo lekkie brązowe uplawy (nie to samo co wtedy). Były tylko z rana narazie nic nie ma. Czuję jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu jednak nie boli. Nie wiem czy @ sie rozkręca czy coś innego... wczoraj w nocy kuł mnie jajnik. Piersi mam powiększone i bolą ale przed @ też tak mam. Co może być przyczyną tych chwilowych plamień? Owulacje wg kalendarzyka miałam 12.03 ale wg samobadania szyjki macicy 16.03 (była wtedy miękka jak usta). I teraz nie wiem czy testować 26.03 (jak wg kalendarzykowej owulacji) czy 30.03 (jak wg badania szyjki). Jak sądzicie? I co myśleć o tych plamieniach?
Wyglada jak początek @ ale ja bym sie opierała jednak na samobadaniu i jeśli nie rozkręci sie @ to testowałabym 30 dopiero