Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Aaa no to współczucia kochana ale odpoczniesz mam nadzieję dziś
pamiętasz że dziś wieczór jesteśmy wszystkie umówione na pifffko
No ba.. Obowiązkowo..Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja od teraz do 12 nie bd nic pić bo chcę zatestować i zobaczyć co tam a Ty o której teścik?
Do mnie to?? Jak tak to nie wiem.. Między 10 a 11 mam monitoring.. Może zrobię jak wrócę a potem po południu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gdy nadejdzie Wielkanocny poranek
Niech spełnią się życzenia tęczowych pisanek...
Mazurków kajmakowych, bazi srebrzystych,
Bogatego zająca i kurczaczków puszystych.
Świątecznego nastroju, biesiady obfitej,
Lukrowego baranka, a w dyngusa - głowy wodą zmytej!
I zielonych groszków oczywiście :*Karolina2787, Gizmo, Margaretka89, rozowyflaming, anna123 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualny
-
Heloł
u mnie leje od rana buu zreszta jak zawsze po myciu okien
Mięcho sie piecze od rana a ja tylko blachy zmieniamdziewczynki koszyczek uszykowaly, pozniej ciasto upiekę jeszcze ale bez whisky
Wieczorkiem winko będę sączyć coby się odstresować przed ŚwiętamiKarolina2787, Duśka;), WaldhauzerM, Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynż. U mnie od rana pogodnie
dziś tempka w górę aż o 1kreskę troche mały ten skok..
Nad ranem bardzo duża ochota na serduszkowanie i bardzo mokro oraz lekki cmenie prawego jajnika może owulka już powoli się zbliża co myślicie ?91patka91 lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej dziewczynż. U mnie od rana pogodnie
dziś tempka w górę aż o 1kreskę troche mały ten skok..
Nad ranem bardzo duża ochota na serduszkowanie i bardzo mokro oraz lekki cmenie prawego jajnika może owulka już powoli się zbliża co myślicie ?szał macicy nadchodzi
WaldhauzerM, rozowyflaming, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Gizmo Twój wczorajszy przepis mnie rozbroił
haha ja dziś czytała to od rana banan na gębie
a co do winka to ja tysz dziś wypiję lampkę, no może dwie...
Ja wieczorem będę pić raffaello.. W Wami.Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiedziałam mężowi jakie plany mam na dziś wieczór a on mówi że jesteśmy bardzo zdemoralizowaNe bo Pan Jezus w grobie się przewraca a nam się pić chce.. He he
Karolina2787, Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Powiedziałam mężowi jakie plany mam na dziś wieczór a on mówi że jesteśmy bardzo zdemoralizowaNe bo Pan Jezus w grobie się przewraca a nam się pić chce.. He he
My po prostu czcimy pamięćWaldhauzerM, Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny