Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle ro musze sie pochwalić ze mój pies wczoraj zaliczył pozytywnie test na dziecko w domu! Byliśmy u znajomych, troche przestraszeni ze będzie gryz i skakał na ich 14 miesięczna córeczkę a tu mega pozytywne zaskoczenie. Bawić sie z nią chciał ale delikatnie i chodzł za nią tak jak by jej pilnował. Normalnie serce aż rośnie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:02
Gaduaaa, Karolina2787, Tuliska, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:A tak w ogóle ro musze sie pochwalić ze mój pies wczoraj zaliczył pozytywnie test na dziecko w domu! Byliśmy u znajomych, troche przestraszeni ze będzie gryz i skakał na ich 14 miesięczna córeczkę a tu mega pozytywne zaskoczenie. Bawić sie z nią chciał ale delikatnie i chodzł za nią tak jak by jej pilnował. Normalnie serce aż rośnie!!!
a jakiego macie pieska?
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki z sobotniego ranka:) pogoda to nie rozpieszcza:) przynajmniej patrząc przez okno:)
Elunia ja mam sunię z lasu:) nasza przybleda najukochansza i najmadrzejsza pod sloncem:) 12 lat już z nami jest:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:35
rozowyflaming, Elunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! A u mnie piękny słoneczny poranek, niebiesko niebo i ogóle cud miód
jak rano zmierzyłam tempka to było 36,9, nadal wysoko, skusilam się na test.. Na tą 10.. Ale wyszedł negatyw. Buuuuuu..
Jak myślicie jest jeszcze jakaś szansa?
Dzisiaj jest 26dc. Normalnie @ powinna przyjść w niedziele, ale po przesunięciu owu, ovufriend wyznaczył termin @ na wtorek. Hmm. Łudzić się czy nie łudzić oto jest pytanie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:59
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Heloł moto.. Kur.. Ale mnie wszystko boli..
Elunia Pieseł fajowy no i pozazdrościć zachowania.. Moja Dajana jak widzi że Tosiek do niej zmierza.. Spierdziula..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny! A u mnie piękny słoneczny poranek, niebiesko niebo i ogóle cud miód
jak rano zmierzyłam tempka to było 36,9, nadal wysoko, skusilam się na test.. Na tą 10.. Ale wyszedł negatyw. Buuuuuu..
Jak myślicie jest jeszcze jakaś szansa?
Dzisiaj jest 26dc. Normalnie @ powinna przyjść w niedziele, ale po przesunięciu owu, ovufriend wyznaczył termin @ na wtorek. Hmm. Łudzić się czy nie łudzić oto jest pytanie..
Ja tam myślę że szansa jest.. Trza być dobrej myśli..rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Waldi chyba po wczorajszych śmiechach Cię łamie
Kochana.. W środę byłam w robocie.. Taki wycisk dostałam że do tej pory mam zakwasy.. Jeszcze w czwartek dałam się namówić na założenie szpilek więc od wczoraj chodzę jak pokraka..
A Wasz humor to druga sprawa.. He he he.Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Kochana.. W środę byłam w robocie.. Taki wycisk dostałam że do tej pory mam zakwasy.. Jeszcze w czwartek dałam się namówić na założenie szpilek więc od wczoraj chodzę jak pokraka..
A Wasz humor to druga sprawa.. He he he.
Aaa no to współczucia kochana ale odpoczniesz mam nadzieję dziśpamiętasz że dziś wieczór jesteśmy wszystkie umówione na pifffko
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość