Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapachmalin jak wyglądam za okno to aż buzia sie sama uśmiecha tyle słoneczka:-)
Mój wrócił z dyżuru z zapaleniem krtani, mówi ze na zwolnienie idzie. Mowię ze fajnie to mi sprzątać pomoże przed świetami jak w domu będzie siedział. W cudowny sposób ozdrowiał..))
Ale juz za późno bo zwolnienie ma wypisane hihi szach mat!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 09:42
Gaduaaa, Duśka;), WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Zapachmalin jak wyglądam za okno to aż buzia sie sama uśmiecha tyle słoneczka:-)
Mój wrócił z dyżuru z zapaleniem krtani, mówi ze na zwolnienie idzie. Mowię ze fajnie to mi sprzątać pomoże przed świetami jak w domu będzie siedział. W cudowny sposób ozdrowiał..))
Ale juz za późno bo zwolnienie ma wypisane hihi szach mat!)
normalnezagoń go zagoń
-
Hej dziewczyny! No u mnie dzisiaj w końcu zawitala ta piękna, wiosenna pogoda!
wczoraj w końcu kupiłam termometr haha:D dzis jak się obudziłam od razu zmierzylam z ciekawości tempke dowcipnie i bylo równe 37
wiem ze to bez sensu bo nie mierzylam jej przez caly cykl ale tak z ciekawości sprobowalan pierwszy raz
u mnie 25 dc @ powinna być 28-29 wiec czekam:) korci mnie zeby jutro zrobić z rana sikanca bo po poludniu wyjezdzamy do moich rodziców na święta
byłby to 11 dpo, wiem ze za wcześnie ale jak by wyszedł negatyw to byłaby jeszcze nadzieja
a nóż widelec moze i by się cos objawilo?
zapachmalin, anna123 lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Elunia wrote:Duska paracetamol można bez obawy w ciąży brać.
Wiem ale nie miałam w domuOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
zapachmalin wrote:pierwsze słyszę. widocznie u mnie przychodził z opóźnieniem.
Ogólnie prawidłowo jest dzisiaj ale każdy obchodzi jak chce.. Nie miałam dziecia też byłam zielona w te klocki.
A na marginesie.. Byłam na usg.. Jaja są a jedno nawet w miarę.. Zostaje działać działać..
W sobotę następne usg.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ogólnie prawidłowo jest dzisiaj ale każdy obchodzi jak chce.. Nie miałam dziecia też byłam zielona w te klocki.
A na marginesie.. Byłam na usg.. Jaja są a jedno nawet w miarę.. Zostaje działać działać..
W sobotę następne usg.
jesteś z Wielkopolski?Ja na śląsku zawsze miałam w niedzielę po śniadaniu. A mam 5 siostrzeńców i własne dziecko, nawet my dostawałyśmy jak byłyśmy małe z młodszą siostrą.
No ale mniejsza, tyle znalazłam na wiki.
Zając wielkanocny – jeden ze świeckich symboli Wielkanocnych, według tradycji zając chodzi z koszykiem wielkanocnym i zostawia prezenty (zazwyczaj są to drobne upominki lub słodycze) w pierwszy dzień[a] Świąt Wielkanocnych w wystawionych koszyczkach, wyścielonych słomą lub pociętą na paski kolorową bibułą. Po przebudzeniu lub po śniadaniu domownicy szukają upominków ukrytych w gniazdkach.
Zwyczaj pochodzi z Niemiec. W Polsce obchodzony jest w niektórych regionach, m.in. na Śląsku czy w Wielkopolsce[1].
Uwagi
Skocz do góry ↑ W okolicach wielkopolskiego Kościana Zając przychodzi w Wielki Czwartek[1].Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 10:09
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:jesteś z Wielkopolski?
Ja na śląsku zawsze miałam w niedzielę po śniadaniu. A mam 5 siostrzeńców i własne dziecko, nawet my dostawałyśmy jak byłyśmy małe z młodszą siostrą.
No ale mniejsza, tyle znalazłam na wiki.
Zając wielkanocny – jeden ze świeckich symboli Wielkanocnych, według tradycji zając chodzi z koszykiem wielkanocnym i zostawia prezenty (zazwyczaj są to drobne upominki lub słodycze) w pierwszy dzień[a] Świąt Wielkanocnych w wystawionych koszyczkach, wyścielonych słomą lub pociętą na paski kolorową bibułą. Po przebudzeniu lub po śniadaniu domownicy szukają upominków ukrytych w gniazdkach.
Zwyczaj pochodzi z Niemiec. W Polsce obchodzony jest w niektórych regionach, m.in. na Śląsku czy w Wielkopolsce[1].
Uwagi
Skocz do góry ↑ W okolicach wielkopolskiego Kościana Zając przychodzi w Wielki Czwartek[1].
Jestem z Łódzkiego.. Mnie zawsze mówili że w Czwartek..zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-) sama nie wiem jak to już z tym jest . Mierze temperaturę o 5.30 i już chyba z 4 dzień mam tą samą 36.3 czy to jest możliwe ? Natomiast jak dzisiaj zmierzyłam po dalszym spaniu o 10 to mialam 36, 7 czemu teraz była wyższa? Miał ktos tak. ?